fbpx

Alumínum Ablakok, Erkélyajtók, Függönyfalak

Modern megoldások a jövő otthonához.

Fedezze fel a legmagasabb minőségű alumínium ablakrendszereinket, melyeket a legújabb technológiák és a fenntarthatóság jegyében alkottunk meg. Partnereinkkel együttműködve kínálunk innovatív megoldásokat, amelyek tökéletesen illeszkednek minden építészeti stílushoz.

Miért Válasszon Alumínium Ablakokat?

Az alumínium nyílászárók, erkélyajtók és függönyfalak ideális választást jelentenek modern építészeti megoldásokhoz, köszönhetően az anyag kiváló tulajdonságainak: tartósságnak, energiatakarékosságnak, és elegáns megjelenésnek.

  • Tartósság és Karbantartásmentesség: Az alumínium ellenáll az időjárási viszontagságoknak, nem rozsdásodik, nem korrodál, így éveken át megőrzi eredeti szépségét anélkül, hogy jelentős karbantartást igényelne.
  • Energiatakarékosság: A modern alumínium profilok hőszigetelt kialakításúak, amelyek hozzájárulnak az épületek energiahatékonyságának javításához. A hőhídmentes kivitel minimalizálja a hőveszteséget, optimalizálja a fűtési és hűtési költségeket.
  • Esztétikai Sokoldalúság: Az alumínium vékony, de erős kereteket tesz lehetővé, maximalizálva az üvegfelületek arányát, ami több természetes fényt enged az épületekbe. Széles színpalettával és befejezéssel rendelkezik, hogy tökéletesen illeszkedjen bármely építészeti stílushoz.

Anyagok és Technológiák

  • Alumínium Profilok: Az alumínium ablakok és függönyfalak készítéséhez használt profilok kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a nagy, mégis vékony szerkezetek kialakítását.
  • Hőszigetelés: A többrétegű üvegezés mellett, az alumínium profilok hőszigetelő betétekkel vannak ellátva, amelyek tovább javítják az ablakok és függönyfalak hőszigetelési teljesítményét.
  • Felületkezelési Technikák: A porbevonatok és anodizálás széles választékot kínálnak a színben és textúrában, biztosítva az alumínium nyílászárók tartósságát és esztétikai megjelenését.
  • Technológiai Innovációk: Az alumínium nyílászárók gyártásában alkalmazott legújabb technológiák lehetővé teszik az egyedi méretű és formájú ablakok, portálok és függönyfalak készítését, valamint az emelő-toló és bukó-toló rendszerek beépítését, amelyek kényelmes használatot és nagyobb nyitási lehetőségeket kínálnak.

 

SCHÜCO rendszerek

Innováció és minőség az építészetben: Az EMA kiemelt partnere a SCHÜCO, egy olyan világszinten elismert vállalat, amely az építőipari nyílászáró rendszereinek innovációja és minősége terén vezető szerepet tölt be. A SCHÜCO profilrendszerei, beleértve az alumínium, acél és műanyag nyílászárókat, nemzetközi szinten is előkelő helyen állnak.

Az EMA-nál elérhető SCHÜCO rendszerek: Az EMA kínálatában megtalálható a SCHÜCO széles termékválasztéka, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a legkorszerűbb technológiát és design-t válasszák otthonuk vagy épületük számára. Az EMA és a SCHÜCO közös elkötelezettsége, hogy a piacvezető megoldásokat biztosítsuk projektekhez.

ALIPLAST Rendszerek

Az alumínium nyílászárók innovatív gyártója: Az EMA büszke arra, hogy a kiemelt partnere, az ALIPLAST, egy olyan globális gyártó, amely a legmagasabb minőségű alumínium nyílászáró rendszereket biztosítja. Az ALIPLAST, amely Belgiumban található, világszerte ismert a kiváló minőségű, innovatív alumínium rendszerek gyártásáról.

