fbpx

Csatlakozzon csapatunkhoz!

Lépjen be az EMA.hu csapatába, ahol innováció, minőség és megbízhatóság találkozik. Ha szenvedélyesen érdeklődik a nyílászárók világa iránt és hajlandó új kihívásokat vállalni, itt a helye!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Az EMA.hu elkötelezett amellett, hogy előmozdítsa munkatársainak szakmai és személyes fejlődését. Cégünk kulturáját az innováció, a minőségi munka és a csapatmunka jellemzi. Ha szeretne egy olyan csapat tagja lenni, ahol mindenki számít, jelentkezzen még ma!

Jelenlegi állásajánlatok:

Sales Development Érd

Sales Development Keszthely

Előnyök és juttatások:

 • Versenyképes fizetés és juttatási csomag
 • Szakmai fejlődési és továbbképzési lehetőségek
 • Kellemes munkakörnyezet egy innovatív csapatban
 • Egészségügyi és wellness programok

Jelentkezési folyamat:

 • Állásajánlatok böngészése: A karrier oldalunk tetején megtalálja az összes aktuális munkalehetőségünket. Kattintson a kívánt állásajánlatra, hogy megtekinthesse a pozíció részletes leírását, beleértve a feladatköröket, elvárásokat és a munkakör egyéb releváns információit.
 • Állásleírás megtekintése: Minden állásajánlatunk mellett részletes leírást biztosítunk, amely segít megérteni a feladatokat és az elvárásokat. Ezáltal eldöntheti, hogy az adott pozíció megfelel-e Önnek és szakmai céljainak.
 • Jelentkezési űrlap kitöltése: Miután elolvasta az állásleírást és úgy döntött, hogy jelentkezni szeretne, görgessen le az oldal aljára. Itt található egy jelentkezési űrlap, amelyet ki kell töltenie. Az űrlap kitöltésével biztosíthatja, hogy minden szükséges információt megadjon, amire szükségünk van a jelentkezés feldolgozásához.
 • Fényképes önéletrajz küldése: Kérjük, hogy jelentkezési űrlapon keresztül küldje el fényképes önéletrajzát. Fontos, hogy az önéletrajz naprakész legyen és jól tükrözze szakmai tapasztalatait, képességeit és eredményeit.
 • Kapcsolatfelvétel: Miután elküldte az űrlapot és önéletrajzát, munkatársaink átnézik a jelentkezését, és amennyiben további információra van szükség, vagy ha interjúra invitáljuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel emailben vagy telefonon történhet, az Ön által megadott elérhetőségek alapján.
 • Interjú és további lépések: Ha az önéletrajza és jelentkezése megfelel az elvárásainknak, meghívjuk egy vagy több interjúra. Az interjúk során lehetősége nyílik bemutatni szakmai kompetenciáit és jobban megismerheti potenciális munkakörnyezetét.
 • Döntéshozatal és visszajelzés: Az interjúk után belső értékelés történik, és minden jelentkezőnek visszajelzést küldünk. Amennyiben pozitív a döntés, felajánljuk a munkaszerződést, és részletezzük a további lépéseket, beleértve a munkába állás időpontját és egyéb gyakorlati információkat.

Köszönjük érdeklődését az EMA.hu iránt! Reméljük, hamarosan csapatunk tagjaként üdvözölhetjük.

Kapcsolatfelvétel

Az EMA.hu csapata készen áll arra, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdésben vagy igényben, vagy bármely más szolgáltatásunkkal kapcsolatos. Legyen szó termékinformációról, árajánlatkérésről vagy technikai támogatásról, szakértőink itt vannak, hogy segítséget nyújtsanak.

Telefon

Amennyiben telefonon szeretne érdeklődni, kérjük, hívja a következő számot:
Érd
Mobil: +36 70 608 0808

Keszthely
Mobil: +36 30 93 98 666

E-mail

Kérdéseit és megkereséseit szívesen fogadjuk e-mailben is a következő címen:

info@ema.hu

Kapcsolatfelvételi Űrlap

Könnyű és gyors kapcsolatfelvételért töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat weboldalunkon, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak Önnek.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!