fbpx

Projekt megoldásaink

Biztonság és innováció minden építkezéshez

Az EMA.HU megoldásai kifejezetten az üzleti szektor szükségleteit célozzák meg, különös tekintettel a biztonságra és a tűrésre képes szerkezetek innovatív alkalmazására. Legyen szó akár tűzgátló, füstgátló megoldásokról, menekülési útvonalakhoz illesztett biztonsági ajtókról vagy keret nélküli üvegszerkezetekről, kínálatunkban minden projekt számára kínálunk szabványoknak megfelelő, megbízható és esztétikus megoldásokat.

Projektjeink célja, hogy elősegítsük az épületek biztonságosabbá, funkcionálisabbá és modernné tételét. Ügyfeleink egyedi igényeire szabott, magas minőségű termékekkel állunk rendelkezésre, amelyek megkönnyítik az építkezéseket és hozzájárulnak az épületek hosszú távú fenntarthatóságához.

Tűzgátló megoldások

A tűzgátló ajtók és ablakok létfontosságúak minden épület biztonsági rendszerében, mivel kulcsszerepet játszanak a tűz terjedésének megakadályozásában és az életek védelmében. Az EMA.HU széles választékot kínál a legújabb technológiával felszerelt tűzgátló termékekből, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak és szabványoknak.

 

A tűzgátló megoldásaink kiterjednek a belsőtéri beépítésű ajtóktól kezdve a speciális helyzetekre tervezett megoldásokig, mint például azok, amelyek kültéri körülmények között is használhatók bizonyos feltételek mellett. Minden termékünk rendelkezik a szükséges biztonsági tanúsítványokkal és teljesítmény nyilatkozatokkal, biztosítva ezzel a megfelelőséget és a biztonságot.

Keret nélküli üveg szerkezetek

Az elegáns keret nélküli üvegajtók egyre népszerűbbek azokban az otthonokban és irodákban, ahol a modern design és a tér érzékeltetésének szabad áramlása kulcsfontosságú. Az edzett üvegből készült ajtók nemcsak hogy esztétikailag vonzóak, hanem a biztonsági és praktikus előnyeik miatt is előnyös választást jelentenek.

Automata fotocellás toló- és forgóajtók

Egyediségre vágyik otthonában, vagy csupán egy esztétikus és modern belsőépítészeti elemmel kívánja színesebbé tenni a belső terek hangulatát? Akkor Önnek a belső árnyékolóink jelentik a legjobb döntést. Böngésszen, rendeljen most, és gyönyörködjön nap mint nap!

Füstgátló megoldások

A füstgátló üvegajtók és portálok kritikus szerepet töltenek be az épületbiztonság területén, különösen olyan nagy forgalmú helyeken, mint középületek, kórházak, irodaházak és lakóházak lépcsőházai. Ezek az ajtók nem csupán az esztétikai megjelenést szolgálják, hanem létfontosságú funkciót is betöltenek: segítenek megőrizni a menekülési útvonalak füstmentességét, így elősegítve az épületben tartózkodók biztonságos evakuálását tűz esetén.

 

A füstgátló ajtók modern, lekerekített designja tökéletesen illeszkedik a mai építészeti trendekhez, és több színválasztékban is elérhető, hogy harmonizáljon az adott épület stílusával. Az ajtók belső használatra tervezettek, így nem rendelkeznek hőszigetelő tulajdonságokkal, de kiválóan alkalmasak az épület belső részeinek füstmentesítésére.

Pánik és menekülő ajtók

A pánik és menekülő ajtók kiválóan alkalmasak azokra a helyekre, ahol a gyors és biztonságos menekülés kiemelt fontosságú. Ezek az ajtók az épületbiztonság nélkülözhetetlen elemei, amelyek garantálják, hogy vészhelyzet esetén mindenki gyorsan és biztonságosan hagyhatja el az épületet.

 

A termékeink minőségét az EU-s CPR szám is igazolja, amely jogosultságot biztosít a gyártó számára a termékek piacra bocsátására. Az alumínium szerkezet hosszú élettartamot és alacsony karbantartási igényt garantál, míg a modern design biztosítja, hogy az ajtók esztétikailag is hozzájáruljanak az épület megjelenéséhez.

Miért válassza projekt megoldásainkat?

A projekt megoldások kulcsfontosságú szerepet játszanak minden építkezési és felújítási projektben, legyen szó irodaházakról, közintézményekről vagy lakóépületekről. Ezért kínálunk Önnek széleskörű választékot tűzgátló és füstgátló ajtókból, menekülő útvonalakba illeszkedő megoldásokból és keret nélküli üveg szerkezetekből, hogy minden speciális igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes biztonsági és funkcionális megoldás kiválasztásában, amely hozzájárul az épület biztonságához és esztétikájához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi projekt megoldásainkat a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni a biztonsági megoldások kiválasztási folyamatát. Csatlakozzon azokhoz az elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális megoldást velünk.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!