Teljes termékskála az EMA-nál: Ügyfeleink számára az ALIPLAST teljes termékskáláját kínáljuk, beleértve az ajtó és ablak rendszereket, tolóajtókat, harmonikaajtókat, függönyfalakat, télikerteket és egyéb kiegészítő rendszereket. Az EMA-nál elérhető az ALIPLAST széles körű termékkínálata, biztosítva, hogy minden projekt egyedi igényeit kielégíthessük.

Reynaers rendszerek

A Modern építészeti megoldások szakértője: Az EMA büszkén mutatja be további kiemelt partnerét, aki az alumínium ablakrendszerek terén az innováció és a design éllovasa. Az optimalizált funkcionalitás, a kiváló design, a biztonság és az energiahatékonyság ötvöződik e rendszerekben, melyek megbízhatóságukról és sokoldalúságukról ismertek.

A Versatilis MasterLine és SlimLine rendszerek: A MasterLine és a SlimLine sorozatokkal az EMA kínálatában, az ügyfelek széles választékot találnak, legyen szó passzív-energia vagy betörésbiztos változatokról. Ezek a rendszerek ideális megoldást kínálnak minden projekt számára, a modern új építésű projektektől kezdve a felújításokig, ahol a fény, az elegancia és a kényelem kulcsfontosságú.

Optimális biztonság és kényelem: Az EMA és partnerei által kínált rendszerek, mint a ConceptSystem 77 vagy az EcoSystem 50, nem csak a design és a funkcionalitás terén kínálnak széles választékot, hanem a biztonság és a kényelem terén is, különböző extrém biztonsági változatokkal, beleértve a golyóálló megoldásokat is.

WICONA Rendszerek

Funkció és design harmoniája: Az EMA büszkén hirdeti további kiemelt partnereként a WICONA-t, az alumínium ablakrendszerek és ajtók terén elismert innovatív megoldásokat kínáló vállalatot. A WICLINE sorozat lehetővé teszi a legkomplexebb és esztétikailag legmeggyőzőbb ablakdesignok megvalósítását, kínálva a magas funkcionalitást és precíz méretre szabottságot.

Széleskörű rendszerválaszték: Az EMA kínálatában a WICONA WICLINE sorozata széles választékot biztosít a be- és kifelé nyíló, akadálymentes erkélyajtóktól a rejtett szárnyú, vízszintes és függőleges tengelyű forgóablakokon át a bukva-toló és kifelé emelkedő ablakokig. Minden egyes rendszer kiváló szigetelési tulajdonságokkal, valamint kivételes biztonsági és funkcionális jellemzőkkel rendelkezik.

Innováció és minőség: A WICONA WICLINE sorozatának rendszerei az EMA-nál elérhetőek, biztosítva, hogy az Ön projektjei a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően valósuljanak meg. A WICONA innovatív technológiái és a magas szintű mérnöki tudás ötvözésével az EMA képes a legigényesebb építészeti és műszaki követelmények kielégítésére.

ALUPROF rendszerek

Az EMA büszkén bemutatja az ALUPROF-ot, egy olyan vezető alumínium nyílászáró rendszereket gyártó vállalatot, amely modern megoldásokat kínál, amelyek nemcsak esztétikusak és praktikusak, de környezetbarátak is. Az ALUPROF rendszerek garantálják a kiváló szigetelési paramétereket és felhasználói kényelmet, széleskörű lehetőségeket kínálva, hogy a különféle ablakok az épület és a lakók egyedi igényeihez igazodjanak.

Az Építészeti Stílushoz Illeszkedő Alumíniumablakok

Az ALUPROF alumínium ablakrendszerei nagyszerű tervezési lehetőségeket kínálnak, a megfelelő nyitási mód kiválasztásától kezdve az épület jellegéhez és funkcionalitásához igazítva. A modern alumínium ablakok választékában megtalálhatóak a kifelé nyíló/bukó, a toló, a forgó és még sok más változat, lehetővé téve, hogy még a legigényesebb konstrukcióhoz is találjon megfelelő ablakot.

