fbpx

Külső tokos redőny

Védje otthonát stílusosan és hatékonyan

Fedezze fel külső tokos redőnyeinket, amelyek tökéletes egyensúlyt nyújtanak a biztonság, energiahatékonyság és esztétika között. A modern és klasszikus épületekhez egyaránt illeszkedő dizájnnal, redőnyeink garantálják az UV sugárzás elleni védelmet, javítják otthona hőszigetelését és növelik a privátságot – mindezt anélkül, hogy átalakítanák az épület meglévő struktúráját.

Magabiztos megoldás, ha Ön is minőségi redőnyt keres

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére. A redőnyök tetszőleges helyzetének beállításával szabályozhatja az árnyékolt épületbe jutó fény mennyiségét. Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől.

külső tokos redőnyrendszerek elsősorban meglévő épületekhez ajánlottak. Ezeknek a termékeknek az előnye kétségkívül az, hogy nem bolygatják meg az épület jelenlegi állapotát, mivel nem igényelnek speciális előkészítést a beépítéshez, és nincsenek egybeépítve az ablakkal. Ezért az külső tokos rendszerű redőny beépítésére vonatkozó döntést bármikor meg lehet hozni.

A rendszer minőségi lemezből készült elemei fokozottan ellenállnak a kopásnak és az időjárási tényezőknek. A redőnyök átgondolt szerkezete, valamint a megfelelően megválasztott anyagok eredményes védelmet jelentenek a hívatlan vendégek ellen. A külső tokos rendszerű redőnyök kitűnően hőszigetelnek, lehetővé téve, hogy jelentős mértékben takarékoskodni lehessen a fűtési költségekkel télen, nyáron pedig kitűnően védik a belső teret a túlzott felmelegedéstől. A redőnytől függetlenül működő szúnyogháló rendszer további védelmet nyújt az épület belsejének a rovarokkal szemben, miközben beengedi a fényt és a levegőt.

Tudta-e, hogy...

a nem megfelelően szigetelő az ablakok és ajtók télen akár 25% hőveszteséget okozhatnak, nyáron pedig a napfény 60%-át átengedik, ami miatt a helyiségek felmelegszenek. Hogy ezt elkerüljük és takarékoskodhassunk télen az energiával, érdemes külső tokos redőnyöket használni, amivel a fűtésre és hűtésre fordított, éves energiaköltségek akár 30%-kal csökkenthetők.

Termékjellemzők és előnyök

A külső tokos redőnyeink minőségi alapanyagokból készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és az időjárás minden viszontagságával szembeni ellenállást. Az alumínium lamellák és a műanyag komponensek egyaránt UV-állóak, így éveken át megőrzik színüket és formájukat.

 

Energiatakarékosság és komfort

Télen és nyáron egyaránt javítják otthona hőszigetelését, segítve ezzel az energiaköltségek csökkentését. A redőnyök leengedésekor jelentősen csökken a fűtési vagy hűtési szükséglet, ami hosszú távon pénzt takarít meg Önnek.

Fokozott biztonság

A külső tokos redőnyök nem csupán árnyékolnak, hanem egy extra védelmi réteget is biztosítanak otthona számára. A redőnyök nehezen felnyithatóak kívülről, így jelentős akadályt jelentenek az esetleges betörők számára.

Személyre szabhatóság

Széles szín- és anyagválasztékunkkal biztosítjuk, hogy redőnyeink tökéletesen illeszkedjenek az Ön otthonához. Választhatóak motoros megoldások is, amelyekkel növelheti a redőnyök használati kényelmét.

Integrált szúnyogháló opció

Választható szúnyoghálóval ellátott modelleink tökéletes védelmet nyújtanak a rovarokkal szemben, miközben a szellőzést nem akadályozzák.

Technikai specifikációk és opciók

Anyagok: Kínálatunkban megtalálhatók a magas minőségű alumínium és PVC lamellák, amelyek megerősített szerkezetükkel kiváló hőszigetelést és tartósságot biztosítanak. Az alumínium lamellák belseje hőszigetelő habbal tömített, míg a PVC lamellák extrudált granulátumból készülnek.

Méretek: Redőnyeink széles méretválasztékban elérhetők, a maximális szélesség 400 cm, míg a magasság elérheti a 300 cm-t is. Egyedi méretigény esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a részletek egyeztetése érdekében.

Színek: Alapszíneink között megtalálhatók a leggyakoribb árnyalatok, mint például fehér, szürke és barna, de felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhetőek, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön otthonának stílusához.

Működtetési lehetőségek: Manuális működtetés gurtnival vagy tekerőkarral, valamint motoros megoldások, amelyek távirányítóval vagy okosotthon-rendszerbe integrálva is vezérelhetőek. A motoros megoldások időzítővel és távvezérléssel is kiegészíthetők a még nagyobb kényelem érdekében.

További opciók: Szúnyoghálóval integrált modellek, amelyek a rovarok elleni védelmet szellőztetés mellett is biztosítják. Továbbá választható biztonsági funkciók, mint feltolásgátlók és zárható lamellák, amelyek megnehezítik a betörést.

Szerelés: A külső tokos redőnyök könnyen telepíthetőek meglévő ablakokra és ajtókra, speciális előkészítést nem igényelnek. Az installáció gyors és egyszerű, minimális beavatkozással az épület szerkezetébe.

GYIK

Az Ön Kérdései, Megválaszolva

Gyakori kérdések a külső tokos redőnyökkel kapcsolatban

A külső tokos redőnyök rendkívül tartósak, hiszen UV-álló anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. Alumínium redőnyeink hőszigetelő habbal töltött lamellákkal készülnek, amelyek tovább növelik a redőnyök élettartamát és hatékonyságát.

Standard színeink között megtalálhatók a legnépszerűbb árnyalatok, mint például fehér, szürke és barna. Emellett lehetőség van a RAL színskála szerinti egyedi színezésre is, amely felár ellenében érhető el.

Redőnyeinket különböző módon lehet működtetni: manuálisan gurtnival vagy tekerőkarral, illetve motorizált rendszerekkel, amelyek távirányítóval vagy akár okosotthon-rendszerbe integrálva is vezérelhetők.

A redőnyök kiválóan szigetelnek mind hő, mind hang tekintetében. Leengedett állapotban jelentősen csökkentik a külső zajokat és optimalizálják az épület hőmérsékletét, csökkentve ezzel a fűtési és hűtési költségeket.

Igen, bizonyos modelljeink integrált szúnyoghálóval érkeznek, amely lehetővé teszi a szellőzést anélkül, hogy rovarok jutnának be az otthonába.

A redőnyök megrendelése érdekében kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk közvetlenül telefonon vagy e-mailen keresztül, ahol szakértőink segítenek az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldás kiválasztásában.

Minden redőnyünkre kiterjedt gyártói garanciát biztosítunk, amely lefedi a anyag- és gyártási hibákból eredő problémákat. A garancia időtartama a terméktípustól függ.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!