fbpx

Fa bejárati ajtók

Fedezze fel a természetes elegancia és biztonság harmóniáját

Az EMA.hu fa bejárati ajtói a modern gyártástechnológiával ötvözik a természetes anyagok szépségét és melegségét. Biztonságot nyújtanak a külső behatolókkal szemben, kiváló hőszigetelésük révén energiatakarékos megoldást kínálnak, miközben formai és színbeli változatosságukkal egyedi karaktert kölcsönöznek épületének.

Több évszázados hagyomány, korszerű technológiával

A hagyományos faanyag használata és a legújabb gyártási technikák kombinációja révén készülő bejárati ajtóink nem csak esztétikailag tökéletesek, hanem hosszú távú megbízhatóságot és tartósságot is biztosítanak. Engedje, hogy otthona vagy irodája bejárati ajtaja stílusosan és biztonságosan üdvözölje vendégeit.

 

Válassza ki a tökéletes ajtót az EMA.hu széles választékából, amely magában foglalja a tömörfa ajtóktól kezdve az egyedi méretű és designú megoldásokig mindent, hogy otthona vagy üzlethelyisége pontosan az Ön elképzeléseit tükrözze. Tekintse meg exkluzív ajtóinkat, és hozza meg a legjobb döntést az Ön számára ideális bejárati ajtó kiválasztásában.

Termékjellemzők és előnyök

Kivételes biztonság és tartósság

  • Biztonsági vasalat: A bejárati ajtóink Roto 5 pontos biztonsági zárral vannak felszerelve, amely MABISZ minősítéssel is rendelkezik, biztosítva a legmagasabb szintű védelmet.
  • Hosszú élettartam: Az álló évgyűrűs, hossztoldott borovi fenyőből készült ajtóink ellenállnak az időjárás viszontagságainak és évtizedekig megőrzik szépségüket és funkciójukat.

Energetikai hatékonyság és kényelem

  • Kiváló hőszigetelés: Dupla elasztikus EPDM gumitömítésekkel ellátva, ajtóink kivételes hő- és hangszigetelést biztosítanak.
  • Alacsony lépésmagasságú küszöb: A hőhídmentes alumínium küszöbök 32 mm magassággal javítják az ajtók hőszigetelését és kényelmes átjárást biztosítanak.

Egyedi stílus és sokoldalúság

  • Széles szín- és formaválaszték: A fa bejárati ajtók széles színskálában és mintázatban elérhetőek, beleértve a faerezett vagy RAL színű fóliázott felületeket, amelyek illeszkednek minden építészeti stílushoz.
  • Egyedi üvegezési opciók: Választható homokfúvott, domborított vagy katedrál üvegezés, amely lehetővé teszi, hogy a bejárati ajtó még egyedibb és dekoratívabb legyen.

Környezettudatos megoldások

  • Fenntartható anyagok: A fa egy megújuló forrásból származó természetes alapanyag, amely környezetbarát és fenntartható választás.
  • Eco-barát felületkezelés: A Milesi márkájú vizes bázisú lazúrok nem csak környezetbarátok, hanem kiváló UV-állóságot és időtállóságot is biztosítanak.

Műszaki információk a fa bejárati ajtókhoz

Festési rendszer – lazúros kivitelben:

  • Impregnálás: Foltosodás csökkentő impregnáló réteggel kezeljük a faanyagot, amely mélyen behatol a pórusokba, így biztosítva egyenletes színt a felszínén.
  • Színezett pác: Gombaölő hatású színezett pác réteget alkalmazunk, ami védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok ellen.
  • Töltőalapozó: Egy réteg töltőalapozóval készítjük elő az alapfelületet a fedőréteg fogadására.
  • UV álló fedőlazúr: Végső fedőrétegként fokozottan UV álló fedőlazúrt használunk, amely hosszantartó védelmet biztosít az időjárási hatásokkal szemben.

Festési rendszer – RAL színek:

  • Gombaölő pác: Az alapot egy gombaölő pác réteg képezi, amely védelmet nyújt a faanyag belsejében lévő káros élőszervezetekkel szemben.
  • Izoláló festék: Akril bázisú izoláló festék alkalmazásával gondoskodunk arról, hogy a borovi fenyő gyantája ne üssön át a festéken.
  • Töltőalapozó: Egy töltőalapozó réteget alkalmazunk a tartós és egyenletes színezés érdekében.
  • Fedőfesték: Az utolsó rétegként alkalmazott fedőfesték biztosítja az ajtó tartós színét és védelmét.

Vasalat és zárak:

  • Maco vasalat: Az ajtók Maco vasalattal vannak felszerelve, amelyek tartalmazzák a hibás működtetés gátlót és a résszellőztető funkciót.
  • Ajtózárak: Alapértelmezetten 5 pontos, 4 görgős kilincs működtetésű ajtózárakat használunk, vészfunkciós 3 kulcsos zárbetéttel.
  • Pántok: 68 mm-es szerkezet esetén 16 mm-es 3D pántok, más esetekben Simonswerk Baka nagy teherbírású pántok.
  • Opcionális zárak: Cilinder működtetésű, csapos és automatic zárak választhatók, utóbbi motorizált kivitelben is.

