fbpx

Fa-Alumínium ablakok, erkélyajtók

Kínálatunkban megtalálhatóak a modern és energiatakarékos épületekhez tervezett innovatív fa-alumínium rendszerek, a hagyományos építészeti stílusokhoz illeszkedő elegáns megoldások, valamint a különleges designra és extra hőszigetelésre vágyók számára készült prémium kategóriás termékek. A fa természetes szépsége és melegsége kombinálva az alumínium tartósságával és karbantartásmentességével kivételes esztétikai és funkcionális előnyöket kínál otthona számára. Az EMA fa-alumínium ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók széles szín- és stílusválasztékban érhetőek el, lehetővé téve, hogy tökéletesen illeszkedjenek projektje designjához és energetikai követelményeihez.

Anyagok és Technológiák

Fa-alumínium ablakaink a legjobbat nyújtják mindkét világból: a fa természetes melegségét és esztétikáját egyesítik az alumínium tartósságával és karbantartásmentességével. Az EMA PASSIVE-tól az EMA RETRO-ig terjedő termékcsaládunk széles választékot kínál, így minden építészeti stílushoz és energetikai követelményhez tökéletes megoldást találhat.  Továbbá, az alumínium külső borításnak köszönhetően ablakaink ellenállnak az időjárás viszontagságainak, növelve ezzel az ablakok élettartamát és csökkentve a karbantartási igényeket.

Miért Válasszon Fa- alumínium Ablakot?

Az EMA fa-alumínium ablakai az építőipar legkorszerűbb megoldásait és kiváló minőségű, fenntartható forrásból származó anyagokat ötvözik. A precíz tervezés és a fejlett gyártási eljárások révén biztosítjuk, hogy termékeink kivételes hőszigeteléssel és tartóssággal rendelkezzenek, ezzel is hozzájárulva az otthonok energiahatékonyságának javításához.

Termékjellemzők

 • Hőszigetelés: Az EMA fa-alumínium ablakokban a fa természetes hőszigetelő tulajdonságait az alumínium külső keret által nyújtott erősség és időjárás állóság egészíti ki, kiváló hőszigetelést és energiahatékonyságot biztosítva otthonának.

 • Tartósság: A kettős anyaghasználat – a belső fa réteg és a külső alumínium keret – egyedülálló kombinációja garantálja az ablakok hosszú élettartamát. Az alumínium külső réteg ellenáll az időjárás szélsőségeinek és a mechanikai sérüléseknek, míg a fa belső oldal természetes szépséget kölcsönöz.

Használati előnyök

 • Energiahatékonyság: A fa-alu ablakok segítenek az energiaköltségek csökkentésében, köszönhetően a kiváló hőszigetelési tulajdonságoknak.
 • Biztonság: A robosztus alumínium külső keret növeli az ablakok biztonságát, védelmet nyújtva a behatolásokkal szemben.
 • Stílusos megjelenés: Többféle szín- és designválaszték áll rendelkezésre, amelyek illeszkednek a modern és hagyományos építészeti stílusokhoz egyaránt.

Design és Stílus Opciók

Az EMA.hu fa-alu ablakai többféle színben és kivitelben érhetőek el, lehetővé téve a teljes mértékű személyre szabást. Legyen szó letisztult, modern megjelenésről vagy hagyományos, rusztikus stílusról, kínálatunkban megtalálja az ideális ablakot, amely harmonikusan illeszkedik otthona vagy épülete arculatához.

Az EMA.hu fa-alu ablakai a tökéletes választást jelentik azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség, az esztétika és a funkcionalitás között. Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg az Ön számára tökéletes ablakot, amely hosszú távon megbízható és stílusos megoldást kínál.

EMA QUADRAT

 • Innovatív vízelvezetés: Az egyedi “Schrägfalzsystem” vagy ferde rebate technológia, amely 7-től 15 fokig hajló szögben kialakított fa ablakkereteket jelent, javítja a vízelvezetést, ezzel növelve az ablakok élettartamát és teljesítményét.
 • Magas szintű hőszigetelés: A rendszer a vastagabb üvegezési lehetőségeknek köszönhetően (24-64 mm) kiváló hőszigetelési értékeket biztosít, amelyek hozzájárulnak az otthonok energiahatékonyságának javításához.
 • Robusztus szerkezet: A hegesztett és zagnyomott sarokösszekötések biztosítják a keretek magas szilárdságát és tartósságát, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a mechanikai terheléseknek.
 • Személyre szabhatóság és esztétika: A fa és alumínium kombinációja nemcsak tartósságot és megbízhatóságot, hanem széles szín- és textúraválasztékot is kínál, lehetővé téve, hogy az ablakok tökéletesen illeszkedjenek a különböző építészeti stílusokhoz és belsőépítészeti elvárásokhoz.
 • Környezetbarát megoldás: Az EMA QUADRAT ablakok gyártása során figyelembe veszik a fenntarthatósági szempontokat, így azok a környezettudatos építkezés ideális elemei lehetnek.

