fbpx

EMA műanyag bejárati ajtók

A műanyag bejárati ajtók elsődleges előnyei közé tartozik az energiahatékonyság, a hosszú élettartam és a könnyű karbantarthatóság. Az EMA.hu által kínált műanyag ajtók kiváló hőszigetelési képességgel rendelkeznek, amely jelentősen csökkenti az energiaköltségeket, miközben biztosítja otthona kényelmét.

A műanyag bejárati ajtók előnyei

 • Biztonság: Az ajtóink a FUHR zárrendszerrel vannak felszerelve, amely többpontos zárási lehetőséget kínál. Ezek a zárak kiváló védelmet nyújtanak betöréssel szemben, és többféle biztonsági szintet kínálnak, az egyszerű mechanikus zártól a magasabb szintű biztonsági zárig. Mindegyik zárrendszer MABISZ minősítéssel rendelkezik, így biztosítva a legmagasabb biztonsági standardokat.
 • Design és személyreszabás: Választható színek és famintázatok széles skálájával, az EMA.hu műanyag bejárati ajtói minden esztétikai igényt kielégítenek. Legyen szó modern vagy hagyományos stílusról, ajtóink tökéletesen illeszkednek otthona külleméhez. Az egyedi üvegezési lehetőségek, mint a homokfúvott, kézzel készített, domborított vagy kristályüvegek, tovább emelik az ajtók vizuális hatását.
 • Hosszú távú megbízhatóság: Az ajtók német minőségi profilokból készülnek, amelyek garantálják az időtálló használatot és a tartósságot. A hőhídmentes alumínium vagy műanyag küszöbök és a minőségi HOPPE ajtókilincsek tovább erősítik ezeket az előnyöket.
 • Könnyű kezelhetőség és karbantartás: A műanyag bejárati ajtók könnyen tisztíthatók és alacsony karbantartási igényük van. A szürke, duplán körbefutó gumitömítés megvédi az ajtó szerkezetét a szélsőséges időjárási viszonyoktól és hosszú távon megőrzi annak esztétikai és funkcionális értékét.
 • Rendelkezésre állás és támogatás: Az EMA.hu csapata készen áll arra, hogy segítsen az ideális bejárati ajtó kiválasztásában, és támogatást nyújtson a vásárlási folyamat minden lépésében. Kínálunk személyre szabott megoldásokat és szaktanácsadást, hogy minden részlet tökéletesen illeszkedjen az Ön elképzeléseihez és szükségleteihez.

Termékjellemzők és előnyök

Dekoratív és személyre szabható:

 • Színválaszték: A műanyag bejárati ajtók széles szín- és mintaválasztékában megtalálhatóak a klasszikus fehér, elegáns aranytölgy, mahagóni és dió színek mellett modern alumínium hatású acryl (RAL) színek is. Ezek az ajtók esztétikailag hozzájárulnak az épület homlokzatának megjelenéséhez.
 • Üvegezési opciók: A bejárati ajtók egyedi üvegezési lehetőségei lehetővé teszik, hogy a biztonsági, hanggátló, vagy éppen díszítő üvegek széles kínálatából választhasson. Az üvegezés nemcsak az ajtó kinézetét teszi egyedivé, hanem funkcionális előnyöket is biztosít, mint például jobb hőszigetelést vagy zajcsökkentést.

Kiváló funkcionalitás:

 • Biztonság: Az ajtók magas szintű biztonsági jellemzőkkel rendelkeznek, többek között többpontos zárrendszerekkel, amelyek növelik az otthon védelmét.
 • Energiahatékonyság: Az első osztályú német profilrendszerből készült műanyag bejárati ajtók kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek csökkenteni az energiafogyasztást és a fűtési költségeket.

Tartósság és karbantartás:

 • Hosszú élettartam: A magas minőségű anyaghasználat és a modern gyártási technológiák biztosítják, hogy a műanyag bejárati ajtók hosszú távon ellenálljanak az időjárási viszontagságoknak és a mechanikai igénybevételeknek.
 • Könnyű karbantartás: A műanyag bejárati ajtók könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, minimalizálva ezzel az idő- és költségráfordítást.

Az első osztályú profilrendszerekből készült EMA műanyag bejárati ajtók főbb paraméterei:

 • 70-92 mm beépítési mélység
 • Szögletes vagy íves üvegezőléc
 • Dupla vagy tripla körbefutó gumitömítés
 • Német vagy osztrák vasalatrendszer
 • Hőhídmentes alumínium ill. műanyag alacsony küszöb
 • Időtálló 3D-s ajtópántok
  minőségi ajtókilincs széles választékban
 • Igény szerint fúrásbiztos zárbetét
  különféle biztonsági vasalatok (RC1, RC2, RC3 kategória is elérhető)
 • Homogén vagy famintázatú (RENOLIT) színek
 • Alumínium hatású acryl (RAL) színek vagy akár valódi alumínium borítás a teljes külső oldalon

Rendelhető színek a Salamander profilrendszerekből

Fedezze fel a Salamander profilrendszerek széles színválasztékát, amelyek lehetővé teszik, hogy műanyag ablakai tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző profilcsaládok között enyhe eltérések lehetnek a rendelkezésre álló színek tekintetében. Az alábbiakban bemutatott színek csak tájékoztató jellegűek, a pontos árnyalatok megtekintéséhez látogasson el bemutatótermünkbe vagy kérjen mintákat kollégáinktól.

Fedezze fel prémium bejárati ajtóinkat!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett ajtóink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Nézze meg további kínálatunkat

Pivot
fém
bejárati
ajtók

Műanyag-alumínium
bejárati
ajtók

Fa
bejárati
ajtók

Fa-alumínium
bejárati
ajtók

Alumínium
bejárati
ajtók

Acél
bejárati
ajtók

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!