fbpx

Beltéri tolóajtók

A beltéri tolóajtók innovatív és helytakarékos megoldást kínálnak minden típusú ingatlan számára, legyen az lakás, iroda vagy kereskedelmi helyiség. Különleges dizájnnal és kiváló funkcionalitással rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a tér maximális kihasználását, miközben stílusos megjelenést biztosítanak. Választékunkban megtalálhatóak a fal előtt futó és a falban elrejtett mechanizmusú tolóajtók, amelyek elegáns és modern alternatívát jelentenek a hagyományos nyíló ajtókhoz képest. Kínálatunk többféle anyagból és bevonattípusból áll, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának és igényeinek megfelelő ajtót. Fedezze fel a tolóajtók praktikus és esztétikai előnyeit, és válassza az otthona vagy munkahelye számára leginkább megfelelő megoldást.

Hogyan Válasszon Beltéri Ajtót?

A beltéri tolóajtók kiválasztása során fontos szempontokat kell figyelembe venni, hogy a lehető legjobban ki tudja használni az adott tér adta lehetőségeket. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb szempontokat:

  • Térrendezési szükségletek: Mérlegelje, mennyire fontos a helytakarékosság vagy az akadálymentes átjárás.
  • Dizájn és stílus: Válasszon olyan anyagot és bevonatot, amely illeszkedik otthona vagy irodája belső dizájnjához.
  • Funkcionalitás: Fontolja meg, milyen gyakran használják az ajtót, és mennyire fontos a könnyű kezelhetőség.

Anyagok és Technológiák

Technológiai szempontból a tolóajtók rendszerei magas színvonalú mechanizmusokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják az ajtók könnyű és csendes mozgását. A modern tolóajtó rendszerek tartalmazhatnak puha záródást biztosító mechanizmusokat, illetve lehetőség van intelligens otthoni rendszerekbe való integrálásra is, amelyek távolról vezérelhetők.

A kiválasztott anyagoktól és technológiáktól függően a beltéri tolóajtók megjelenése és működése jelentősen eltérhet, ezért érdemes alaposan átgondolni, melyik megoldás illik legjobban az Ön igényeihez és az adott helyiség funkciójához.

Fal előtt futó beltéri tolóajtók

A tolóajtó helyhiány vagy esztétikai szempontok miatt is lehet a hagyományos nyíló ajtók alternatívája. A fal előtt futó tolóajtók esetében a vasalat és az azt takaró – az ajtó mintázatával egyező – felület a fal síkja előtt helyezkedik el.

Praktikus, helytakarékos megoldás a terek optimális kihasználásához.

Fal előtt futó tolóajtó rendelhető elemei: ajtólap húzófogantyúval, sín, karnis, állítható tok, lassító szerkezet, horogzár.

Falban futó tolóajtók

Minõség, praktikusság, esztétika

A falban futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást nyújtunk ügyfeleinknek a helyiségek belsõ tereinek maximális kihasználására, és a kiemelkedõ esztétikai hatás elérésére.

Ideális választás kis szobákba, ahol nyíló ajtók nem férnek el.
Rövid határidővel rendelhető, két féle tokszerkezettel.

100mm-es tokszerkezet a C75 és U75 gipszkarton profilokhoz.
125mm-es tokszerkezet a C100 és U100 gipszkarton profilokhoz.
Üvegezett ajtólapokhoz kizárólag a 125mm-es tok használható!

 

Falban futó tolóajtó rendelhető elemei: ajtólap húzófogantyúval, fém tokszerkezet, tokborító elem, lassító szerkezet, horogzár.

Design és Személyreszabási Lehetőségek

Választékunk széles design- és színválasztékot kínál, így biztosan megtalálja az Ön otthonához vagy projektjéhez tökéletesen illő stílust. Az öregített megjelenésű ablakainktól kezdve a műemléki védelem alatt álló épületekhez megfelelő kivitelekig minden egyedi igényt kielégítünk.

Tudjon meg többet vagy kérjen egyedi ajánlatot fa és fa-alu ablakainkra. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Nézze meg további kínálatunkat

Szabvány
dekorfóliás
beltéri
ajtók

Szabvány
CPL fóliás
beltéri
ajtók

Méretre
gyártott
dekorfóliás
ajtók

Méretre
gyártott
CPL
ajtók

Festett
MDF
beltéri
ajtók

Festett
fa
beltéri
ajtók

Valódi
fafunéros
beltéri
ajtók

Prémium
tapéta
beltéri
ajtók

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!