fbpx

Méretre gyártott dekorfóliás beltéri ajtók

Azon Ügyfeleinknek, akik szeretik a modern, formatervezett beltéri ajtókat, de nem szeretnének sokat költeni erre, szívesen ajánljuk a dekorfóliás beltéri ajtó választékunkat. A dekorfóliával burkolt ajtók költséghatékony megoldást kínálnak, hiszen egyszerű szerkezetükkel és korlátozott minta és színválasztékukkal ugyan gyengébb minőséget képviselnek, mint más egyéb beltéri ajtók, viszont nagyon kedvező áruk ezeket a hiányosságokat kompenzálja.

Méretre gyártott dekorfóliás beltéri ajtóink

A dekor felület alapvetően egy HDF felületre ragasztott, nyomtatott famintázatot jelent. Ez a nyomtatott mintázat élethűen jeleníti meg a fa erezetét, így azt az érzést kelti, hogy valódi fa,,beltéri ajtó került beszerelésre. A fóliázott felület további előnye, hogy a használat során felújító festést, karbantartást nem igényel, átlagos beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét, és az árfekvése is nagyon kedvező.

A CPL kemény fóliás ajtókhoz képest kevésbé kopásálló a felületük, egyedi méretben nem rendelhető, a famintázat száliránya csak függőleges lehet, valamint a modell- és színválaszték is sokkal korlátozottabb, mint az egyéb beltéri ajtóink esetében. Ezen korlátozások ellenére is többféle színből választhatnak Ügyfeleink, valamint standard, fémcsíkos vagy kazettás kialakítású dekorfóliás beltéri ajtók közül is számos modell áll rendelkezésre, amik közül megtalálhatják a lakás hangulatához legjobban illőt.

A dekorfóliás beltéri ajtók papírrács kitöltéssel kerülnek gyártásra. A papírrács egy régóta alkalmazott és bevált ajtólap merevítési típus, méhsejt szerkezetének köszönhetően tökéletes tartást biztosít az ajtónak, miközben annak súlyát nem befolyásolja, így nem is terheli a pántokat.

Dekorfóliás ajtóinkat kizárólag szabvány méretekben (65×210 cm, 75×210 cm, 90×210 cm, 100×210 cm) és függőleges szálirányú felülettel kínáljuk. Felár ellenében viszont lehetőség van ettől eltérő méretekben is megrendelni a Dekor ajtókat. Maximum szélességi névleges méret 100cm, a maximum névleges magassági méret 215cm lehet.

Mint ahogy a többi beltéri ajtót, a dekorfóliás beltéri ajtót is a mai kornak megfelelő praktikus és esztétikus UHT (átfogó) tokkal szállítjuk. Ezek az UHT tokok a falvastagsággal megegyező méretben készülnek, és utólagos szerelésre adnak lehetőséget. Az átfogó tokok falcában gumitömítés csillapítja az ajtó csukódását. A tokok alapanyaga MDF, és az ajtólap színével megegyező dekorfóliával vannak kasírozva.

Az optimális falnyílások meghatározásában munkatársaink készséggel állnak szíves rendelkezésükre.

A dekorfóliás ajtók előnyei:

 • Kedvező ár!
 • 4 hagyományos stílusú famintázattal illetve homogén fehér színben rendelhető!
 • Lehetőség van egyedi méretű gyártásra is!

A dekorfóliás ajtók hátrányai a CPL ajtókhoz képest:

 • Kevésbé kopásálló felület
 • Kevésbé időtálló konstrukció
 • A szabványostól eltérő egyedi méretben csak felár ellenében rendelhető
 • A famintázat száliránya csak függőleges lehet
 • Korlátozott modellválaszték és kiegészítők

Fémcsíkos ajtók

Kazettás dekorfóliás ajtók ajtók

Színválaszték

Jó tudni

Balos és jobbos nyitásirányok kifejtése, képekkel

A beltéri ajtók nyitási irányának meghatározása minden esetben a vevő feladata. Ebből fakadó utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A helyes meghatározás a következőképen történik: Minden esetben a belső oldalról határozzuk meg a nyitási irányt, úgy hogy ha magam fele nyitom az ajtót, akkor melyik oldalon van az ajtó pánt.
Pl.:
Amennyiben magam fele nyitom az ajtót és a pánt bal oldalon van, a kilincs pedig jobb oldalon, abban az esetben az ajtó nyitási iránya „BALOS„.

Abban az esetben, ha a pánt a jobb oldalon van és a kilincs a bal oldalon és magam fele nyitom az ajtót, akkor az ajtó nyitási iránya „JOBBOS„.

A tisztításhoz és karbantartáshoz enyhe oldószermentes tisztítószereket kell használni. Tilos bármiféle tisztítópor és paszta használata, mert a termék struktúráját korcolhatják és sérthetik. A tömítéseket javasoljuk vazelin vékony rétegével megkenni. Figyelem! A termékeket a fautánzó anyagokból gyártják és ezért a nedvességgel való érintkezést kerülni kell.

Választható kiegészítők:

 • kilincsek
 • szellőzőrács
 • automata küszöb
 • egyéb küszöbök
 • vasalatok és tömítések
 • műanyag pánttakaró kupakok
 • nyíláskeret
 • felülvilágító
 • oldalvilágító

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Miért Válassza Az EMA.hu Ajtóit?

Az EMA.hu széleskörű beltéri ajtóválasztéka lehetővé teszi, hogy minden otthon és épület számára ideális megoldást kínálhassunk. Kínálatunk a nyíló ajtóktól kezdve a tolóajtókon át a harmónika ajtókig terjed, számos anyagban és bevonatban elérhető, mint a dekorfóliás, CPL fóliás, festett MDF, fa, fafurnér, és a különleges tapéta ajtók. Egyedi és szabvány méretű ajtóinkkal célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni azt a megoldást, amely tökéletesen illeszkedik otthona vagy vállalkozása stílusához, funkcióihoz és követelményeihez.

Kiemelkedő minőségű ajtóinkkal, személyre szabott megoldásainkkal, és szakértő tanácsadásunkkal törekszünk arra, hogy minden ügyfelünk számára megkönnyítsük a tökéletes ajtó kiválasztását. A design fontosságán túl nagy hangsúlyt fektetünk a tartósságra, az energiahatékonyságra és a biztonságra is.

 

Fedezze fel, miért választják az EMA.hu ajtóit a piac elégedett ügyfelei, és miért érdemes Önnek is minket választania. Vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni ajtóinkról. Csatlakozzon azokhoz, akik már megtalálták az ideális ajtómegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

Szabvány
CPL fóliás
beltéri
ajtók

Méretre
gyártott
dekorfóliás
ajtók

Méretre
gyártott
CPL
ajtók

Festett
MDF
beltéri
ajtók

Festett
fa
beltéri
ajtók

Valódi
fafunéros
beltéri
ajtók

Prémium
tapéta
beltéri
ajtók

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!