Küszöbök:

  • Alap Küszöb: Ajtók és erkélyajtók alapfelszereltsége 32mm magas alumínium küszöb, ami mindkét gumitömítésnél zár, így kiváló szigetelést biztosít.
  • Alacsony küszöb: Választható 20mm magas küszöb, ami csak egy gumitömítésnél zár.
  • Automata küszöb: Nincs látható küszöb, a szárnyból leengedett automatizált megoldás biztosítja a záródást.

Ajtók típusai:

  • Hagyományos keretes: Keretes és betétes vagy üveges kivitel, amelyek klasszikus megjelenést nyújtanak.
  • Modern síklapos: Letisztult, modern design, amely sima felületekkel és minimalista megjelenéssel kápráztat el.

Szerkezeti méretek és üvegezés:

  • 68mm szerkezet:
    • Üvegezés: 4-16-4 üveg (Ug=1,0)
    • Tömítések: 2 gumitömítés
  • 78mm szerkezet:
    • Üvegezés: 4-14-4-14-4 üveg (Ug=0,7)
    • Tömítések: 2 gumitömítés
  • 92mm szerkezet:
    • Üvegezés: 4-18-4-18-4 meleg peremes üveg (Ug=0,5)
    • Tömítések: 3 gumitömítés
  • Alu-Fa szerkezet:
    • Üvegezés: 4-18-4-18-4 meleg peremes üveg (Ug=0,5)
    • Tömítések: 2 gumitömítés

Felületkezelés: Minden festéket a Milesi márkától származó termékekkel végezzük, biztosítva a környezetbarát és tartós felületi védelmet.

Fedezze fel prémium bejárati ajtóinkat!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett ajtóink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Klasszikus fa bejárati ajtók

Fedezze fel klasszikus fa bejárati ajtóinkat, melyek időtálló eleganciával és melegséggel töltik meg otthonát vagy üzleti helyiségét. A klasszikus dizájn hűségesen tükrözi a hagyományos kézműves mesterséget, elegáns formavilágával és részletgazdag kidolgozásával. A magas minőségű anyagok és a hagyományokra épülő gyártási technológiák garantálják, hogy ajtóink nem csak esztétikailag, hanem funkcionalitásukban is kivételesen teljesítenek.

A klasszikus vonalvezetés ötvözi a természetes fa szépségét a modern gyártástechnológiával, biztosítva az optimális hő- és hangszigetelést, valamint a kiváló biztonsági funkciókat. Válassza a tömörfa ajtóinkat, hogy otthona vagy vállalkozása megjelenése magával ragadó és meghitt legyen.

Kiemelendő, hogy a beltéri, valamint fa bejárati ajtóink között bemutatott választékunk csak a legnépszerűbb termékeinket tartalmazza. Mivel a fa egy természetes és könnyen formálható anyag, lehetőség van szinte bármilyen stílusú és megjelenésű ajtó egyedi gyártására. A weboldalon szereplő modellek inspirációként szolgálnak, és törekvéseink között szerepel minden egyedi elképzelés valóra váltása.
Cégünk széleskörű ajtóválasztékkal rendelkezik, amely magában foglalja a klasszikus és modern stílusú fa ajtókat. Oldalunkon bemutatott modelleink minden igényt kielégítenek, és egyedi színekben is rendelhetőek, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthona designjához. Amennyiben további speciális kérése van, vagy szeretné felfedezni teljes kínálatunkat, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni az Ön számára ideális megoldást.

Modern fa bejárati ajtók

Fedezze fel modern fa bejárati ajtóinkat, amelyek minden modern designt kedvelő igényeit kielégítik. Ezek az ajtók a modern esztétikát és kifinomultságot képviselik, melyek formai megjelenésükkel és funkcionális kivitelezésükkel egyaránt kiemelkednek a piacon.

 

Az ajtóink tervezése során különös figyelmet fordítunk arra, hogy minden részlet tökéletes harmóniát alkossanak, miközben a funkcionalitás nem szenved csorbát. Az innovatív, design-orientált megközelítés biztosítja, hogy ajtóink nemcsak a vizuális elvárásoknak felelnek meg, hanem az élettartam és biztonság terén is kiválóan teljesítenek.

 

Különleges és egyedi ajtóink tökéletes választást jelentenek azok számára, akik nem elégszenek meg a hétköznapi megoldásokkal, hanem valóban különleges, személyre szabott dizájnt keresnek otthonuk számára. Tekintse meg képgalériánkat, és találja meg az Önnek leginkább megfelelő modern ajtót, amely tökéletesen illeszkedik otthona vagy üzleti helyisége modern környezetéhez.

Cégünk széleskörű ajtóválasztékkal rendelkezik, amely magában foglalja a klasszikus és modern stílusú fa ajtókat. Oldalunkon bemutatott modelleink minden igényt kielégítenek, és egyedi színekben is rendelhetőek, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthona designjához. Amennyiben további speciális kérése van, vagy szeretné felfedezni teljes kínálatunkat, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni az Ön számára ideális megoldást.

Nézze meg további kínálatunkat

Pivot
fém
bejárati
ajtók

Műanyag
bejárati
ajtók

Műanyag-alumínium
bejárati
ajtók

Fa
bejárati
ajtók

Fa-alumínium
bejárati
ajtók

Alumínium
bejárati
ajtók

Acél
bejárati
ajtók

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!