fbpx

Valódi fafunéros beltéri ajtók

Fedezze fel valódi fafurnéros beltéri ajtóinkat, amelyek a modern és hagyományos design tökéletes harmóniáját képviselik. A fa természetes melegségével és egyedi mintázatával készült ajtóink nem csak látványukban, hanem minőségükben is kiemelkedőek. A valódi fafurnér borítás és a gondosan válogatott faanyagok biztosítják az ajtók hosszú élettartamát, vetemedés- és tekeredésmentes felületét.

Valódi fafunéros beltéri ajtóink

A tömörfa ajtók mellett modern stílusú fafurnéros beltéri ajtók is megtalálhatóak kínálatunkban!
 furnér beltéri ajtók a valódi fa felhasználásával készülő furnér borításának köszönhetően különösen magas minőséget képviselnek. Ez nem csak a látványban mutatkozik meg, de a gondos gyártás folyamán, amikor is a felület többszörös megmunkáláson esik át, eléri a tökéletes vetemedés és tekeredés-mentes felületet. A valódi fafurnéros beltéri ajtó kategóriába tartozó termékek jellemzően nagy sikernek örvendenek. Vásárlóink körében, kiváló műszaki paramétereik, hosszú élettartamuk és kedvező ár/érték arányuk miatt. Nem okoz gondot az egyedi méretű, vagy egyedi mintázatú beltéri ajtó legyártása. Nagy előnyt jelent az is, hogy szükség esetén könnyebb javítani, mint bármelyik más beltéri ajtó típust. A valódi fafurnéros beltéri ajtók furnér borítása a fatönk vastagságában történő hámozásával keletkező vékony valódi falemezből készül. A furnér minden egyes farönk sajátos jegyeit, egyedi mintázatát adja vissza. A természet játékának köszönhetően nem létezik két egyforma erezet, illetve két teljesen egyforma rajzolat sem. A hámozással nyert fafurnér lemezek nem csak rajzolatukban, de szélességükben és hosszúságukban sem azonosak. Ahhoz, hogy ez a csodálatos, teljesen természetes mintázat még jobban érvényesüljön, pácolással, majd lakkozással kezelik a kész felületet. Furnéros ajtóink legfőbb jellemzője, hogy 5 rétegű UV-álló lakkal van véglegesen kezelve.

Az ajtólapok sarkos éllel készülnek.

Az ajtótípusok főként modern megjelenésűek, de néhányat a klasszikus vonalvezetés jellemez. A valódi fafurnéros beltéri ajtók nem csak tele kivitelben készülhetnek, hanem a kiváló minőségű alap, extra vagy egyedi üvegekkel is kombinálhatóak. Így azok a helyiségek is több fényhez jutnak, amik alapesetben sötétek lennének. A furnéros felületű ajtók nem csak hagyományos nyíló, hanem tolóajtó kivitelben is készülhetnek, vagy fal elé tolható, vagy akár falban futó kivitelben, tömör vagy üveges változatban. Ezeket a termékeket elsősorban azoknak javasoljuk, akik helyet szeretnének megspórolni lakásukon vagy irodájukon belül.

Dova Natura

A Dova Natura valódi fafurnéros beltéri ajtó család többféle üvegezéssel kérhető, és utólag szerelhető, falat átfogó tokkal készül. Az ajtólapok gyárilag tömör MDF szerkezettel készülnek, 2 részes 3 db króm pánttal, normál kulcsos zárbetéttel. A falat átfogó tokokon körbefutó gumitömítés található. A Dova Natura furnéros típusú ajtóink rejtett pántos kivitelben, illetve tolóajtóként is rendelhetőek. Az üveges ajtók alapesetben matt és master carre üveggel készülnek, kiálló üvegezőléc nélkül.

Választható színek: Világos tölgy furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Fehérített tölgy furnér, Ébenfa furnér

Galeria Natura

A Galeira Natura valódi fafurnéros beltéri ajtó család többféle üvegezéssel, kérhető, és utólag szerelhető, falat átfogó tokkal készül. Az ajtólapok gyárilag furatolt faforgács szerkezettel készülnek, 2 részes 3 db króm pánttal, normál kulcsos zárbetéttel. A falat átfogó tokokon körbefutó gumitömítés található. A Galeria Natura furnéros típusú ajtóink rejtett pántos kivitelben, illetve tolóajtóként is rendelhetőek.
Választható színek: Bükk furnér, Juhar furnér, Tölgy furnér, Világos tölgy furnér, Dió furnér,
Bolíviai dió furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Zebrano furnér, Ébenfa furnér


