fbpx

EMA UNICO XS CASEMENT

Ismerje meg az EMA UNICO XS CASEMENT rendszert, ahol a modern design és a funkcionalitás találkozik. A 70 mm-es beépítési mélységgel, maximum 42 mm-es üvegcsomag szélességgel, valamint a nyíló és kifelé bukó ablakokkal rendelkező UNICO XS CASEMENT ideális megoldás azok számára, akik nem csak a stílust, hanem a legmagasabb szintű teljesítményt is keresik. A horganyzott acélprofilok és a rozsdamentes acélból készült hőbetét biztosítja a szerkezet stabilitását és hosszú élettartamot, míg a rejtett zsanérok javítják az ablakok kinézetét és esztétikai értékét.

Beépítési mélység
0 mm
Üvegcsomag szélessége
0 mm
Tömítések száma
0
Év szavatosság
0

Termékjellemzők:

 • Innovatív nyílászáró megoldások: Az EMA UNICO XS CASEMENT rendszer nyíló és kifelé bukó funkcióival pontosan beállítható a szárny helyzetét, biztosítva ezzel a szellőzés optimális szabályozását és a használat kényelmét.

 • Kiváló hőszigetelés és stabilitás: A kétkamrás, rozsdamentes acélból készült hőbetéttel kialakított profilok javítják a termikus paramétereket (Uw = 1,03, ha Ug = 0,5), miközben járulékosan stabilizálják a szerkezetet, garantálva a hosszú élettartamot és az energiahatékonyságot.

 • Esztétikai érték: A hegesztett kötéseket csiszoljuk és polírozzuk, emelve ezzel az ablakok esztétikai értékét. A rejtett zsanérok tovább javítják az ablakok megjelenését, elegáns és letisztult kinézetet biztosítva.

 • Személyre szabhatóság: A profilok porlakkozása a RAL színskála tetszőleges színére lehetséges, lehetővé téve az ablakok tökéletes illeszkedését minden designhoz és építészeti stílushoz.

 • Tömör zárás: Az öregedésálló, kétkomponensű, szintetikus kaucsukból (EPDM) készült tömítések biztosítják az ablakok tömör zárását, növelve ezzel a hő- és hangszigetelési teljesítményt.

Az EMA UNICO XS CASEMENT rendszerrel az elegancia és a precízió találkozik a modern technológiával, így az ablakok nem csak szépek, de rendkívül funkcionálisak is, megfelelve a mai építészeti és lakberendezési trendeknek.

Specifikáció

 • beépítési mélység 70 mm
 • üvegcsomag max. 42 mm
 • nyíló és kifelé bukó ablakok
 • horganyzott acélprofilok
 • hőbetét rozsdamentes acélból
 • porlakk bevonat a RAL paletta tetszőleges színében

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Fa-alumínium ablakok

Műanyag ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Alumínium ablakok

Acél ablakok

Tetőablakok


Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!