fbpx

Külső árnyékolók

Fedezze fel külső árnyékolóink széles választékát, amelyek ideálisak otthona hűvösen tartásához a forró nyári napokon és javítják ingatlanja biztonságát. Kínálatunkban megtalálhatók motoros redőnyök, amelyek növelik kényelmét és biztonságát, miközben ingatlanának értékét is emelik. Akár elegáns alumínium zsalúziát, praktikus fa spalettát vagy modern napellenzőt keres, biztosak vagyunk abban, hogy talál olyan megoldást, amely tökéletesen illeszkedik otthonához és stílusához.

Fontos szempontok külső árnyékolók választásánál

Az árnyékolók kiválasztása során fontos, hogy figyelembe vegyük az adott helyiség funkcióját, a helyi időjárási körülményeket és a személyes stíluspreferenciákat. A külső árnyékolók különösen hatékonyak abban, hogy segítenek szabályozni az épület belső hőmérsékletét, csökkentve ezzel a légkondicionálásra fordított energia mennyiségét és költségeit. Emellett  védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetekkel szemben.

Ezért ajánljuk, hogy az árnyékoló kiválasztása előtt gondolja végig, milyen szempontok a legfontosabbak az Ön számára:

  • Hőszigetelés és energiatakarékosság
  • Biztonság és magánélet védelme
  • Esztétika és stílus

Tekintse meg kínálatunkat, és találja meg azokat a megoldásokat, amelyek leginkább megfelelnek az Ön otthonának vagy vállalkozásának. A termékek sokfélesége biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára ideális megoldást, legyen szó klasszikus vagy modern kivitelezésről.

Alumínium zsalúzia

Ha a modern és hatékony árnyékolási megoldásokat keresi, az EMA Alumínium Zsalúzia tökéletes választás lehet. Az alumínium zsalúziák nemcsak kifinomult megjelenést kölcsönöznek épületének, hanem kiemelkedő funkcionális előnyökkel is rendelkeznek. Ezek az árnyékolók ideálisak nagy üvegfelületek esetében, ahol a napfény elleni hatékony védelem kulcsfontosságú. Nem csak az intenzív fényt szűrik ki, de hűsítik az üvegfelületek mögötti teret és védenek a kíváncsi tekintetek elől is.

Ez a típusú redőny a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben is ellenálló, megvédi az ablakokat a jégtől, hótól és esőtől, és hozzájárul az ingatlan biztonságának növeléséhez is. Az alumínium lamellák tartósak és ellenállnak a korroziónak, így hosszú távon is megbízható védelmet biztosítanak.

 

Külső tokos redőny

A külső tokos redőnyök ideális megoldást kínálnak modern és új építésű ingatlanok számára. Ezek a redőnyök akár beépíthetőek külső falba is, így a tok rejtve marad, amikor a redőny nincs használatban, biztosítva ezzel az épület esztétikai integritását. A külső tokos redőnyök nem csak árnyékolnak, hanem kiváló hő- és hangszigetelést is nyújtanak, csökkentve ezzel az energiafogyasztást és növelve az otthoni komfortot.

 

Ez a típusú redőny a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben is ellenálló, megvédi az ablakokat a jégtől, hótól és esőtől, és hozzájárul az ingatlan biztonságának növeléséhez is. Az alumínium lamellák tartósak és ellenállnak a korroziónak, így hosszú távon is megbízható védelmet biztosítanak.

 

Nyílászáróra építhető felsőtokos redőny

A nyílászáróra építhető felsőtokos redőnyök ideális választást jelentenek meglévő épületek felújítása során, ahol fontos a gyors és egyszerű telepítés, anélkül hogy a meglévő szerkezetekben nagyobb változtatásokat kellene végrehajtani. Ezen redőnyök a nyílászárók feletti részbe integrálhatók, így a tok nem lóg be a térbe, hanem diszkréten, a nyílászáró felső részéhez illeszkedve helyezkedik el.

A felsőtokos redőnyök rendkívül hatékonyak a hőszigetelés terén, segítenek csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket. Az opcionális motorizálás lehetővé teszi, hogy a redőnyök könnyen irányíthatók legyenek távirányítóval vagy akár okoseszközökön keresztül, növelve ezzel a kényelmet és a felhasználóbarátságot. A különböző színek és anyagok széles választéka lehetővé teszi, hogy tökéletesen összehangolja a redőnyt az épület stílusával.

Áthidalóba (falazatba) épülő redőny

Az áthidalóba, azaz a falazatba épített redőnyök különösen népszerűek az új építésű ingatlanoknál, ahol a redőnyrendszer teljes integrációját már a tervezési fázisban figyelembe lehet venni. Ezek a redőnyök a falazat részévé válnak, így a szerkezetük teljesen rejtett marad, amikor nem használják őket, és zárt állapotban is csak minimálisan láthatók.

Ez a megoldás esztétikailag a legkevésbé feltűnő, mivel a redőnytokot közvetlenül a falazatba építik be, így a külső homlokzaton semmilyen nyoma nem látszik a redőnynek. Emellett kiváló hő- és hangszigetelést biztosít, mivel nincs hézag a redőny és a fal között, ezáltal javítja az épület energetikai hatékonyságát.