A rejtett pántos Galeira Natura valódi fafurnéros beltéri ajtók választható színei a következők: Világos tölgy furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Dió furnér, Ébenfa furnér, Fehérített tölgy furnér

 

Választható színek: Világos tölgy furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Fehérített tölgy furnér, Ébenfa furnér

Galeria Natura Alu

A Galeira Natura Alu valódi fafurnéros beltéri ajtó család többféle üvegezési és alumínium dekor csíkozással kérhető, és utólag szerelhető, falat átfogó tokkal készül. Különlegessége ennek a családnak, hogy az ajtólapokon alumínium dekor csík található. Az ajtólapok gyárilag furatolt faforgács szerkezettel készülnek, 2 részes 3 db króm pánttal, normál kulcsos zárbetéttel. A falat átfogó tokokon körbefutó gumitömítés található. A Galeria Natura Alu furnéros típusú ajtóink rejtett pántos kivitelben, illetve tolóajtóként is rendelhetőek.
Választható színek: Bükk furnér, Juhar furnér, Tölgy furnér, Világos tölgy furnér, Dió furnér, Bolíviai dió furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Zebrano furnér, Ébenfa furnér, Fehérített tölgy furnér
A rejtett pántos Galeira Natura Alu valódi fafurnéros beltéri ajtók választható színei a következők: Világos tölgy furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Dió furnér, Ébenfa furnér, Fehérített tölgy furnér

Kanon Pro Natura

A Kanon Pro Natura valódi fafurnéros beltéri ajtó család többféle üvegezéssel, kérhető, és utólag szerelhető, falat átfogó tokkal készül. Az ajtólapok gyárilag furatolt faforgács szerkezettel készülnek, 2 részes 3 db króm pánttal, normál kulcsos zárbetéttel. A falat átfogó tokokon körbefutó gumitömítés található. A Kanon Pro Natura furnéros típusú ajtóink rejtett pántos kivitelben, illetve tolóajtóként is rendelhetőek.
A Kanon Pro Natura valódi fafurnéros beltéri ajtó család letisztult, egyszerű formavilágú.
Választható színek: Világos tölgy furnér, Bolíviai dió furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Zebrano furnér, Ébenfa furnér, Dió furnér, Tölgy furnér, Fehérített tölgy furnér
Választható alapüvegek: fatörzs, csincsilla, víztiszta, illetve bordázott üveg.
Alapüvegeinken kívül természetesen extra üveget is választhat ügyfelünk, széles üvegválasztékkal állunk rendelkezésére.

Premium Natura

A Premium Natura valódi fafurnéros beltéri ajtó család többféle üvegezéssel, kérhető, és utólag szerelhető, falat átfogó tokkal készül. Az ajtólapok gyárilag tömör MDF szerkezettel készülnek, 2 részes 3 db króm pánttal, normál kulcsos zárbetéttel. A falat átfogó tokokon körbefutó gumitömítés található. A Premium Natura furnéros típusú ajtóink rejtett pántos kivitelben, is rendelhetőek.
Választható színek: Világos tölgy furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Ébenfa furnér, Fehérített tölgy furnér
Üveges ajtók esetén az üvegezés Master Carre és Matt üveggel történik.

Standard Natura

A Standard Natura valódi fafurnéros beltéri ajtó család többféle üvegezéssel, kérhető, és utólag szerelhető, falat átfogó tokkal készül. Az ajtólapok papírrács betéttel, felár ellenében furatolt faforgács szerkezettel készülnek, 2 részes 3 db króm pánttal, normál kulcsos zárbetéttel. A falat átfogó tokokon körbefutó gumitömítés található. A Standard Natura furnéros típusú ajtóink rejtett pántos kivitelben, és tolóajtóként is rendelhetőek.

Választható színek: Juhar furnér, Bükk furnér, Tölgy furnér, Világos tölgy furnér, Bolíviai dió furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Zebrano furnér, Dió furnér, Fehérített tölgy furnér, Ébenfa furnér

Üveges ajtók esetén az üvegezés víztiszta, fatörzs, csincsilla, és bordázott üveggel történik.
Felár ellenében választható matt üvegezés is.

