fbpx

Festett MDF beltéri ajtók

Cégünk szeretné megnyerni a fehér vagy színes ajtók szerelmeseit. Ezért választékunkban az MDF ajtócsalád is szerepel, sőt a trendnek megfelelően egyre nagyobb hangsúlyt kap. A könnyített szerkezetű falcos kialakítású beltéri ajtó MDF vagy faforgácslap kerettel készül, amire kétoldali 6 mm- es MDF lemezborítás kerül. A felületét a RAL-színskála szerinti színekre festve lehet kérni. És ebben rejlik a nagyszerűsége. A fantáziának szinte semmi nem szab határt, hiszen mart mintázata akár egyedi elképzelés alapján is kivitelezhető, de még a legkülönlegesebb megoldásokra vágyó Ügyfeleink is találnak kedvükre valót a választható mintáink között.

Festett MDF beltéri ajtóink

Az MDF hasonló a farostlemezhez. A főleg tűlevelű alapanyagot aprítják, megőrlik, majd az őrleményhez megfelelő ragasztót adnak, így biztosítják a finom és tömör felületet. Ez a különleges felület a biztosítéka annak, hogy a legmerészebb design ötletek is megvalósíthatóak lesznek. A magas hajlító- és szakítószilárdság, a jól marható, vágható és festhető felület, valamint az alaktartó élek garantálják a hosszú élettartamot.

Az MDF beltéri ajtó standard kivitelben papírrács betétes, felár ellenében furatolt faforgácslap merevítésű.

Öt kategóriában választhatók modellek – standard, fémcsíkos, kazettás, ragasztott biztonsági üveges,mart mintás.

Mivel a tömör fenyőfából készült beltéri ajtók fedőfestékkel /pl. fehér vagy RAL-színű/ történő felületkezelését nem javasoljuk, a festett ajtók szerelmeseinek az MDF beltéri ajtó a legjobb megoldás. A fa a gondos szárítás és tömbösítés ellenére is élő anyag marad, amely megmozdulhat. A merev, több rétegű fedőfesték ezt a minimális mozgást sem tudja követni, ezért az illesztéseknél megrepedhet. Az MDF festett beltéri ajtónál ez soha nem fordulhat elő, hiszen anyagának köszönhetően nem vetemedik és hosszú idő elteltével is megőrzi eredeti formáját. A tartós festett felületnek köszönhetően nincs szükség az újabb felületkezelésre.

MDF beltéri ajtók műszaki jellemzői:

 • utólag szerelhető MDF tok színre festve
 • ajtólap fenyőkerettel, két oldalon 6 vagy 10 mm-es MDF lappal, papírrács merevítéssel
 • MDF ajtók sima és mart mintázatú kivitelben is
 • az MDF kiválóan megmunkálható, alaktartó anyag
 • az ajtó plasztikus mintázata CNC marással kerül kialakításra
 • a végleges felületet minőségi fedőfesték alkalmazásával kapjuk meg
 • a RAL színskála bármely színében rendelhető
 • mintázata akár egyedi elképzelés alapján is kivitelezhető
 • egyedi méretben is elérhető
 • elérhető fal előtt futó tolóajtó kivitelben is

Kiemelendő, hogy a beltéri, valamint fa bejárati ajtóink között bemutatott választékunk csak a legnépszerűbb termékeinket tartalmazza. Mivel a fa egy természetes és könnyen formálható anyag, lehetőség van szinte bármilyen stílusú és megjelenésű ajtó egyedi gyártására. A weboldalon szereplő modellek inspirációként szolgálnak, és törekvéseink között szerepel minden egyedi elképzelés valóra váltása.

 
 

Standard, fémcsíkos, kazettás, és biztonsági üveges MDF ajtótípusaink

Standard ajtó
Fémcsíkos ajtók
Fémcsíkos ajtók
Kazettás ajtók

Edzett üveges ajtók

Választható kiegészítők:

 • kilincsek
 • szellőzőrács
 • automata küszöb
 • egyéb küszöbök
 • vasalatok és tömítések
 • műanyag pánttakaró kupakok
 • nyíláskeret
 • felülvilágító
 • oldalvilágító

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Miért Válassza Az EMA.hu Ajtóit?

Az EMA.hu széleskörű beltéri ajtóválasztéka lehetővé teszi, hogy minden otthon és épület számára ideális megoldást kínálhassunk. Kínálatunk a nyíló ajtóktól kezdve a tolóajtókon át a harmónika ajtókig terjed, számos anyagban és bevonatban elérhető, mint a dekorfóliás, CPL fóliás, festett MDF, fa, fafurnér, és a különleges tapéta ajtók. Egyedi és szabvány méretű ajtóinkkal célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni azt a megoldást, amely tökéletesen illeszkedik otthona vagy vállalkozása stílusához, funkcióihoz és követelményeihez.

Kiemelkedő minőségű ajtóinkkal, személyre szabott megoldásainkkal, és szakértő tanácsadásunkkal törekszünk arra, hogy minden ügyfelünk számára megkönnyítsük a tökéletes ajtó kiválasztását. A design fontosságán túl nagy hangsúlyt fektetünk a tartósságra, az energiahatékonyságra és a biztonságra is.

 

Fedezze fel, miért választják az EMA.hu ajtóit a piac elégedett ügyfelei, és miért érdemes Önnek is minket választania. Vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni ajtóinkról. Csatlakozzon azokhoz, akik már megtalálták az ideális ajtómegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

Szabvány
dekorfóliás
beltéri
ajtók

Szabvány
CPL fóliás
beltéri
ajtók

Méretre
gyártott
dekorfóliás
ajtók

Méretre
gyártott
CPL
ajtók

Festett
fa
beltéri
ajtók

Valódi
fafunéros
beltéri
ajtók

Prémium
tapéta
beltéri
ajtók

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!