fbpx

Rólunk

Cégfilozófiánk, küldetéstudatunk

Az EMA.hu Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a változás és innováció éllovasaként a nyílászáró-iparágban. Szilárd meggyőződésünk, hogy az előrehaladás és a fejlődés az új szemléletek befogadásával és a vásárlói igények magas szintű kielégítésével érhető el. Büszkén állíthatjuk, hogy termékeink – fa, műanyag, alumínium, és acél nyílászárók – a kezdetektől fogva az európai minőségi standardokat tükrözik, miközben dinamikusan alkalmazkodunk a piaci trendekhez és az egyedi ügyféligényekhez.

Mai termelésünk, bár jelentősen különbözik az induláskoritól, egy fontos tényezőben változatlan: a minőség iránti elkötelezettségünk. A fából készült termékek iránti növekvő keresletre válaszul továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a faablakok és -ajtók gyártására, miközben személyre szabott nyílászáró-megoldásokat kínálunk a legmodernebb technológiák felhasználásával. Innovatív gyártási folyamatunk lehetővé teszi, hogy a hagyományos, sőt műemlék jellegű ablakokat is a mai kor elvárásainak megfelelően készítsük el.

Csapatunkat magasan képzett asztalos szakemberek alkotják, akik nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Műhelyünk, mely közel 7500 négyzetméteren terül el, a legkorszerűbb eszközökkel és technológiákkal felszerelt, hogy biztosíthassuk termékeink magas minőségét. Minden nyílászárónkat gondosan válogatott, első osztályú faanyagból készítjük, kizárólag minőségi szerelvényeket és segédanyagokat használva.

Az EMA Kft-nél hiszünk abban, hogy minden projekt egyedi, és minden ügyfél elképzelése megvalósítható. Személyre szabott megoldásainkkal, innovatív megközelítésünkkel és kiemelkedő ügyfélszolgálatunkkal arra törekszünk, hogy az Ön otthona vagy vállalkozása éppoly egyedülálló és különleges legyen, mint amilyennek Ön elképzeli.

Küldetésünk

Az EMA.hu küldetése, hogy innovatív és fenntartható nyílászáró megoldásokkal javítsa az emberek otthoni és munkahelyi életminőségét. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy termékeink és szolgáltatásaink nem csak megfeleljenek, de felülmúlják ügyfeleink elvárásait, miközben pozitív hatást gyakorolunk a környezetre és a társadalomra.

Célunk, hogy a legmagasabb minőségű nyílászárókat kínáljuk, amelyek elősegítik az energiahatékonyságot, biztonságot és komfortot. Hiszünk abban, hogy mindenki számára elérhetővé kell tenni a modern, környezetbarát technológiákat, amelyek hozzájárulnak egy fenntarthatóbb jövőhöz.

Miért minket válasszon?

Az EMA.hu Kft. választása azon alapszik, hogy miért állunk ki a tömegből a nyílászáró-iparágban. Itt van, hogy mi teszi vállalatunkat az ideális választássá minden nyílászáró-projekthez:

 • Minőség: Büszkék vagyunk rá, hogy kivételes minőségű nyílászárókat kínálunk. Minden termékünk az iparági szabványokat meghaladó teszteken esik át, biztosítva, hogy tartósak, megbízhatóak és hosszú élettartamúak legyenek.
 • Ügyfélszolgálat: Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Személyreszabott tanácsadással, gyors válaszidőkkel és szakértő utógondozással biztosítjuk, hogy minden ügyfélünk a lehető legjobb szolgáltatást kapja.
 • Innováció: Folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük termékeinket, hogy a legújabb technológiai innovációkat alkalmazhassuk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy új és egyedi megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek jobban teljesítenek és több funkciót nyújtanak.
 • Fenntarthatóság: Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem és a fenntartható gyártási gyakorlatok mellett. Termékeinket úgy tervezzük, hogy minimalizálják a környezeti hatást, és támogatjuk a fenntartható erdőgazdálkodást és az újrahasznosítást.

Ezek az elvek alkotják vállalatunk alapjait, és biztosítják, hogy a legjobb választás Mi legyünk az Ön számára. Válasszon minket, és tapasztalja meg a különbséget, amit a minőség, az ügyfélközpontúság, az innováció és a fenntarthatóság hozhat a projektjébe.

Csapatunk

Az EMA.hu sikerének hátterében egy elkötelezett és tehetséges csapat áll, akik közösen dolgoznak azon, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb minőségű nyílászáró megoldásokat biztosítsuk. Ismerje meg közelebbről azokat a szakembereket, akik segítenek abban, hogy vállalatunk kiemelkedjen az iparágban a folyamatos innováció és a kiváló ügyfélközpontúság révén.

Alapító és Ügyvezető Igazgató – Farkas Bálint

Mint a cég alapítója és többségi tulajdonosa, büszkén állíthatom, hogy vállalatunk az innováció és az újítás elkötelezett híve. Hiszünk a változás erejében és az új szemléletek adaptálásában, amelyekkel minden kihívást az ügyfél igényeihez igazítva valósítunk meg. Átfogó kínálatunkkal, magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk minden projektben. A minőség és megbízhatóság iránti elkötelezettségünk európai szinten is elismerést nyert, és büszkék vagyunk arra, hogy ezt az értéket ügyfeleink számára biztosítani tudjuk.

