fbpx

EMA ELEGANT

Az EMA ELEGANT ablakprofilok azok számára készültek, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem az esztétikum, sem a funkcionalitás terén. Rendszerünkkel a modern, szögletes vonalvezetésű ablakok új dimenzióját nyitjuk meg, amely a tartósságot és a kényelmet hozza el otthonába. A háromrétegű fokozottan hőszigetelt üveg használatával és 6 légkamrás konstrukcióval, valamint 76 mm-es beépítési mélységgel, az EMA ELEGANT garantálja az optimális ablakszigetelést és a legjobb energiahatékonyságot.

Beépítési mélység
0 mm
Légkamra
0
Rétegű üvegezés
0
Év szavatosság
0

Termékjellemzők:

 • Modern design és tágas kilátás: Az EMA ELEGANT ablakokkal az otthona modernebb és világosabb lesz, köszönhetően a szögletes profilvonalaknak és a nagyméretű üvegezési lehetőségnek. A 76 mm-es keret építési mélység és a hat kamrás konstrukció biztosítja a kívánt minőséget és funkciót.
 • Kimagasló energiahatékonyság: A hőszigetelő hármas üvegezés és a meleg keret kombinációja, valamint az Uw=0,73 W/m²K érték megfelel az alacsony energiafelhasználású házak szigorú követelményeinek. A fekete és szürke tömítési opciók tovább növelik az ablakok szigetelési teljesítményét.
 • Kitűnő hanggátlás: A tökéletes tömítési rendszernek és az üvegezés minőségének köszönhetően az EMA ELEGANT ablakok kiváló hanggátlást nyújtanak, így hozzájárulva az otthoni nyugalomhoz és csendhez.
 • Biztonság: A modern zárrendszer és a profilok szerkezeti kialakítása biztosítja, hogy otthona védett legyen a betörésekkel szemben, növelve ezzel a biztonságérzetet.
 • Könnyű karbantartás: Az innovatív High-Definition-Finishing (HDF) felület könnyűvé teszi az ablakok tisztítását és karbantartását, így azok hosszú távon megőrzik esztétikai és funkcionális tulajdonságaikat.
 • Személyre szabhatóság: A széles szín- és formaválaszték lehetővé teszi, hogy az EMA ELEGANT ablakok tökéletesen illeszkedjenek az Ön otthonának stílusához és igényeihez.

EMA ELEGANT

 

 • Hőszigetelés: kiváló
 • Hangszigetelés: kiváló
 • Beépítési mélység: 74-76 mm
 • Légkamra: 6-7
 • Gumitömítés: 2-3
 • Ajánlott üvegezés: 3 rétegű hőszigetelt (Ug=0,6-0,7 W/m2K)
 • Vasalat: alap biztonsági, de RC1 és RC2 emelt biztonságú is elérhető
 • Kényelem: könnyű kezelhetőség, hibás működtetésgátló vasalat és résszellőztető funkció alapáron, bukó állásban becsapódás elleni védelem, egyszerű tisztíthatóság
 • Ellenőrzött minőség: 1. osztályú minőségi német UV-stabil PVC profilok
 • Környezettudatos: ólommentes profilok
 • Garancia: 5 év (karbantartási szerződéssel meghosszabbítható)
 • Színválaszték: közel 40 féle dekorfólia, továbbá szinte bármilyen színű külső alumínium burkolat

Az Ön életére gyakorolt hatás

Az EMA ELEGANT ablakok nem csak a lakóterek vizuális és funkcionális minőségét emelik, hanem hozzájárulnak egy energiatakarékos, biztonságos és kényelmes otthon megteremtéséhez. A modern design, a kiváló szigetelési tulajdonságok és a magas szintű biztonság kombinációja biztosítja, hogy az EMA ELEGANT ablakokkal az otthona még kellemesebb és élhetőbb hely legyen.

Modern elegancia és innovatív technológia

Az EMA kínálatában megtalálható továbbá a teljesen szögletes profilú és egy síkban záródó nyílászárók is. A designja különleges, karakteres szögekkel és keskeny ablakvasalatokkal van ellátva, ami tökéletes választás új épületekhez és felújításokhoz egyaránt. Az innovatív „bonding inside” technológia révén rendkívül jó statikai és hőtani paramétereket lehet elérni, mivel az üveg és a szárny tartós összeragasztása csökkenti a szárny elhajlásának és elgörbülésének kockázatát, hosszú távú komfortos használatot garantálva.

Ez a rendszer nemcsak a funkcionalitásban, de a vizuális megjelenésben is új dimenziót nyit, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy otthonuk vagy projektjeik esztétikáját a legmodernebb designnal ötvözzék. Ezek az ablakok így nem csak energetikai hatékonyságot és tartósságot kínálnak, hanem egy letisztult, modern látványt is, amely illeszkedik a mai építészeti trendekhez.

Választható profilcsaládok

 • Deceuninck Elegant
 • Salamander GreenEvolution 76 AD/MD
 • Kömmerling 76 AD/MD
 • Aluplast Ideal Neo MD

Rendelhető színek a Salamander profilrendszerekből

Fedezze fel a Salamander profilrendszerek széles színválasztékát, amelyek lehetővé teszik, hogy műanyag ablakai tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző profilcsaládok között enyhe eltérések lehetnek a rendelkezésre álló színek tekintetében. Az alábbiakban bemutatott színek csak tájékoztató jellegűek, a pontos árnyalatok megtekintéséhez látogasson el bemutatótermünkbe vagy kérjen mintákat kollégáinktól.

IDE kattintva letöltheti a színválasztó katalógust.

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Fa-alumínium ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Alumínium ablakok

Acél ablakok


Tetőablakok


Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!