EMA INTEGRAL

 • Egyszerű forma és keskeny keretek: Az EMA INTEGRAL egyedülálló termékcsalád, amely a GEMINI család részét képezi. Rejtett alumínium szárnyprofiljával különleges vizuális hatást kelt, mintha csak egyetlen keretről lenne szó, hasonlóan a fix ablakokhoz. Ez a modern, egyszerű forma tökéletesen illeszkedik a legújabb építészeti trendekhez, amelyek az üveg, beton, alumínium és acél használatára épülnek.

 • Láthatatlan ferde profilok: A rendszer profiljai úgy lettek kifejlesztve, hogy nincs látható ferdeség, ennek eredményeképpen kívülről derékszög jön létre. Ez az innováció tovább erősíti az EMA INTEGRAL ablakok minimalista és letisztult megjelenését.

 • Megnövelt szigetelési teljesítmény: A keretprofilba integrált további hegesztett tömítés növeli az építmény teljes szigetelési képességét, amely eredményezte az E1200 osztályba sorolást az IFT Rosenheim teszteken.

 • Technikai jellemzők: Az EMA INTEGRAL rendszer jellemzői közé tartozik a hegesztett és mechanikus sarokösszekötések, a 68-92 mm közötti fa szekció vastagság, és a 24-64 mm közötti üvegezési vastagság, ami lehetővé teszi a széleskörű üvegezési opciók alkalmazását. A hőátbocsátási tényező (Uw) egy mintaablak esetén 1.23×1.48 méretben.

EMA PASSIVE

Az EMA PASSIVE fa-alumínium ablakrendszer az energiatakarékos építkezés és felújítás zászlóshajója, kifejezetten passzívházak és magas energiahatékonysági követelményekkel rendelkező épületek számára tervezve. Ez a rendszer egyesíti a fa természetes szépségét és hőszigetelő képességét az alumínium időtállóságával és karbantartásmentességével, így kínálva a legjobbat mindkét világból.

Az EMA PASSIVE rendszer jellemzői közé tartozik a magas szintű hőszigetelés, melyet a különleges foamed PS izolációs anyag tesz lehetővé, ami a fa tulajdonságaival rendelkezik, így növelve a rendszer merevségét és tartósságát. Az innovatív összekötő elemek lehetővé teszik, hogy közvetlenül a szigetelésbe csavarozzák őket, így biztosítva a rendszer stabilitását és szilárdságát.

A rendszer további egyedi komponensei, mint a szélesített fő tömítés, a PE zsinór, a további központi tömítés és a Swisspacer Ultimate meleg szélű spacer sáv, mind hozzájárulnak a rendkívüli hőszigetelési és légmentességi tulajdonságokhoz. Ezek az elemek együttesen biztosítják, hogy az EMA PASSIVE ablakok megfeleljenek a passzívházak szigorú követelményeinek, Uw < 0.80 W/(m²K) hőátbocsátási értékkel, amelyet a háromrétegű üvegezéssel érnek el a mérsékelt éghajlati zónákban, és Uw < 0.80 W/(m²K) az ultra hőszigetelt üvegezéssel a hidegebb éghajlatokon.

EMA THERMO

 • Kivételes hőszigetelés: Az EMA THERMO rendszer a hőszigetelés új dimenzióját nyitja meg, köszönhetően a profilkamrák innovatív szigetelőanyaggal történő kitöltésének. Ez a megoldás nemcsak javítja a hőszigetelési paramétereket, hanem pozitív izotermikus eltolódást is eredményez, optimalizálva az épület hőháztartását.

 • Magas szintű hangszigetelés: A szigorú akusztikai követelményeknek megfelelően tervezett EMA THERMO ablakok kiemelkedő hangszigetelést biztosítanak, lehetővé téve a csendes és nyugodt otthoni környezet megteremtését, még zajos környezetben is.

 • Széleskörű alkalmazhatóság: Az EMA THERMO rendszer többféle ajtó- és ablakkonstrukcióhoz is alkalmazható, így széles körben felhasználható új épületekben és felújítási projektekben egyaránt. A rendszer profiljai hegesztett vagy punched keretek formájában rendelhetők, biztosítva a design és funkciók sokféleségét.

 • Sokoldalú design opciók: Az EMA THERMO rendszer kínálata magában foglal többféle stílust, mint például a Thermo Soft Line, Thermo Linear, Thermo Quadrat, stb., amelyek lehetővé teszik, hogy pontosan az Ön preferenciáinak megfelelő ablakot válassza, ötvözve a funkcionalitást és esztétikumot.

 • Robusztus szerkezet: A 68-92 mm közötti fa szekció vastagság és a 24-64 mm közötti üvegezési vastagság biztosítja az ablakok erős és stabil szerkezetét, amely hosszú távon ellenáll a környezeti hatásoknak.

 • Fenntarthatóság: Az EMA THERMO ablakok nem csak energiatakarékosak, hanem a környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelnek, köszönhetően a fenntartható anyaghasználatnak és a magas szintű hőszigetelésnek, amely csökkenti az épületek energiafogyasztását.

