fbpx

Tetőablakok

Világosság a magasságokból

Fedezze fel a kiváló minőségű tetőablakainkat, amelyek tökéletes megoldást kínálnak minden otthon számára, hogy több természetes fényt engedjenek be, miközben javítják az otthon energetikai hatékonyságát. A tetőablakok kínálata széleskörű, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó klasszikus, modern vagy energiatakarékos megoldásról. Partnereinkkel, a világ vezető tetőablak gyártóival együttműködve biztosítjuk, hogy az Ön otthona világosabb, melegebb és vonzóbb legyen.

 
 

Miért Válasszon tetőablakot?

  • Természetes fény: A tetőablakokkal maximális mennyiségű természetes fény áramolhat otthonába, ami világosabb, élénkebb tereket teremt és javítja az otthoni komfort érzetét.
  • Energiahatékonyság: Modern tetőablakaink kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, csökkentve az energiafelhasználást és segítve az energiahatékonysági célok elérését.
  • Szellőzés: A friss levegő könnyen beáramolhat az otthonába a tetőablakokon keresztül, javítva a belső levegő minőségét és hozzájárulva egy egészségesebb otthoni környezethez.
  • Design és stílus: A tetőablakok különböző stílusokban és méretekben kaphatók, így tökéletesen illeszkednek otthona designjához és hozzáadnak a belső tér esztétikájához.
  • Növelt érték: A tetőablakokkal felszerelt otthonok növelik az ingatlan értékét, javítva annak piaci vonzerejét és eladhatóságát.

Anyagok és Technológiák

A tetőablakainknál csak a legmagasabb minőségű anyagokat és legújabb technológiákat használjuk fel. A keretek alapanyaga lehet fa, műanyag vagy alumínium, mindegyik kiváló hőszigetelési és időjárásállósági tulajdonságokkal rendelkezik. Az üvegezés többrétegű, argongázzal töltött és alacsony emissziós bevonattal ellátott, amely maximalizálja a hőszigetelést és minimalizálja a UV sugárzás áthatolását.

A technológiai innovációk, mint például a beépített napellenzők, a távirányítással működtetett nyitómechanizmusok és az esőérzékelők, lehetővé teszik a tetőablakok egyszerű és kényelmes használatát. A modern tetőablak rendszerek energiatakarékos megoldásokat kínálnak, amelyek segítenek csökkenteni az otthoni energiafelhasználást, miközben javítják a lakókényelmet és a belső tér minőségét.

VELUX rendszerek

A VELUX az egyik legismertebb és legelismertebb tetőablak márkák közé tartozik a piacon, kiváló minőségű és innovatív termékeivel. Kínálatunkban megtalálható a VELUX teljes termékskálája, az alapmodelltől a prémium kategóriáig, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.

 

A VELUX ablakokkal nem csak a természetes fény mennyiségét növelheti otthonában, hanem javíthatja a belső tér minőségét, energiahatékonyságát és akusztikáját is. A széleskörű design és méretválaszték révén könnyedén illeszkednek bármilyen építészeti stílushoz és szükségletekhez.

FAKRO Rendszerek

A tetőtéri ablakok nem csak kényelmes használatot, de stílusos megjelenést, hatékony funkcionalitást és biztonságot nyújtanak. A gondos tervezésnek köszönhetően bőséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítanak tetőtéri ablakaink, a megfelelő energetikai egyensúly mellett. Az innovatív terméktulajdonságok bevezetésével mára a FAKRO megoldásai iparágigi szabvánnyá váltak.

Az olyan funkciók, mint az automata szellőzés, ami optimális mennyiségű friss levegőt biztosít, vagy a biztonságtechnikai szempontból úttörő, betöréssel szembeni védelmet biztosító topSafe® rendszer a jövőt hozta el a mába, míg a környezettudatos, fenntartható technológiának köszönhetően a FAKRO az egyik legenergiahatékonyabb tetőablakot alkotta meg.