Az áthidalóba épült redőnyök telepítése bonyolultabb és költségesebb lehet, mint más típusú redőnyöké, viszont hosszú távon jelentős előnyökkel járhat, mint például az alacsonyabb energiaszámlák és a növelt biztonság. A modern motorizálási lehetőségek révén pedig a redőnyök távirányítással vagy akár okos otthon rendszerekbe integrálva is működtethetők, tovább növelve ezzel a kényelmet és az életminőséget.

Fa zsalugáter

A fa zsalugáterek és spaletták a természetesség és elegancia szimbólumai, ideális választások azok számára, akik a hagyományos építészeti stílust kedvelik, miközben nem akarnak lemondani a modern funkcionalitás előnyeiről. Ezek az árnyékolók nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem kiváló hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, így jelentősen javítják az otthoni kényelmet.

Alumínium zsalugáter

Az alumínium zsalugáterek kiváló választást jelentenek azok számára, akik a tartósságot, biztonságot és a stílusos megjelenést egyaránt fontosnak tartják. Ezek az árnyékolók erős védelmet nyújtanak nem csak a napfény, hanem az illetéktelen behatolások ellen is, ezáltal növelve otthona vagy irodája biztonságát.

Napvitorla

A napvitorlák modern és elegáns megoldást kínálnak a külső területek árnyékolására, amelyek nemcsak funkcionálisak, de vizuálisan is vonzóak. Ideálisak kertekbe, teraszokra, és nyilvános helyszínekre, mint például kávézók kültéri részeihez. Ezek az árnyékolók kiváló védelmet nyújtanak a nap káros UV-sugárzása ellen, miközben lehetővé teszik a természetes fény és a friss levegő áramlását.

Napháló - Screen

A naphálók ideális megoldást nyújtanak azok számára, akik hatékony napvédelmet keresnek anélkül, hogy teljesen elzárkóznának a külvilágtól. Ezek a hálók kiválóan alkalmazhatóak ablakokon, erkélyeken és teraszokon, ahol szükség van a napfény szűrésére, miközben a látványt és a friss levegő áramlását nem korlátozzák.

A naphálók UV-álló anyagból készülnek, amely csökkenti a napfény által okozott belső tér felmelegedését és védi a bútorokat, padlókat a káros UV-sugárzástól. Ennek köszönhetően jelentősen javítható az otthonok és irodák energiahatékonysága, csökkentve a légkondicionálásra fordított energiát a meleg hónapokban.

Ezen árnyékolók telepítése egyszerű és gyors, többféle rögzítési lehetőséggel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy az ablak keretére, vagy közvetlenül a falra szereljük. A naphálók különböző színben és mintázatban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és a környezetének megfelelő típust. Könnyű karbantartásuk révén hosszú távú, költséghatékony megoldást jelentenek minden típusú épülethez.

Napellenző

A napellenzők elegáns és praktikus megoldást kínálnak azoknak, akik kültéri tereiket szeretnék maximálisan kihasználni anélkül, hogy a napfény és hőség zavarná őket. Ezek az árnyékolók ideálisak teraszok, erkélyek, éttermek és kávézók számára, ahol a külső helyeket komfortossá és élvezhetővé kívánjuk tenni.

A napellenzők kivitele lehetővé teszi, hogy széles körben szabályozzuk a beáramló fény mennyiségét, miközben védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen is. Továbbá, az anyagok, amelyekből készülnek, vízlepergető tulajdonságokkal is bírnak, így enyhe eső esetén is használhatóak maradnak. Modern mechanikai megoldásaikkal könnyedén fel- és lehúzhatók, illetve a motorizált változatok távirányítóval is vezérelhetők, növelve ezzel a használati kényelmet.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Az Ön számára legmegfelelőbb külső árnyékolók

Az EMA büszke arra, hogy széleskörű, magas minőségű külső árnyékolókat és rovarhálókat kínálhat partnereink számára, modern és klasszikus megoldásokkal egyaránt. Célunk, hogy minden egyes ügyfél számára az optimális funkcionális és esztétikai megoldást biztosítsuk, legyen szó napellenzőkről, redőnyökről, zsalugáterekről vagy rovarhálókról, mind energiatakarékos és praktikus építkezésekhez.

A végtelen lehetőségek világa

Partnerkapcsolatainknak köszönhetően biztosítani tudjuk a legújabb technológiájú, kiváló minőségű anyagokkal készült termékeket. Akár modern, minimalista design-t kedvel, akár hagyományos megoldásokat részesít előnyben, kínálatunkban megtalálhatja a tökéletes megoldást otthona vagy vállalkozása számára.

Személyre szabott tanácsadás és támogatás

Minden projekt egyedi, és az egyéni igények is változatosak. Csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott tanácsadást nyújtson, segítve Önt a legjobb döntés meghozatalában. Legyen szó technikai specifikációkról, design lehetőségekről vagy energiahatékonysági megoldásokról, szakértőink a rendelkezésére állnak, hogy segítsenek az Ön számára legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha további információra van szüksége, vagy ha szeretne személyre szabott ajánlatot kérni. Együtt dolgozva megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást, kihasználva a külső árnyékolók és rovarhálók nyújtotta lehetőségeket.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!