EMA RENO

 • Fenntartott esztétika és megújult védelem: Az EMA RENO rendszer az IV 68-as fa ablakokra épül, amelyekre az utolsó szakaszban kerülnek felszerelésre az alumínium keretek. Ez a megoldás nem csak megerősíti az ablakok időjárási hatásokkal szembeni ellenállását, de lehetővé teszi az esztétikai értékek fokozását és a színséma megváltoztatását anélkül, hogy az ablakokat cserélni kellene.
 • Egyszerűsített üvegezési folyamat: Az üvegezés teljes mértékben a fa rabbet részén történik, eliminálva a szükségességet további marásra. Ez a megközelítés javítja a felújítási folyamat hatékonyságát, miközben megőrzi az ablakok eredeti kinézetét.
 •  
 • Alumínium keretek hozzáadása: A rendszer az alumínium keretek hozzáadásával növeli az időjárási hatásokkal szembeni ellenállást, biztosítva a fa ablakoknál magasabb védelmet, miközben a klasszikus fa megjelenést megőrzi.

 • Szögletes profilok és klasszikus stílus: Az EMA RENO rendszer szögletes profilformákat és klasszikus tervezést kínál, amely tökéletesen illeszkedik mind a hagyományos, mind a modern építészeti stílusokhoz. A rendszer lehetőséget biztosít az esztétikai értékek fokozására és a színséma frissítésére, anélkül, hogy a teljes ablakot cserélni kellene.

 • Magas szintű kompatibilitás: A Gemini Reno Line rendszer egyaránt alkalmazható új és meglévő fa ablakok külső felújítására, biztosítva a rugalmasságot és széleskörű alkalmazhatóságot különféle épületekben.

EMA RETRO

Sarokösszekötések:

  • Hegesztett sarokösszekötés: A magas szintű stabilitást és tartósságot biztosító hegesztett sarokösszekötések révén az EMA RETRO ablakkeretek rendkívül megbízhatóak és időtállóak.
  • Mechanikai sarokösszekötés: A precíz és erős összekötési megoldás lehetővé teszi a keretek gyors és hatékony összeszerelését, miközben a szerkezet integritása megőrzött.
 • Fa szekció vastagsága: 68-92 mm, amely a robustus és elegáns keretek alapját képezi, hozzájárulva az ablakok kiváló hőszigetelési és akusztikai teljesítményéhez.

 • Üvegezési vastagság: 24-64 mm, amely széleskörű üvegezési lehetőségeket kínál, beleértve a magas teljesítményű hőszigetelt és speciális funkcionális üvegezést is, megfelelve a különleges építészeti és design követelményeknek.

 • Profilok hajlítása: A sash és keret profilok hajlítási lehetősége lehetővé teszi az íves és egyedi formájú ablakok és ajtók előállítását, amelyek tökéletesen illeszkednek a retro és antik stílusú építészeti projektekhez.

 • Hőátbocsátási tényező (Uw): A mintaablak (1.23×1.48 méret) hőátbocsátási tényezője bizonyítja az EMA RETRO rendszer kiváló hőszigetelési teljesítményét, amely hozzájárul az energiahatékonyság javításához és a fűtési költségek csökkentéséhez.

EMA SOFT

 • Kifinomult és esztétikus design: Az EMA SOFT rendszer kerekített profiljai egyedülálló vizuális élményt nyújtanak, tökéletesen illeszkedve a modern és hagyományos építészeti stílusokhoz egyaránt. Ez a különleges formavilág kiemeli az ablakok esztétikai értékét, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz az épületnek.

 • Magas hasznosítási paraméterek: Az EMA SOFT rendszer kiemelkedik izolációs, akusztikai és mechanikai tulajdonságai révén, biztosítva az otthonok és épületek kényelmét és energiahatékonyságát. A rendszer fejlett izolációs anyagai és szerkezeti megoldásai hozzájárulnak a hőveszteség csökkentéséhez és az akusztikai komfort növeléséhez.

 • Funkcionalitás és rugalmasság: Az EMA SOFT rendszer profiljai hegesztett vagy punched keretek formájában rendelhetők, lehetővé téve a különböző ablak- és ajtókonstrukciók kialakítását. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy minden építészeti projekt specifikus igényeit kielégítsük.

 • Széleskörű alkalmazási lehetőségek: Az EMA SOFT rendszer különösen olyan projektek számára ideális, ahol a kerekített formák harmonizálnak az építészeti vízióval. A rendszer változatossága biztosítja, hogy minden építészeti stílusban és környezetben tökéletesen használható legyen.

 • Tartósság és időjárási ellenállás: A fa-alumínium kombináció garantálja az ablakok tartósságát és magas szintű időjárási ellenállását. Az alumínium külső keretek védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben, míg a fa belső része a természetes szépséget és melegséget biztosítja.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Műanyag ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Alumínium ablakok

Acél ablakok


Tetőablakok


Design és személyreszabási Lehetőségek

Választékunk széles design- és színválasztékot kínál, így biztosan megtalálja az Ön otthonához vagy projektjéhez tökéletesen illő stílust. Az öregített megjelenésű ablakainktól kezdve a műemléki védelem alatt álló épületekhez megfelelő kivitelekig minden egyedi igényt kielégítünk.

Tudjon meg többet vagy kérjen egyedi ajánlatot fa és fa-alu ablakainkra. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!