Vezetőség

 • Farkas Bálint – Alapító, többségi tulajdonos, ügyvezető. Mindennapi ügyvezetői feladatainak ellátása mellett irányítja a cég stratégiai fejlődését.
 • Jámbor Zsolt – Operatív vezető. Felelős a napi operatív feladatokért, fejlesztésekért és a garanciális ügyek kezeléséért.
Értékesítés és Ügyfélkapcsolatok
 • Agamál Zsuzsa – Értékesítő, Budapest és vonzáskörzete, projektek.
 • Pintér Renáta – Értékesítő, Keszthely és vonzáskörzete.
 • Mervald Katalin – Ügyfélszolgálat és értékesítési támogatás.
 • Hábel Eszter – Értékesítési támogatás.
 • Farda Krisztián – Értékesítési támogatás.
Szerelő csapat
 • Szerelő csapatunk közel 40 fős szakembergárdából áll, akik az ország különböző pontjain vállalnak munkákat.
Logisztika
 • Logisztikai csapatunk, 2 főből áll, ők biztosítják a termékek és anyagok zavartalan szállítását.
Csapatszellemünk és szakmai hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk, így ügyfeleink mindig magas színvonalú szolgáltatást kapnak. Az összetartó és szakmailag elkötelezett csapatunkkal büszkén állunk rendelkezésre, hogy megvalósítsuk ügyfeleink egyedi igényeit, legyen szó akár kisebb vagy nagyobb projektekről. Minden csapattagunk kulcsszerepet játszik abban, hogy az EMA.hu a minőség és innováció zászlóvivője maradjon a nyílászáró-iparban. Büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk azzal a közös céllal, hogy a legjobbat hozzuk ki minden projektből.

Missziós Nyilatkozat

Az EMA.hu Kft. küldetése, hogy egy olyan hatékony szervezetet hozzon létre, mely az erőforrásaira alapozott üzleti koncepciót eredményesen valósítja meg, megfelelve ezzel a környezet elvárásainak egy feszített gazdasági helyzetben is.

Elkészült projekt
0 +
Elégedett megrendelő
0
Óta a piacon
0
Kiemelt parneri kapcsolat
0

Impresszum

Cégnév: EMA.hu Európai Minőség Ablakgyártó Kft.
Rövidített cégnév: EMA.hu Kft.
Központi és levelezési cím: H-8360 Keszthely, Lovassy Sándor u. 8.
Tel/Fax +36 83 321 333
Központi mobil: +36 70 606 3333
E-mailinfo@ema.hu
Honlaphttps://ema.hu
Adószám: 14588170-2-20
Uniós adószám: HU14588170
Cégjegyzékszám: 20-09-069109
Cégképviseletre jogosultak: Farkas Eszter ügyvezető, Farkas Bálint ügyvezető, Farkas Angéla ügyvezető

Adatvédelmi tájékoztató a honlaphoz

Az EMA.hu Kft. elkötelezett a WEB-hely működése során, az ügyfelek által rendelkezésünkre bocsátott személyes információk tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Internetes oldalunkat olyanra terveztük, hogy Ön és valamennyi partnerünk anélkül látogathasson meg minket, hogy akaratán kívül felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt adna magáról.
Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe:

 1. az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben,
 2. Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal az 1992 évi LXIII. törvény és a kapcsolódó rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.
Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az EMA.hu Kft. A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem veszünk igénybe.
Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, az EMA.hu Kft. nem adja tovább.
A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését az EMA.hu Kft. saját maga végzi.
A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.
Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kérjük, válassza az „Írjon nekünk” menüpontot. Ilyenkor meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését vagy véleményét. Kérdését, véleményét eljuttatjuk a társaság illetékeseihez; a választ megküldjük Önnek.
Felhívjuk figyelmét arra, hogy az Ön számítógépe és a WEB-hely működését biztosító számítógép összekapcsolódása a nyilvános Internet hálózaton történik. Amennyiben, a személyes adatközlést megelőzően, nem kerül sor biztonságos adatkapcsolat kialakítására, akkor a kommunikáció adatbiztonsági szempontból védtelen, így személyes adatainak védelme a kommunikációs csatornán nem biztosított.

Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk:

 • elektronikus levélben: info@ema.hu
 • telefonon: 83-321-333
 • postai úton: 8360 Keszthely, Lovassy Sándor u. 8.

Szerzői jogok, Copyright

A honlapon közzétett cikkek, alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)].
Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

GYIK

Az Ön Kérdései, Megválaszolva

Amennyiben további kérdése van, keressen minket bizalommal!

Választékunk magában foglalja a fa, műanyag és alumínium nyílászárókat, beleértve az ablakokat, ajtókat és portálokat. Minden anyagtípus egyedi előnyökkel rendelkezik, hogy megfeleljen otthona vagy projektje specifikus igényeinek.

Nyílászáróink a legújabb technológiákat használják az energiahatékonyság maximalizálására. Kettős és háromrétegű üvegezési opcióink, valamint hőszigetelt kereteink segítenek csökkenteni az energiafogyasztást és javítani otthona komfortját.

Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő nyílászárókat, figyelembe véve az esztétikai preferenciákat, a funkcionális igényeket és a költségvetést. Ajánlatunk testreszabásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Minden termékünkre jelentős garanciát biztosítunk, amely lefedi az anyag- és gyártási hibákat. A garancia időtartama az adott terméktípustól függ.

Igen, teljes körű telepítési és karbantartási szolgáltatásokat kínálunk, hogy biztosítsuk nyílászárói hosszú távú teljesítményét és megbízhatóságát.

Árajánlatért kérjük, töltse ki online űrlapunkat, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal közvetlenül. Személyre szabott ajánlatot készítünk, figyelembe véve projektje egyedi követelményeit.

Partnereink

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!