Vetro Natura A

A Vetro Natura A típusú üvegajtó két oldalon tömör MDF szerkezettel, 8 mm-es edzett üveggel, és utólag szerelhető, falat átfogó tokkal készül. Az ajtólapba igény szerint alsó kivágásos szellőző kerülhet. 2 részes 2 db króm pánttal, normál kulcsos zárbetéttel rendelhető. A falat átfogó tokokon körbefutó gumitömítés található.

A Vetro Natura A furnéros típusú ajtóink a következő üvegtípusokkal rendelhetőek: Matt üveg, Barna matt, Szürke matt, Vetro minta 2, Vetro minta 3, Vetro minta 4, Vetro minta 5, Vetro minta 6, Vetro minta 7, Vetro minta 8, Vetro minta 9, Vetro minta 10, Vetro minta 11

Választható színek: Világos tölgy furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Fehérített tölgy furnér, Ébenfa furnér

Vetro Natura B

A Vetro Natura B típusú üvegajtó két oldalon tömör MDF szerkezettel, 8 mm-es edzett üveggel, és utólag szerelhető, falat átfogó tokkal készül. Az ajtólapba igény szerint alsó kivágásos szellőző kerülhet. 2 részes 2 db króm pánttal, normál kulcsos zárbetéttel rendelhető. A falat átfogó tokokon körbefutó gumitömítés található.

A Vetro Natura B furnéros típusú ajtóink a következő üvegtípusokkal rendelhetőek: Matt üveg, Barna matt, Szürke matt, Vetro minta 2, Vetro minta 3, Vetro minta 4, Vetro minta 5, Vetro minta 6, Vetro minta 7, Vetro minta 8, Vetro minta 9, Vetro minta 10, Vetro minta 11

Választható színek: Világos tölgy furnér, Sötét dió furnér, Wenge furnér, Fehérített tölgy furnér, Ébenfa furnér

Színválaszték

Jó tudni

Balos és jobbos nyitásirányok kifejtése, képekkel

A beltéri ajtók nyitási irányának meghatározása minden esetben a vevő feladata. Ebből fakadó utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A helyes meghatározás a következőképen történik: Minden esetben a belső oldalról határozzuk meg a nyitási irányt, úgy hogy ha magam fele nyitom az ajtót, akkor melyik oldalon van az ajtó pánt.
Pl.:
Amennyiben magam fele nyitom az ajtót és a pánt bal oldalon van, a kilincs pedig jobb oldalon, abban az esetben az ajtó nyitási iránya „BALOS„.

Abban az esetben, ha a pánt a jobb oldalon van és a kilincs a bal oldalon és magam fele nyitom az ajtót, akkor az ajtó nyitási iránya „JOBBOS„.

A tisztításhoz és karbantartáshoz enyhe oldószermentes tisztítószereket kell használni. Tilos bármiféle tisztítópor és paszta használata, mert a termék struktúráját korcolhatják és sérthetik. A tömítéseket javasoljuk vazelin vékony rétegével megkenni. Figyelem! A termékeket a fautánzó anyagokból gyártják és ezért a nedvességgel való érintkezést kerülni kell.

Miért Válassza Az EMA.hu Ajtóit?

Az EMA.hu széleskörű beltéri ajtóválasztéka lehetővé teszi, hogy minden otthon és épület számára ideális megoldást kínálhassunk. Kínálatunk a nyíló ajtóktól kezdve a tolóajtókon át a harmónika ajtókig terjed, számos anyagban és bevonatban elérhető, mint a dekorfóliás, CPL fóliás, festett MDF, fa, fafurnér, és a különleges tapéta ajtók. Egyedi és szabvány méretű ajtóinkkal célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni azt a megoldást, amely tökéletesen illeszkedik otthona vagy vállalkozása stílusához, funkcióihoz és követelményeihez.

Kiemelkedő minőségű ajtóinkkal, személyre szabott megoldásainkkal, és szakértő tanácsadásunkkal törekszünk arra, hogy minden ügyfelünk számára megkönnyítsük a tökéletes ajtó kiválasztását. A design fontosságán túl nagy hangsúlyt fektetünk a tartósságra, az energiahatékonyságra és a biztonságra is.

 

Fedezze fel, miért választják az EMA.hu ajtóit a piac elégedett ügyfelei, és miért érdemes Önnek is minket választania. Vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni ajtóinkról. Csatlakozzon azokhoz, akik már megtalálták az ideális ajtómegoldást velünk.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!