fbpx

EMA DIVINUS

A DIVINUS 78 az etikusan beszerzett nyersanyagokból és több rétegű ragasztott fa lemezekből álló profilokkal készül, amelyek különleges feldolgozáson mennek keresztül a tartósság és a statikai teljesítmény javítása érdekében. Az EMA DIVINUS így a kiváló hőszigetelési értékek mellett a fenntarthatóság és a természetes szépség iránti elkötelezettséget is képviseli, tökéletes választás új építésű vagy felújítandó épületek számára egyaránt.

Beépítési mélység
0 mm
Rétegű festékbevonat
0
Rétegű ragasztott fa
0
Év szavatosság
0

Termékjellemzők:

 • Fény és tágasság: Az EMA DIVINUS ablakokkal otthona még fényesebb és tágasabb lesz, a 78 mm-es beépítési mélység és a vastagabb üvegezési lehetőségek köszönhetően. Ezek a modern szerkezetek lehetővé teszik a nagyobb üvegfelületek használatát, így több napfény áramlik be, és a kilátás még lenyűgözőbbé válik.
 • Személyre szabhatóság: A DIVINUS rendszerben előállított ablakok a háromrétegű, első osztályú ragasztott fa alapanyagból készülnek, amely megfelelő nedvességtartalommal rendelkezik, és a modern, sportos, mégis elegáns vonalvezetést követi. A vízbázisú, környezetbarát felületkezelés és speciális anyagok használata lehetővé teszi, hogy az ablakok tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához.
 • Biztonság: Az EMA DIVINUS ablakok megnövelt biztonságot kínálnak, köszönhetően a tokon és szárnykereten alkalmazott alumínium vízvetőknek, valamint a dupla gumitömítésnek, amelyek együttesen védelmet nyújtanak a külső hatásokkal szemben.
 • Hanggátlás: A jobb U-értékkel és a 3 rétegű hőszigetelt üvegezéshez alkalmazott vastagabb tok és szárny használatával az EMA DIVINUS ablakok kiváló hangszigetelést biztosítanak, csökkentve a külső zajok behatolását.
 • Energiahatékonyság: A 0.8 W/(m²K) U-értékkel az EMA DIVINUS ablakok jelentős javulást hoznak az otthon energiahatékonyságában, csökkentve ezzel a fűtési és hűtési költségeket, miközben optimális belső hőmérsékletet biztosítanak.
 • Könnyű tisztítás és karbantartás: A speciális felületkezelés és a minőségi anyagoknak köszönhetően az EMA DIVINUS fa ablakok könnyen karbantarthatóak és tisztíthatóak, hosszú távon megőrizve esztétikai és funkcionális tulajdonságaikat.

EMA DIVINUS

 • Profil besorolás: A
 • Hőszigetelés: Kiemelkedő, U-értékkel 0.8 W/(m²K) jelentős javulást biztosítva, mégsem éri el a passzívház-specifikációkat
 • Hangszigetelés: Kiemelkedő, a vastagabb üvegezés és a több rétegű fa profilok révén
 • Beépítési mélység: 78 mm, biztosítva a kiemelkedő szigetelési értékeket és a stabil szerkezetet
 • Gumitömítés: 2, az optimális légmentesség és a további szigetelési előnyök érdekében
 • Üvegezés: 3 rétegű hőszigetelt, minimum 34 mm és maximum 45 mm vastagsággal, standard Ug=0.8 W/m²K, a jobb hőszigetelésért
 • Vasalat: Alap biztonsági szintű, lehetőség van emelt biztonsági szintű vasalatokra is, mint pl. RC1
 • Kényelem: Könnyű kezelhetőség, modern vasalati megoldásokkal, résszellőztető funkcióval, egyszerű tisztíthatóság
 • Ellenőrzött minőség: Kiváló minőségű, első osztályú, speciálisan feldolgozott és ragasztott több rétegű fa profil
 • Környezettudatos: Lakkréteggel felületkezelt környezetbarát  technológiák és speciális anyagok, etikusan beszerzett nyersanyagok felhasználásával
 • Garancia: 5 év, a karbantartási szerződéssel tovább meghosszabbítható
  Színválaszték: Széles körű, lehetőség van az egyéni igények szerinti színezésre és felületkezelésre, beleértve a modern és hagyományos stílusokat egyaránt

Az Ön életére gyakorolt hatás

Az EMA DIVINUS ablakok tökéletes egyensúlyt kínálnak a természetes szépség, a modern technológia előnyei és a fenntarthatóság között, ideális választás azok számára, akik középkategóriás, mégis kiemelkedő teljesítményű fa ablakmegoldást keresnek.

Rendelhető színek

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Fa-alumínium ablakok

Műanyag ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Alumínium ablakok

Acél ablakok

Tetőablakok


Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!