fbpx

Intermo fa beltéri ajtók

EMA Intermo fa beltéri ajtóinkat azon Ügyfeleink számára ajánljuk, akik szeretnek a környezetükben természetes anyagokat használni, és szívesen veszik körül magukat hagyományos elemekkel. Mivel a fát könnyű megmunkálni, mind méretben mind formában széleskörű a felhasználhatósága, így a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.

Intermo fa beltéri ajtóink

Az EMA Intermo fa beltéri ajtók többféle kivitelben is megvásárolhatóak, így rendelés előtt fontos szemügyre venni, hogy milyen stílusú, színű és kialakítású fa beltéri ajtó felel meg leginkább ízlésünknek és illik lakásunk hangulatához.

Az ajtólapok 40 mm vastag falcolt, hossztoldott borovi fenyőből készülnek. A hossztoldás azt jelenti, hogy az egyes rétegek a nagyobb fahibák, a természetes csomók kiejtésével hosszabb-rövidebb darabokból állnak, fésűs összelapolással készülnek. Az ezzel a módszerrel ragasztott fa beltéri ajtók strapabírók, állják az idő próbáját, nem csavarodnak és nem repednek meg. Lehetőség van arra is, hogy a külső és belső borítóréteg hossztoldás nélküli faanyagból készüljön.

Tele illetve üveghelyes kivitelben készülnek fa beltéri ajtóink. Üveghelyes beltéri ajtó esetén üvegeinkszéles választékát nyújtjuk Ügyfeleinknek. Lehetőség van standard vagy extra üvegeink közülválasztani, de akár teljesen egyedi, mintás üvegeink is rendelkezésre állnak, így bármely igényt kitudnak elégíteni.

A felületkezelés három rétegben történik, de lehetőség van akár natúr formában is megvásárolni a fa beltéri ajtókat.

A tokok tekintetében is széles a paletta. Fa beltéri ajtóink pallótokkal, hevedertokkal, gerébtokkal, de utólag szerelhető átfogó tokkal is rendelhetőek. Szellőzőrács és automata küszöb felszerelése sem jelent akadályt.

EMA Intermo fa beltéri ajtók szabvány méretekben (75×210 cm, 90×210 cm, 100×210 cm, 140×210 cm) készülnek, de felár ellenében szívesen elkészítjük teljesen egyedi méretű fa beltéri ajtaját.

Egyes modellek rendelhetőek lengőajtóként, tolóajtóként vagy harmonikaajtóként is.

Rendelhető színek

Jó tudni

Balos és jobbos nyitásirányok kifejtése, képekkel

A beltéri ajtók nyitási irányának meghatározása minden esetben a vevő feladata. Ebből fakadó utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A helyes meghatározás a következőképen történik: Minden esetben a belső oldalról határozzuk meg a nyitási irányt, úgy hogy ha magam fele nyitom az ajtót, akkor melyik oldalon van az ajtó pánt.
Pl.:
Amennyiben magam fele nyitom az ajtót és a pánt bal oldalon van, a kilincs pedig jobb oldalon, abban az esetben az ajtó nyitási iránya „BALOS„.

Abban az esetben, ha a pánt a jobb oldalon van és a kilincs a bal oldalon és magam fele nyitom az ajtót, akkor az ajtó nyitási iránya „JOBBOS„.

A tisztításhoz és karbantartáshoz enyhe oldószermentes tisztítószereket kell használni. Tilos bármiféle tisztítópor és paszta használata, mert a termék struktúráját korcolhatják és sérthetik. A tömítéseket javasoljuk vazelin vékony rétegével megkenni. Figyelem! A termékeket a fautánzó anyagokból gyártják és ezért a nedvességgel való érintkezést kerülni kell.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Miért Válassza Az EMA.hu Ajtóit?

Az EMA.hu széleskörű beltéri ajtóválasztéka lehetővé teszi, hogy minden otthon és épület számára ideális megoldást kínálhassunk. Kínálatunk a nyíló ajtóktól kezdve a tolóajtókon át a harmónika ajtókig terjed, számos anyagban és bevonatban elérhető, mint a dekorfóliás, CPL fóliás, festett MDF, fa, fafurnér, és a különleges tapéta ajtók. Egyedi és szabvány méretű ajtóinkkal célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni azt a megoldást, amely tökéletesen illeszkedik otthona vagy vállalkozása stílusához, funkcióihoz és követelményeihez.

Kiemelkedő minőségű ajtóinkkal, személyre szabott megoldásainkkal, és szakértő tanácsadásunkkal törekszünk arra, hogy minden ügyfelünk számára megkönnyítsük a tökéletes ajtó kiválasztását. A design fontosságán túl nagy hangsúlyt fektetünk a tartósságra, az energiahatékonyságra és a biztonságra is.

 

Fedezze fel, miért választják az EMA.hu ajtóit a piac elégedett ügyfelei, és miért érdemes Önnek is minket választania. Vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni ajtóinkról. Csatlakozzon azokhoz, akik már megtalálták az ideális ajtómegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

Szabvány
dekorfóliás
beltéri
ajtók

Szabvány
CPL fóliás
beltéri
ajtók

Méretre
gyártott
dekorfóliás
ajtók

Méretre
gyártott
CPL
ajtók

Festett
MDF
beltéri
ajtók

Valódi
fafunéros
beltéri
ajtók

Prémium
tapéta
beltéri
ajtók

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!