fbpx

Minőségi nyílászárók egy életen át

Fedezze fel átfogó termékkínálatunkat, mely magában foglalja a legmodernebb nyílászárókat, árnyékolástechnikai megoldásokat, egyedi kaputechnikai rendszereket, és személyre szabott biztonsági opciókat. Válassza a minőséget és a megbízhatóságot, amit mi garantálunk. Hívjon minket most!

Álmodja Meg, Mi Megvalósítjuk!

Ablakok és Ajtók Új Dimenziója

Fedezze fel a tökéletes nyílászárók, árnyékolástechnikák és kaputechnológiák világát az EMA segítségével!

Hiszünk abban, hogy minden otthon és épület egyedi karakterrel és személyiséggel rendelkezik. Ezért vállalatunk a legmagasabb minőségű nyílászárókat, árnyékolástechnikákat és kaputechnológiákat kínálja, hogy segítsen megvalósítani álmai otthonát vagy emelni az Ön által képviselt projektek színvonalát. Az inspirációtól kezdve, a tervezésen át, egészen a precíz kivitelezésig, csapatunk minden lépésben támogatja Önt, hogy elképzeléseit valósággá alakíthassa. Szakértőink elkötelezetten dolgoznak azon, hogy a tervezéstől a megvalósításig minden részletre odafigyeljenek, biztosítva, hogy a végeredmény minden szempontból megfeleljen az Ön elképzeléseinek.

Ablakok

Kiváló minőségű, energiatakarékos ablakok széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Legyen szó fa, műanyag, alumínium vagy acél ablakról, termékeink garantálják otthona hőhatékonyságát és esztétikumát. Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg az Ön számára tökéletes megoldást.

Ajtók

Fedezze fel magas minőségű, kültéri és beltéri ajtóinkat, amelyek tökéletes összhangban állnak otthona stílusával. Kínálatunkban megtalálhatók a modern műanyag, a klasszikus fa, és a strapabíró alumínium ajtók is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, és biztosítsa otthona védelmét és szépségét.

Árnyékolástechnika

Modern árnyékolástechnikai megoldásaink segítségével tökéletes komfortot teremthet otthonában. Rolók, redőnyök, szalagfüggönyök, rovarhálók és egyéb árnyékolók széles választékát kínáljuk, melyek nem csak a napfényt szűrik, de energiatakarékosak is. Ismerje meg termékeinket, és válassza a praktikumot és stílust.

Garázskapuk, Ipari kapuk

Biztonságos és megbízható garázskapuk, valamint robosztus ipari kapuk széles választékával állunk rendelkezésre, amelyek tökéletesen illeszkednek minden igényhez. Legyen szó lakóhelyi vagy ipari használatról, kínálatunkban megtalálja a tökéletes megoldást. Fedezze fel magas minőségű kapuinkat, melyek garantálják a biztonságot, tartósságot és zavartalan működést.

Elkészült projekt
0 +
Elégedett megrendelő
0
Óta a piacon
0
Kiemelt parneri kapcsolat
0

Fivosz interjú ügyvezetőnkkel, Farkas Bálinttal

Cégünket ismét nagy elismerés érte, amikor ügyvezetőnket, Farkas Bálintot meghívták a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségébe (Fivosz), és egy kötetlen interjúban Dallos Zoltánnal, a Fivosz egyik vezetőjével beszélgetett a társaságunk sikereiről, történetéről és jövőjéről, valamint a vásárlókhoz és partnerekhez való hozzáállásáról.

 

A vezérelv: a korrekt magatartás.

Minőségi Nyílászárók az EMA.hu-nál

Kiemelkedő tapasztalattal és elkötelezettségünkkel a kiválóság iránt, széleskörű, innovatív termékkínálatunkkal minden igényt kielégítünk – legyen szó modern műanyag ablakokról, elegáns alumínium portálokról, vagy hagyományőrző fa nyílászárókról. Az EMA.hu-nál a minőség nem csak ígéret – hanem küldetés. Fedezze fel kínálatunkat, és tapasztalja meg, hogyan emelheti otthona vagy vállalkozása értékét és komfortját termékeinkkel.

