fbpx

EMA PRIMUS

Hagyomány és Innováció
Fedezze fel az EMA PRIMUS ablakokat, ahol a hagyományos fa ablakok melegsége találkozik a modern technológia előnyeivel. Az EMA PRIMUS, 68 mm-es beépítési mélységgel és háromrétegű fa profilból készül, két rétegű üvegezéssel kombinálva, biztosítva ezzel a természetes szépséget és a kiemelkedő hőszigetelési értékeket.

Beépítési mélység
0 mm
Rétegű festékbevonat
0
Rétegű ragasztott fa
0
Év szavatosság
0

Termékjellemzők:

 • Fény és tágasság: Az EMA PRIMUS ablakokkal az otthona világosabbá és tágasabbá válik, köszönhetően a 68 mm-es építési mélységnek és a két rétegű üvegezésnek. Ez a szerkezet lehetővé teszi a nagyobb üvegfelületek használatát, így több napfény áramlik be, emelve a kilátás minőségét és az otthon általános hangulatát.
 • Személyre szabhatóság: A háromrétegű, első osztályú ragasztott fa alapanyag, valamint a modern és karcsú vonalvezetés lehetővé teszi, hogy az EMA PRIMUS ablakok tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához és az egyéni preferenciákhoz. A vízbázisú, környezetbarát felületkezelési technológiák és speciális anyagok széles választéka biztosítja a személyre szabás további lehetőségeit.
 • Fény és tágasság: Az EMA PRIMUS ablakokkal az otthona világosabbá és tágasabbá válik, köszönhetően a 68 mm-es építési mélységnek és a két rétegű üvegezésnek.
 • Személyre szabhatóság: A háromrétegű, első osztályú ragasztott fa alapanyag, valamint a modern és karcsú vonalvezetés lehetővé teszi, hogy az EMA PRIMUS ablakok tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához és az egyéni preferenciákhoz.
 • Biztonság: Az EMA PRIMUS ablakok biztonságát a tokon és szárnykereten lévő alumínium vízvetők, valamint a dupla gumitömítés alkalmazásával növeltük, amelyek együttesen védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben, miközben stabil és megbízható védelmet biztosítanak az otthon számára.
 • Hanggátlás: A két rétegű üvegezés, valamint a precíz szerkezeti kialakítás kiváló hangszigetelést biztosít, csökkentve ezzel a külső zajok behatolását, és hozzájárulva egy nyugodtabb, csendesebb otthoni környezethez.
 • Energiahatékonyság: A 1.1 W/(m²K) U-értékű Primus 68 ablakprofilok hozzájárulnak az otthon energiahatékonyságának javításához, csökkentve a fűtési és hűtési költségeket, miközben kényelmes belső hőmérsékletet biztosítanak az év minden szakában.
 • Könnyű tisztítás és karbantartás: Az EMA PRIMUS fa ablakok különleges felületkezelése és minőségi anyaghasználata egyszerűvé és könnyűvé teszi a karbantartást és tisztítást, így hosszú távon is megőrizheti ablakai esztétikai és funkcionális tulajdonságait minimális erőfeszítéssel.

EMA PRIMUS

 • Hőszigetelés: Kiemelkedő, bár még nem éri el a passzívház-specifikációkat
 • Hangszigetelés: Kiemelkedő, biztosítva az otthoni csendet és nyugalmat
 • Beépítési mélység: 68 mm, ideális méret a robusztus, mégis elegáns kialakításhoz
 • Légkamra: 3, optimalizált hő- és hangszigetelés érdekében
 • Gumitömítés: 2, biztosítva a tökéletes légmentességet és a további szigetelési előnyöket
 • Üvegezés: 2 rétegű hőszigetelt, standard Ug=1.1 W/m²K, lehetőség szerint növelhető a hőszigetelés
 • Vasalat: Alap biztonsági szintű, lehetőség van emelt biztonsági szintű (pl. RC1) vasalatokra is
 • Kényelem: Könnyű kezelhetőség, hibás működtetésgátló vasalat, résszellőztető funkcióval, egyszerű tisztíthatóság
 • Ellenőrzött minőség: Kiváló minőségű, első osztályú, nedvességtartalmú, ragasztott háromrétegű fa profil
 • Környezettudatos: Vízbázisú, környezetbarát felületkezelési technológiák és speciális anyagok
 • Garancia: 5 év, a karbantartási szerződéssel tovább meghosszabbítható
 • Színválaszték: Széles körű, lehetőség van az egyéni igények szerinti színezésre és felületkezelésre

Az Ön életére gyakorolt hatás

Az EMA PRIMUS fa ablakok egyedülálló kombinációt kínálnak a természetes szépség, a kiváló hő- és hangszigetelés, valamint a modern technológiai innovációk terén. Ezek az ablakok ideálisak azok számára, akik egy belépő szintű, mégis magas minőségű és teljesítményű ablakmegoldást keresnek otthonukba vagy épületükbe.

Rendelhető színek

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Fa-alumínium ablakok

Műanyag ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Alumínium ablakok

Acél ablakok

Tetőablakok


Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!