fbpx

Bejárati ajtók

A bejárati ajtó a házunk szeme. Kiemelt szerepet tölt be házunk/lakásunk megjelenésében és éppen ezért körültekintő választást igényel.

A megjelenés mellett azonban nagy jelentősége van a biztonságnak is. Függetlenül attól, hogy éppen zárt lépcsőházba kerül vagy kültérre, a biztonsági szempontokat szem előtt kell tartani, hiszen egy jól átgondolt döntés vagyonunk védelmét segíti elő.

Hogyan Válasszon bejárati Ajtót?

A bejárati ajtó kiválasztása kulcsfontosságú döntés, amely nemcsak otthona biztonságát és védelmét garantálja, hanem jelentősen hozzájárul lakóterének esztétikájához és energetikai hatékonyságához is. Egy jól megválasztott bejárati ajtó meghatározó eleme lehet az épület arculatának, ezért fontos, hogy minden szempontot mérlegeljünk a választás során.

Anyagok és Technológiák

Az anyagok és technológiák sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden bejárati ajtónk tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeihez. Az EMA kínálatában szereplő ajtók modern gyártási technológiákkal készülnek, így kiváló hőszigetelési és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek.

Fa bejárati ajtók

A ház központi helyét foglalja el; színével, formájával befolyásolja otthonunk stílusát, külső megjelenését. Cégünk fa bejárati ajtói tág teret biztosítanak egyéni igényeinek megvalósítására.

Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók választható profilrendszerből.
Az EMA műanyag bejárati ajtók Európában már régóta jó hírnévnek örvendő német FUHR zárakkal vannak ellátva. A zárak számos variációját tudjuk biztosítani Önnek műanyag bejárati ajtajába, így mindenki igényét ki tudjuk elégíteni.

Pivot fém bejárati ajtók

Pivot fém bejárati ajtóink modern és elegáns megoldást kínálnak a design-tudatos otthonok számára. Az egyedi tengelyen forgó nyitási mechanizmus nem csak látványos, hanem rendkívül stabil és biztonságos is. Ideális választás nagyobb nyílásokhoz, ahol a drámai bejáratok kiemelésére törekszünk.

Műanyag-alumínium bejárati ajtók

A műanyag-alumínium bejárati ajtók a két anyag előnyeit ötvözik: a műanyag kiváló hőszigetelést biztosít, míg az alumínium külső borítás ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek. Ezek az ajtók rendkívül tartósak és alacsony karbantartást igényelnek, miközben modern megjelenést kölcsönöznek épületének.

Fa-alumínium bejárati ajtók

Fa-alumínium bejárati ajtóink eleganciát és természetes szépséget hoznak otthonába, miközben a külső alumínium réteg biztosítja az időjárás állóságot. Ideálisak azok számára, akik a fa melegét és a modern alumínium tartósságát egyaránt értékelik.

Alumínium bejárati ajtók

Alumínium bejárati ajtóink kiemelkednek tartósságukkal és modern dizájnjukkal. Ez az anyag kiválóan alkalmas nagy méretű, egyedi tervezésű ajtók készítésére. Alumínium ajtóink szinte korlátlan színválasztékban és számos befejezési lehetőséggel érhetők el.

Acél bejárati ajtók

Acél bejárati ajtóink a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják. Robusztus szerkezetükkel kiválóan védik az otthonokat minden külső behatolással szemben. Ezek az ajtók ideálisak intézmények, ipari létesítmények és magánlakások számára, ahol a biztonság a legfőbb szempont.

Fedezze fel prémium bejárati ajtóinkat!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett ajtóink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Design és személyreszabási lehetőségek

Választékunk széles design- és színválasztékot kínál, így biztosan megtalálja az Ön otthonához vagy projektjéhez tökéletesen illő stílust. Az öregített megjelenésű ablakainktól kezdve a műemléki védelem alatt álló épületekhez megfelelő kivitelekig minden egyedi igényt kielégítünk.

Tudjon meg többet vagy kérjen egyedi ajánlatot fa és fa-alu ablakainkra. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Nézze meg további kínálatunkat

Pivot
fém
bejárati
ajtók

Műanyag
bejárati
ajtók

Műanyag-alumínium
bejárati
ajtók

Fa
bejárati
ajtók

Fa-alumínium
bejárati
ajtók

Alumínium
bejárati
ajtók

Acél
bejárati
ajtók

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!