fbpx

Acél ablakok, erkélyajtók és függönyfalak

Az EMA acél nyílászárók széles skáláját kínálja, amelyek tökéletesen ötvözik a modern design elemeit a kivételes funkcionalitással. A PRESTO, UNICO, UNICO XS és UNICO XS CASEMENT termékcsoportjaink garantálják, hogy minden projekt specifikus követelményeinek megfelelő megoldást találjon, legyen szó akár kisebb energiaigényű épületekről, nagyobb energiafelhasználású építményekről vagy egyedi design igényekről.

Miért Válasszon acél Ablakot?

 • Egyedi Megjelenés: Az acél ablakok és ajtók különleges megjelenést kölcsönöznek minden épületnek, ötvözve a modern és klasszikus design elemeket.
 • Magas Funkcionalitás: Akár magas szintű hő- és hangszigetelésre, akár kiemelkedő tartósságra van szüksége, termékeink minden igényt kielégítenek.
 • Energiahatékonyság: A legmodernebb technológiával készült acél nyílászáróink hozzájárulnak épülete energetikai hatékonyságának növeléséhez.
 • Könnyű Karbantartás: Az acél nyílászárók hosszú élettartammal és könnyű karbantartási igénnyel rendelkeznek.

Anyagok és Technológiák

 • Hőszigetelő Technológiák: Speciális hőbetétekkel rendelkező profilok garantálják az ablakok kivételes hőszigetelését, csökkentve ezzel az energiafogyasztást.
 • Erősített Acélprofilok: Horganyzott és rozsdamentes acélból készült profilok biztosítják az ablakok és ajtók magas szintű stabilitását és tartósságát.
 • Korszerű Bevonatok: Porlakk bevonatok a RAL paletta széles választékában biztosítanak tartós és esztétikus felületeket, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak.
 • Többpontos Zárórendszer: A legújabb zárórendszer-technológiák növelik az ablakok és ajtók biztonságát és szigetelési teljesítményét.

Termékjellemzők

Az EMA acél nyílászáró termékei a legmodernebb gyártási technológiákat és anyagokat használják, hogy a lehető legjobb teljesítményt és tartósságot nyújtsák. A kivételes hőszigeteléstől kezdve a magas szintű hanggátláson át az időjárásállóságig, minden aspektusban kiemelkedő megoldásokat kínálunk.

Használati előnyök

 • Kivételes hőszigetelés: Az EMA acél nyílászárók fejlett hőszigetelési technológiával rendelkeznek, amelyek jelentősen csökkentik az energiafogyasztást és növelik otthona komfortját minden évszakban.
 • Magas szintű biztonság: Többpontos zárórendszerünk és erősített acélprofiljaink biztosítják, hogy otthona védve legyen a behatolókkal szemben.
 • Hangszigetelés: Speciálisan tervezett akusztikai megoldásaink révén csökkenthető a külső zaj, így nyugodtabb és csendesebb otthoni környezetet teremthetünk.
 • Hosszú élettartam és alacsony karbantartás: Az acél nyílászárók rendkívül tartósak és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, minimális karbantartást igényelnek.
 • Energetikai hatékonyság: Az EMA acél ablakok és ajtók javítják otthona energetikai hatékonyságát, hozzájárulva a fenntartható és környezetbarát életmódhoz.

Design és stílus opciók

 • Modern és minimalista megjelenés: Tiszta vonalvezetésű, karcsú profilok, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern építészeti stílushoz.
 • Retro és klasszikus design: Az acél nyílászárók kiválóan alkalmasak történelmi vagy műemlék jellegű épületek felújításához, hagyományos stílusban.
 • Személyre szabhatóság: A széles színválasztéknak és a felületkezelési lehetőségeknek köszönhetően nyílászáróink tökéletesen illeszthetők az épület stílusához és a lakók egyéni preferenciáihoz.
 • Egyedi méretek és formák: Speciális igényekre szabott megoldásokat kínálunk, legyen szó íves, kerek vagy egyéb egyedi formájú ablakokról és ajtókról.
 • Innovatív funkciók: Olyan kiegészítő funkciókkal rendelkező nyílászárók, mint a rejtett szárnyak vagy a motorizált, távirányítású megoldások, amelyek tovább növelik a használati kényelmet és az esztétikai élményt.

EMA PRESTO

 • Robusztus konstrukció: Az EMA PRESTO egykamrás acél ablakrendszert kifejezetten kisebb energiaigényű épületek számára tervezték, melynek 50 mm-es beépítési mélysége és maximális 36 mm-es üvegcsomag szélessége biztosítja a struktúra szilárdságát és tartósságát.
 • Széles színválaszték: A rendszer porlakk bevonata a RAL paletta tetszőleges színében elérhető, lehetővé téve az ablakok személyre szabását és az építészeti stílushoz való tökéletes illeszkedést. A lakkozás teljes RAL K7 palettájával, valamint kívánságra adott por kód szerint is megvalósítható, biztosítva ezzel a végtelen színvariációkat.

EMA UNICO

 • Robusztus konstrukció: Az EMA PRESTO egykamrás acél ablakrendszert kifejezetten kisebb energiaigényű épületek számára tervezték, melynek 50 mm-es beépítési mélysége és maximális 36 mm-es üvegcsomag szélessége biztosítja a struktúra szilárdságát és tartósságát.
 • Széles színválaszték: A rendszer porlakk bevonata a RAL paletta tetszőleges színében elérhető, lehetővé téve az ablakok személyre szabását és az építészeti stílushoz való tökéletes illeszkedést. A lakkozás teljes RAL K7 palettájával, valamint kívánságra adott por kód szerint is megvalósítható, biztosítva ezzel a végtelen színvariációkat.

EMA UNICO XS

 • Minimalista design: Az UNICO XS rendszer azok számára készült, akik a letisztult és egyszerű formavilágot részesítik előnyben. A rendszer elegáns, rendkívül kecses profiljai tökéletesen illeszkednek a modern építészeti trendekhez.

 • Kiváló hőszigetelés: A rozsdamentes acélból készült hőbetét és a horganyzott acélprofilok kombinációja kivételes hőszigetelési teljesítményt biztosít. Az UNICO XS rendszer 0,98-as Uw értékkel rendelkezik, ha Ug = 0,5, ami a legmagasabb energiahatékonysági követelményeket is teljesíti.

EMA UNICO XS CASEMENT

 • Innovatív nyílászáró megoldások: Az EMA UNICO XS CASEMENT rendszer nyíló és kifelé bukó funkcióival pontosan beállítható a szárny helyzetét, biztosítva ezzel a szellőzés optimális szabályozását és a használat kényelmét.

 • Kiváló hőszigetelés és stabilitás: A kétkamrás, rozsdamentes acélból készült hőbetéttel kialakított profilok javítják a termikus paramétereket (Uw = 1,03, ha Ug = 0,5), miközben járulékosan stabilizálják a szerkezetet, garantálva a hosszú élettartamot és az energiahatékonyságot.

Design és Személyreszabási Lehetőségek

Választékunk széles design- és színválasztékot kínál, így biztosan megtalálja az Ön otthonához vagy projektjéhez tökéletesen illő stílust. Az öregített megjelenésű ablakainktól kezdve a műemléki védelem alatt álló épületekhez megfelelő kivitelekig minden egyedi igényt kielégítünk.

Tudjon meg többet vagy kérjen egyedi ajánlatot fa és fa-alu ablakainkra. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Fa-alumínium ablakok

Műanyag ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Alumínium ablakok

Tetőablakok


Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!