fbpx

Elektromos főtőpanelek

Készen áll egy gazdaságos és stílusos fűtési megoldásra, amely villámgyorsan telepíthető és azonnali melegséget biztosít otthonában vagy irodájában? A norvég fejlesztésű ADAX, GLAMOX és BEHA elektromos fűtőtestjeink tökéletes választás lehetnek az Ön számára.

Termékkínálatunkban megtalálhatóak

Cégünk büszkén kínál széles választékot a modern és energiatakarékos elektromos fűtőtestek közül. Választékunkban mindenki megtalálja a számára ideális megoldást, legyen szó bármilyen épülettípusról vagy fűtési igényről. Ismerje meg termékeinket:

 • ADAX Fűtőpanelek: Stílusos és hatékony fűtőmegoldások modern otthonokba. Digitális vezérlővel ellátott, személyre szabható színekkel és méretekkel.
 • GLAMOX Fűtőtestek: Robusztus és megbízható skandináv műszaki megoldások, amelyek évtizedekig tartó biztonságos fűtést garantálnak.
 • BEHA Fűtőpanelek: Egyszerű, mégis hatékony fűtési megoldások, amelyek kiválóan alkalmasak mindennapi használatra.

Minden fűtőpanelünk energiatakarékos működést garantál, és tökéletes választás lehet önálló fűtésként vagy meglévő rendszerek kiegészítéseként. Az elektromos fűtőtestek könnyen felszerelhetők, karbantartásuk egyszerű, és a modern vezérlési technológiák lehetővé teszik a fogyasztás optimalizálását.

Ismerje meg az ADAX elektromos fűtőpanelek világát Ön is!

Az ADAX fűtőpaneljei a skandináv dizájn és a magas technológiai színvonal tökéletes kombinációját képviselik. Kínálatunk három fő termékcsaládot foglal magába: az elegáns ADAX NEO, a modern, üvegfelületű ADAX CLEA, és ezek WiFi-s változatait, amelyek okostelefonról is irányíthatók.

Miért válassza az ADAX elektromos fűtőpaneleket?

 • Energiatakarékos technológia: Az ADAX fűtőpanelek kerámia magos fűtőbetéttel rendelkeznek, amely alacsonyabb hőmérsékleten működik, ezáltal hatékonyabban használja fel az energiát.

 • Intelligens vezérlés: A fűtőpanelek fejlett elektronikus termostátja biztosítja, hogy a készülék csak akkor fűt, amikor szükséges, így tovább csökkenti az energiafelhasználást.

 • Kényelem és stílus: Az ADAX fűtőpanelek kiválóan illeszkednek minden modern vagy hagyományos enteriőrhöz, és egy nap alatt is telepíthetők.

 • Környezettudatos működés: A panel csupán a névleges fűtési teljesítmény egyharmadát veszi fel, miközben a beállított hőmérséklet fenntartása minimális energiával történik.

 • További előnyök: 15-20% energia megtakarítás érhető el az optimálisan beállított vezérlésnek köszönhetően.

Felfedezheti termékcsaládunkat:

 • ADAX NEO: A modern otthonok tökéletes kiegészítője, amely elegáns dizájnnal és magas műszaki tartalommal rendelkezik
 • ADAX CLEA: Egyedi, üvegfelületű design fűtőpanel, amely az estétikumot a funkcionalitással ötvözi.
 • ADAX WiFi fűtőpanelek: A legújabb technológia, amely lehetővé teszi a fűtés távoli irányítását.
 • ADAX ECO: Gazdaságos fűtési megoldások azok számára, akik a hagyományos megoldásokat részesítik előnyben.

Fedezze fel a GLAMOX elektromos fűtőpanelek világát!

A GLAMOX fűtőpanelek a norvég éghajlat szélsőségeinek tesztelésével garantálják a megbízhatóságot és a kényelmet még a legzordabb téli időkben is. A GLAMOX már több mint 60 éve gyárt és forgalmaz elektromos fűtőpaneleket, melyek a skandináv design minimalizmusát és funkcionalitását képviselik.

