fbpx

Kiegészítő termékek

A kiegészítő termékek kulcsfontosságú szerepet játszanak az otthonok és irodák összképének kialakításában, így gondosan válogatott kínálatunkban megtalálhatók az esztétikus és funkcionális kilincsek, valamint a tartós és elegáns párkányok. Fedezze fel ajánlatainkat, és találja meg a stílusához illő, kiváló minőségű kiegészítőket!

Kilincsek: Elegancia és tartósság

A kilincsek nemcsak praktikusak, hanem az ajtók karakterét is meghatározzák. Beltéri ajtókilincseink azoknak szólnak, akik értékelik a funkcionalitás és az esztétika egyensúlyát. Kínálatunkban megtalálja az elegáns klasszikus, játékos mediterrán, letisztult modern és rusztikus stílusú kilincseket.

Miért válassza kilincseinket?

  • Minőségi anyagok: Gondosan válogatott nemes alapanyagokból készülnek, amelyek tartósak és esztétikailag is megnyerőek.
  • Személyre szabott stílusok: Gazdag formák és színek biztosítják, hogy minden ajtóhoz megtalálja a tökéletes kilincset.
  • Biztonság és megbízhatóság: Minden kilincs megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, garantálva a megbízhatóságot.

Párkányok: Praktikus és stílusos megoldások

A párkányok nemcsak funkcionálisak, hanem az ablakok és a belső tér fontos kiegészítői is. Kínálatunkban megtalálhatók az alumínium, műanyag, természetes kő, öntöttmárvány és festett fa párkányok, amelyek minden ablakhoz és stílushoz illeszkednek.

Miért válassza párkányainkat?

  • Széles választék: Alumínium, műanyag, természetes kő és öntöttmárvány párkányok közül választhat, különféle méretekben és színekben.
  • Testreszabhatóság: Kínálunk standard és egyedi méretű párkányokat, amelyek bármely ablaktípushoz illeszkednek.
  • Tartósság: UV-álló, időjárásálló és könnyen tisztítható párkányaink hosszú távon is megbízható megoldást jelentenek.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!