A FAKRO széles termékválasztéka segítségével a padlásteret élhető, komfortos tetőtérré formálja át. A kínálatunkban megtalálhatóak felnyíló és billenő tetőtéri ablakok, térdfalablakok, felülvilágítók, füstelvezetők, tetőkijárati felülvilágító ablakok is. Ezeket egészítik ki reluxáink, külső és belső redőnyeink, napellenző rolóink és Z-WAVE távvezérlő rendszereink.

OPTILIGHT rendszerek

Az OPTILIGHT termékcsalád a modern és funkcionális tetőtéri ablakok kínálatával kínál megoldásokat mindazoknak, akik minőséget és megbízhatóságot keresnek. Az ECO, B, VB és PVC-TLP modellek, valamint a VK felnnyíló tetőablakok magas minőségű borovi fenyőből és lakkozott, eloxált alumíniumból készülnek, garantálva a tartósságot és az esztétikus megjelenést. A rétegragasztott faszerkezet, a gombaölés és a vákuumkezelés biztosítja a szerkezeti stabilitást, míg a fényes, különösen esztétikus lakkozás és a szilikonos tömítések gondoskodnak a vízszigetelésről.

A 4-16-4 mm-es üvegrenddel és a külső EDZETT üvegezéssel ellátott ablakok kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, javítva ezzel az otthonok energetikai hatékonyságát. Az ablakok kialakítása lehetővé teszi a könnyű tisztíthatóságot, mivel a szárny a középső tengely körül 180°-ban átfordítható.

ROTO Rendszerek

A Roto tetőablakok és redőnyök innovatív megoldásai a legmagasabb minőségi és energetikai követelményeknek megfelelő termékek. Ezek a termékek nem csupán a modern építészet igényeit szolgálják ki, hanem hozzájárulnak az otthonok kényelméhez, melegéhez és fényéhez is. A Roto redőnyei kiváló hőszigetelést biztosítanak, segítve ezzel az energiaköltségek csökkentését, miközben megóvják otthonát a hideg ellen.

A Roto tetőablakok nem csak az otthonok fényének és melegének növelésében nyújtanak segítséget, de a „Napfény szimulátor” funkcióval lehetővé teszik, hogy személyre szabottan, a tető hajlásszögétől, a szoba tájolásától és funkciójától függően szimulálja a szükséges fényintenzitást. Ezáltal a sötét tetőtereket is világos, barátságos terekké alakíthatja.

Az Ön számára legmegfelelőbb tetőablak rendszerek

Az EMA büszke arra, hogy széleskörű, magas minőségű tetőablak rendszereket kínálhat partnereink, köztük a VELUX, DACALUX, DAKEA, FARKO,OPTILIGHT,  ROTO által gyártott innovatív megoldásokkal. Célunk, hogy minden egyes ügyfél számára az optimális funkcionális és esztétikai megoldást biztosítsuk, legyen szó modern vagy klasszikus tetőterekről, energiatakarékos vagy passzív építkezésről.

A végtelen lehetőségek világa

Partnereinkkel együttműködve garantáljuk, hogy a legújabb technológiákkal, a legkiválóbb anyagokkal és a legmagasabb műszaki szabványokkal rendelkező tetőablak termékeket kínáljuk. Akár a tiszta fényáramlást kedveli, akár a különleges formájú ablakokat részesíti előnyben, kínálatunkban megtalálja a tökéletes megoldást.

Személyre szabott tanácsadás és támogatás

Tudjuk, hogy minden projekt egyedi, és specifikus igényekkel rendelkezik. Éppen ezért csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott tanácsadást nyújtson, segítve Önt a legjobb döntés meghozatalában. Legyen szó technikai specifikációkról, design lehetőségekről vagy energiahatékonysági megoldásokról, szakértőink a rendelkezésére állnak, hogy segítsenek az Ön számára leginkább megfelelő rendszer kiválasztásában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha további információra van szüksége, vagy ha szeretne személyre szabott ajánlatot kérni. Együtt dolgozva megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást, maximálisan kihasználva a tetőablakok nyújtotta lehetőségeket.

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Fa-alumínium ablakok

Műanyag ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Alumínium ablakok

Acél ablakok


Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!