Az ALUPROF Alumínium Rendszerek Előnyei

Az ALUPROF rendszereivel az EMA képes a legmagasabb műszaki és esztétikai elvárásoknak megfelelni, ötvözve a funkcionalitást és a design szabadságát minden típusú projektben. A rendszerek jelentős hőszigetelési és akusztikai teljesítményt kínálnak, miközben a keskeny profilok és a rejtett szárnyak lehetővé teszik az építészeti ívekhez való illesztést.

PONZIO Rendszerek

A PONZIO, egy hosszú történettel rendelkező, 1941 óta családi vállalkozásként működő cég, amely az alumínium nyílászárók piacán kiemelkedő minőséget és innovatív design megoldásokat kínál. A PONZIO rendszerei kiváló komfortot, biztonságot és egyedi stílust nyújtanak, megfelelve ezzel a legmagasabb építészeti és műszaki igényeknek.

Az Egyedi Stílusú Alumínium Ablakok és Ajtók

A PONZIO alumínium ablak- és ajtórendszerei az esztétikai elegancia és a funkcionális megoldások tökéletes kombinációját kínálják. Az ún. „Minimal Windows” vagy „Fineline Casement Window” típusokkal az EMA lehetővé teszi, hogy ügyfelei világosabb és biztonságosabb környezetben éljenek, ahol a természetes fény maximálisan kihasználható.

A PONZIO Innovációja és Minősége

A PONZIO elkötelezett amellett, hogy folyamatosan új és innovatív rendszereket fejlesszen, melyek minden egyes ügyfél szükségletét kielégítik, túlszárnyalva az elvárásokat. Az EMA büszke arra, hogy a PONZIO globális partnereként kínálja ezeket a kivételes rendszereket, biztosítva, hogy ügyfelei csak a legjobbat kapják.

Alábbian megtekintheti inspiráló képeinket:

Az Ön Számára Legmegfelelőbb Alumínium Ablak- és Ajtórendszerek

Az EMA büszke arra, hogy széleskörű, magas minőségű alumínium ablak- és ajtórendszereket kínálhat partnereink, köztük a SCHÜCO, ALIPLAST, REYNARES, WICONA, ALUPROF és PONZIO által gyártott innovatív megoldásokkal. Célunk, hogy minden egyes ügyfél számára az optimális funkcionális és esztétikai megoldást biztosítsuk, legyen szó modern vagy klasszikus építészeti stílusról, energiatakarékos vagy passzív építkezésről.

A végtelen lehetőségek világa

Partnereinkkel együttműködve garantáljuk, hogy a legújabb technológiákkal, a legkiválóbb anyagokkal és a legmagasabb műszaki szabványokkal rendelkező termékeket kínáljuk. Akár a minimalista vonalvezetést kedveli, akár a hagyományosabb stílusokat részesíti előnyben, kínálatunkban megtalálja a tökéletes megoldást.

Személyre Szabott Tanácsadás és Támogatás

Tudjuk, hogy minden projekt egyedi, és specifikus igényekkel rendelkezik. Éppen ezért csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott tanácsadást nyújtson, segítve Önt a legjobb döntés meghozatalában. Legyen szó technikai specifikációkról, design lehetőségekről vagy energiahatékonysági megoldásokról, szakértőink a rendelkezésére állnak, hogy segítsenek az Ön számára leginkább megfelelő rendszer kiválasztásában.

Vegye Fel Velünk a Kapcsolatot

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha további információra van szüksége, vagy ha szeretne személyre szabott ajánlatot kérni. Együtt dolgozva megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást, maximálisan kihasználva az alumínium ablakok és ajtók nyújtotta lehetőségeket.

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Fa-alumínium ablakok

Műanyag ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Acél ablakok


Tetőablakok


Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!