Sikeres Projektek és Referenciák

Minőség, amit Látni és Érezni Lehet

Az EMA.hu büszkén mutatja be korábbi sikeres projektjeit, amelyek a minőségi kivitelezés, innovatív megoldások és ügyfél-elégedettség iránti elkötelezettségünket tükrözik. Tekintse meg referenciáinkat, és ismerje meg, hogyan hozzuk ki a legtöbbet minden egyes projektből, legyen szó lakóházakról, ipari létesítményekről vagy különleges design-megoldásokról.

Miért választanak rendre minket már több mint 70 éve?

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

C. Renáta
Tovább olvasom
Csak ajánlani tudom őket! Minőségi nyílászárók nagy választéka. Megbízhatóak, precízek és nem utolsó sorban széleskörű szakértelemmel rendelkeznek.
B. Olivér
Tovább olvasom
Az EMA-val való együttműködés fantasztikus volt. A gyorsaságuk és pontosságuk felülmúlta minden elvárásomat. Segítettek kiválasztani azokat a nyílászárókat, amelyek tökéletesen illeszkednek otthonom stílusához. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Adam
Tovább olvasom
Szakmailag nagyon jól felkészült csapat! Elsőosztályú termékek, rugalmas ügyvitel. Csak ajánlani tudom.
Előző
Következő
  • Tradíció és innováció: Hosszú évek tapasztalata mellett mindig is az újítás vezérelt minket, hogy a legmodernebb technológiákat és megoldásokat kínálhassuk ügyfeleink számára.
  • Személyre szabott megoldások: Minden egyes ügyfél egyedi igényeit figyelembe véve készítjük el nyílászáróinkat, biztosítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonaikba és életstílusukba.
  • Környezettudatos gyártás: Fenntarthatóságra törekszünk, hogy termékeinkkel ne csak ügyfeleink, hanem a környezet számára is a legjobbat nyújthassuk.
  • Kimagasló ügyfélszolgálat: Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy a tanácsadástól a beszerelésig mindenben támogassa Önt.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy meghaladjuk ügyfeleink elvárásait, és olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyekkel otthonaik még kényelmesebbé, biztonságosabbá és stílusosabbá válnak.

Ismerje meg részletesen, hogy milyen értékek és elkötelezettség áll mögöttünk.

GYIK

Az Ön Kérdései, Megválaszolva

Amennyiben további kérdése van, keressen minket bizalommal!

Választékunk magában foglalja a fa, műanyag és alumínium nyílászárókat, beleértve az ablakokat, ajtókat és portálokat. Minden anyagtípus egyedi előnyökkel rendelkezik, hogy megfeleljen otthona vagy projektje specifikus igényeinek.

Nyílászáróink a legújabb technológiákat használják az energiahatékonyság maximalizálására. Kettős és háromrétegű üvegezési opcióink, valamint hőszigetelt kereteink segítenek csökkenteni az energiafogyasztást és javítani otthona komfortját.

Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő nyílászárókat, figyelembe véve az esztétikai preferenciákat, a funkcionális igényeket és a költségvetést. Ajánlatunk testreszabásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Minden termékünkre jelentős garanciát biztosítunk, amely lefedi az anyag- és gyártási hibákat. A garancia időtartama az adott terméktípustól függ.

Igen, teljes körű telepítési és karbantartási szolgáltatásokat kínálunk, hogy biztosítsuk nyílászárói hosszú távú teljesítményét és megbízhatóságát.

Árajánlatért kérjük, töltse ki online űrlapunkat, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal közvetlenül. Személyre szabott ajánlatot készítünk, figyelembe véve projektje egyedi követelményeit.

Partnereink

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!