fbpx

Beltéri és Bejárati ajtók

Választékunk az energiahatékonyság, esztétika és biztonság jegyében készült, hogy minden épület számára ideális megoldást kínáljunk. Fedezze fel a különféle anyagokból készült ablakainkat, melyek tökéletesen illeszkednek otthona stílusához és funkcionális igényeihez.

Beltéri Ajtók

A beltéri ajtók a lakás szerves részei. Jelentősen meghatározzák a belső tér harmóniáját, és gondoskodnak egy-egy helyiség személyes légkörének megőrzésében. Széles palettáról választhatnak Ügyfeleink beltéri ajtajaink közül. Kínálatunkban szerepel laminált felületű, dekorfóliás, MDF, fafurnéros beltéri ajtó, de választható borovi fenyőből készült fa beltéri ajtó, vagy műanyag beltéri ajtó is.

Bejárati Ajtók

A bejárati ajtó házunk szeme. Kiemelt szerepet tölt be házunk/lakásunk megjelenésében és éppen ezért körültekintő választást igényel.

A megjelenés mellett azonban nagy jelentősége van a biztonságnak is. Függetlenül attól, hogy éppen zárt lépcsőházba kerül vagy kültérre, a biztonsági szempontokat szem előtt kell tartani, hiszen egy jól átgondolt döntés vagyonunk védelmét segíti elő.

Emelő-toló erkélyajtók

Az EMA.hu toló erkélyajtói és ablakai a modern lakberendezés és a funkcionalitás zseniális kombinációját kínálják. Ezek a termékek ideálisak a tér maximális kihasználására, miközben zavartalan kilátást biztosítanak a külvilágra. A sima és könnyű toló mechanizmusuk lehetővé teszi, hogy könnyedén nyithatók és zárhatók legyenek, emellett pedig kiváló hőszigetelési és biztonsági jellemzőkkel rendelkeznek.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Design és személyreszabási lehetőségek

Választékunk széles design- és színválasztékot kínál, így biztosan megtalálja az Ön otthonához vagy projektjéhez tökéletesen illő stílust. Az öregített megjelenésű ablakainktól kezdve a műemléki védelem alatt álló épületekhez megfelelő kivitelekig minden egyedi igényt kielégítünk.

Tudjon meg többet vagy kérjen egyedi ajánlatot fa és fa-alu ablakainkra. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!