EMA Vision alumínium bejárati ajtó

EMA Vision alumínium bejárati ajtók

Az EMA Vision bejárati ajtókat elsősorban hőhídmegszakításos alumínium bejárati ajtókhoz ajánljuk, magas műszaki színvonaluk és modern megjelenésük miatt, de természetesen a műanyag bejárati ajtókhoz is választhatóak.

Részletek

Fa bejárati ajtó

EMA Endor fa bejárati ajtók

A ház központi helyét foglalja el; színével, formájával befolyásolja otthonunk stílusát, külső megjelenését. Cégünk fa bejárati ajtói tág teret biztosítanak egyéni igényeinek megvalósítására. A kiváló minőségű és megjelenésű tömörfa ajtók biztonságot és igényességet sugallnak!

Részletek

EMA G1 műanyag bejárati ajtó

EMA G1 műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók, GEALAN S8000 IQ profilrendszerből.
Az EMA G1 bejárati ajtók Európában már régóta jó hírnévnek örvendő német FUHR zárakkal vannak ellátva. A zárak számos variációját tudjuk biztosítani Önnek műanyag bejárati ajtajába, így mindenki igényét ki tudjuk elégíteni.

Részletek

ema automata ajto

Automata ajtók

Az automatikus tolóajtórendszerek kimagasló teljesítményt nyújtanak egy sor olyan innovatív megoldással, amelyekre a legnagyobb igénybevételt jelentő környezetben is lehet számítani. A zavartalan, csendes működésű, sokoldalúan konfigurálható automatikus tolóajtórendszer a kórházaktól az üzlethelyiségekig és modern lakóépületekig bármilyen alkalmazási területen ideális.

Részletek

A bejárati ajtó házunk szeme. Kiemelt szerepet tölt be házunk/lakásunk megjelenésében és éppen ezért körültekintő választást igényel.

A megjelenés mellett azonban nagy jelentősége van a biztonságnak is. Függetlenül attól, hogy éppen zárt lépcsőházba kerül vagy kültérre, a biztonsági szempontokat szem előtt kell tartani, hiszen egy jól átgondolt döntés vagyonunk védelmét segíti elő.

Az EMA bejárati ajtókból is teljes választékot kínál Önnek:

  • automata fotocellás alumínium bejárati ajtók (nyíló vagy toló kivitelben),
  • hőhídmentes kültéri alumínium bejárati ajtók és portálok,
  • hőhidas beltéri alumínium bejárati ajtók és portálok,
  • hőszigetelt fa bejárati ajtók és portálok,
  • erősített szerkezetű műanyag bejárati ajtók és portálok,
  • könnyített szerkezetű műanyag bejárati ajtók,
  • biztonsági acél bejárati ajtók kültérre,
  • biztonsági acél lakás bejárati ajtók zárt lépcsőházba.

Bármely bejárati ajtónk készülhet az Ön által kért egyedi méretben (mm pontosan), színben, és felépítésben.
Ráadásul mindegyik ajtónk lehet kétszárnyú kivitelű, és kaphat oldal- vagy felülvilágítót is.

Osztásos megjelenésű ajtóink esetében az üvegek és a hőszigetelt betétek teljesen szabadon cserélhetőek, variálhatóak, hogy Ön ezzel is teljesen személyre szabott bejárati ajtót kaphasson.

A bejárati ajtó üvegezését ugyancsak Ön határozhatja meg: lehet benne 2 vagy 3 rétegű hőszigetelt üveg, 2 vagy 3 rétegű hanggátló üveg, hőszigetelt-hanggátló kombinált funkciójú üveg, hőszigetelt biztonsági (laminált vagy edzett) üveg, katedrál üveg, fény- és hővédő multifunkciós üveg, egyéb technikai üveg (pl. tűzgátló), vagy választhat akár saját felépítésű üveget is.

A bejárati ajtó alapanyagán és üvegezésén kívül létfontosságú az ajtó vasalata, a pántok típusa és mennyisége, továbbá az ajtózár felépítése is. Itt az egy ponton záródó portálzártól indulva egészen a 10-15 ponton záródó, elektromos záras, biztonsági gombafejes, kilincs vagy kulcsműködtetésű, acélcsapos vagy kampós zárakig mindent meg tudunk oldani, akár motoros nyitással-zárással egyaránt.

Alumínium ajtóink rendelhetőek automata, fotocellás működtetéssel, nyíló és toló kivitelben is.

Szinte az összes bejárati ajtóhoz rendelhető a normál kilincsen kívül akár gombkilincs, tolópajzs, vagy pánikzár is.

Böngésszen kedvére, kérje tanácsunkat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb bejárati ajtót, majd kérje egyedi akciós ajánlatunkat!