fbpx

EMA UNICO XS

Fedezze fel az EMA UNICO XS univerzális acélablak rendszert, amelyet kifejezetten minimalista design és rendkívüli kecsesség jellemzi. Az UNICO XS tökéletes választás loft lakások, felújított műemléképületek és modern irodák számára, remekül illeszkedve azok egyedi stílusához. A 70 mm-es beépítési mélységgel és maximum 60 mm-es üvegcsomag szélességgel rendelkező rendszer, valamint a hőbetétnek köszönhetően kiváló hőszigetelést és hangszigetelést biztosít, miközben csökkenti az épületek energiaigényét.

Beépítési mélység
0 mm
Üvegcsomag szélessége
0 mm
Tömítések száma
0
Év szavatosság
0

Termékjellemzők:

 • Minimalista design: Az UNICO XS rendszer azok számára készült, akik a letisztult és egyszerű formavilágot részesítik előnyben. A rendszer elegáns, rendkívül kecses profiljai tökéletesen illeszkednek a modern építészeti trendekhez.

 • Kiváló hőszigetelés: A rozsdamentes acélból készült hőbetét és a horganyzott acélprofilok kombinációja kivételes hőszigetelési teljesítményt biztosít. Az UNICO XS rendszer 0,98-as Uw értékkel rendelkezik, ha Ug = 0,5, ami a legmagasabb energiahatékonysági követelményeket is teljesíti.

 • Magas hangszigetelés: Az UNICO XS kiváló akusztikai teljesítményt nyújt, csökkentve a külső zajok behatolását és biztosítva a csendes, nyugodt belső teret.

 • Személyre szabhatóság: A porlakk bevonat a RAL paletta széles skáláján elérhető, lehetővé téve az ablakok tökéletes illeszkedését minden designhoz. A HI (High Insulation) verzió további szigetelési előnyöket kínál.

 • Többfunkciós alkalmazás: Az UNICO XS nem csak esztétikai, hanem funkcionális előnyökkel is rendelkezik, tökéletesen megfelelve loft lakások, műemléképületek és modern irodák igényeinek.

Az EMA UNICO XS rendszerrel a minimalizmus és a funkcionalitás találkozik a legmodernebb energiahatékonysági megoldásokkal, így az épületek nem csak stílusosak, de gazdaságosak és kényelmesek is maradhatnak.

Specifikáció

 • beépítési mélység 70 mm
 • üvegcsomag max. 60 mm (ablakszárny)
 • hőbetét rozsdamentes acélból
 • horganyzott acélprofilok
 • porlakk a RAL paletta tetszőleges színében
 • HI verzióban is készülhet

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Fa-alumínium ablakok

Műanyag ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Alumínium ablakok

Acél ablakok

Tetőablakok


Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!