Miért válassza a GLAMOX elektromos fűtőpaneleket?

 • Hatékony fűtési működés: A GLAMOX fűtőpanelek a termodinamika elvén működnek: a hideg levegő beáramlik a panel alján, felmelegszik a belsejében lévő lamellákon, és a meleg levegő a felső részen áramlik ki, így biztosítva az egyenletes hőeloszlást.

 • Energiatakarékosság: A vezérlőrendszer folyamatosan monitorozza a hőmérsékletet és szabályozza a fűtőpanel működését, így a GLAMOX fűtőpanelek általában csak a névleges teljesítmény harmadát használják fel, ami jelentős energiamegtakarítást jelent.

 • Egyszerű szerelés és karbantartás: A GLAMOX fűtőpanelek egyszerűen telepíthetők és nem igényelnek szakember beavatkozását a szerelés vagy karbantartás során.

 • Stílusos design: A GLAMOX fűtőpanelek visszafogott, modern kialakításukkal bármilyen enteriőrbe illeszkednek, tökéletes választás lakásokba, házakba, üzlethelyekre vagy nyaralókba.

 • Biztonságos működés: Mivel a fűtőpanel nem tartalmaz ventilátort vagy izzószálat, nem bocsát ki semmilyen ártalmas anyagot, és nem keringeti a port.

 • Sokoldalú alkalmazhatóság: Alkalmazható lakásokban, házakban, irodákban és más kereskedelmi helyszíneken egyaránt. A TPVD széria különösen ajánlott vizes helyiségekben történő használatra.

Kíváncsi további információkra a GLAMOX fűtőpanelekről?

 • Keresse fel weboldalunkat vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, hogy személyre szabott ajánlatot kaphasson és tájékoztatást nyújthassunk a GLAMOX elektromos fűtőpanelek előnyeiről. A GLAMOX fűtőpanelek garantálják a megbízható, energiatakarékos és stílusos fűtést az Ön otthonában vagy vállalkozásában.

A BEHA elektromos fűtőpanelek sokoldalúsága!

A BEHA fűtőpanelek az egyszerűséget és a minőséget ötvözik, hogy minden igényt kielégítsenek. Norvégiában gyártott termékeink a hosszú éveken át tartó megbízhatóság és a magas szintű kényelem zálogai.

Miért érdemes választani a BEHA elektromos fűtőpaneleket?

 • Egyszerű kezelhetőség: A BEHA fűtőpanelekkel könnyedén szabályozhatja otthona hőmérsékletét. A beépített termosztát segítségével egyszerűen beállíthatja a kívánt hőfokot, amelyet a készülék pontosan fenntart.

 • Norvég minőség: A norvég gyártási normák és a szigorú minőségi követelmények garantálják, hogy a BEHA fűtőpanelek hosszú éveken keresztül megbízhatóan működjenek.

 • Energiatakarékosság: Választható energiatakarékos modulunk segítségével akár 15% energiamegtakarítás érhető el. Az intelligens időzítő lehetővé teszi, hogy a fűtőpanel csak akkor fűtsön, amikor szükséges.

 • Helytakarékos kialakítás: A BEHA fűtőpanelek nem foglalnak sok helyet, így ideálisak kisebb helyiségekbe is. A panel magassága 40 cm, hossza pedig a teljesítménytől függően változik.

 • Könnyű szerelhetőség: A panel könnyedén és gyorsan felszerelhető a falra a mellékelt konzollal. Nem igényel speciális szakértelmet, így Ön is elvégezheti a szerelést.

 • Vízmentes kivitel: A BEHA fűtőpanelek IP24-es védettséggel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy fröccsenő víz ellen védettek, így fürdőszobákban és más nedves helyiségekben is biztonsággal használhatók.

 • Garancia és szerviz: Minden BEHA fűtőpanelre 5 év teljes körű cseregarancia vonatkozik, így biztos lehet a termék hosszú távú támogatásában.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!