fbpx

Fejlesztések

Mikro-, kis- és középvállalkozások technikai korszerűsítése célú hitelprogram

EMA.hu Európai Minőség Ablakgyártó Kft.

Működési költségek finanszírozása

Visszatérítendő hitel összege: 80 millió Ft

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

Miért választanak rendre minket már több mint 70 éve?

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

C. Renáta
Tovább olvasom
Csak ajánlani tudom őket! Minőségi nyílászárók nagy választéka. Megbízhatóak, precízek és nem utolsó sorban széleskörű szakértelemmel rendelkeznek.
B. Olivér
Tovább olvasom
Az EMA-val való együttműködés fantasztikus volt. A gyorsaságuk és pontosságuk felülmúlta minden elvárásomat. Segítettek kiválasztani azokat a nyílászárókat, amelyek tökéletesen illeszkednek otthonom stílusához. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Adam
Tovább olvasom
Szakmailag nagyon jól felkészült csapat! Elsőosztályú termékek, rugalmas ügyvitel. Csak ajánlani tudom.
Előző
Következő
  • Tradíció és innováció: Hosszú évek tapasztalata mellett mindig is az újítás vezérelt minket, hogy a legmodernebb technológiákat és megoldásokat kínálhassuk ügyfeleink számára.
  • Személyre szabott megoldások: Minden egyes ügyfél egyedi igényeit figyelembe véve készítjük el nyílászáróinkat, biztosítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonaikba és életstílusukba.
  • Környezettudatos gyártás: Fenntarthatóságra törekszünk, hogy termékeinkkel ne csak ügyfeleink, hanem a környezet számára is a legjobbat nyújthassuk.
  • Kimagasló ügyfélszolgálat: Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy a tanácsadástól a beszerelésig mindenben támogassa Önt.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy meghaladjuk ügyfeleink elvárásait, és olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyekkel otthonaik még kényelmesebbé, biztonságosabbá és stílusosabbá válnak.

Ismerje meg részletesen, hogy milyen értékek és elkötelezettség áll mögöttünk.

GYIK

Az Ön Kérdései, Megválaszolva

Amennyiben további kérdése van, keressen minket bizalommal!

Választékunk magában foglalja a fa, műanyag és alumínium nyílászárókat, beleértve az ablakokat, ajtókat és portálokat. Minden anyagtípus egyedi előnyökkel rendelkezik, hogy megfeleljen otthona vagy projektje specifikus igényeinek.

Nyílászáróink a legújabb technológiákat használják az energiahatékonyság maximalizálására. Kettős és háromrétegű üvegezési opcióink, valamint hőszigetelt kereteink segítenek csökkenteni az energiafogyasztást és javítani otthona komfortját.

Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő nyílászárókat, figyelembe véve az esztétikai preferenciákat, a funkcionális igényeket és a költségvetést. Ajánlatunk testreszabásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Minden termékünkre jelentős garanciát biztosítunk, amely lefedi az anyag- és gyártási hibákat. A garancia időtartama az adott terméktípustól függ.

Igen, teljes körű telepítési és karbantartási szolgáltatásokat kínálunk, hogy biztosítsuk nyílászárói hosszú távú teljesítményét és megbízhatóságát.

Árajánlatért kérjük, töltse ki online űrlapunkat, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal közvetlenül. Személyre szabott ajánlatot készítünk, figyelembe véve projektje egyedi követelményeit.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!