fbpx

Méretre gyártott CPL ajtók

Fedezze fel különleges választékunkat, ahol a funkció találkozik a formával: dekorfóliás beltéri ajtóink tökéletes ötvözetei az esztétikai megjelenésnek és a praktikumának. Kínálatunk a mindennapi használat igényeit szem előtt tartva, ötféle népszerű színben és több méretben érhető el, biztosítva, hogy otthona vagy munkahelye minden helyiségéhez megtalálja az ideális ajtót. Raktárunkból azonnal elérhető ajtóink magyar szabványos méreteket követnek, így a beépítésük gyors és zökkenőmentes. Válasszon stílusos és tartós megoldásaink közül, amelyek nem csupán kiegészítik, de meg is határozzák a teret, ahol élete nagy részét tölti. Böngésszen katalógusunkat, és találja meg a tökéletes ajtót, amely ötvözi a minőséget, az innovációt és a design kifinomultságát.

CPL ajtóink leírása

Egyedi igényeknek megfelelően készült optimális választás.
Tekintsen meg egy kis ízelítőt fóliázott beltéri ajtó termékeinkből!

CPL beltéri ajtók műszaki jellemzői:

  • utólag elhelyezhető tokrendszer
  • ajtólap: MDF keret papírrács vagy furatolt faforgácslap merevítéssel, két oldalt nagy keménységű laminátum (CPL) lemez, színvilágában azonos fóliával elzárva
  • 3 db állítható táskás pánt
  • Euro Elzett zár
  • tokon körbefutó szilikon gumi tömítés
  • a CPL (Continuously Pressed Laminates) beltéri ajtókon a megerősitett nyomtatott réteg (fólia) a dekor ajtók lemezénél tartósabb
    kopásálló, karcálló felület
  • 24 divatos, modern famintázattal és fehér színben is rendelhető
    egyedi méretben készül, felár nélkül készül, az Ön igényei szerint (legfeljebb 100×220 cm méretben, és 15 cm falvastagságig)
  • az ajtók függőleges és vízszintes száliránnyal, illetve ezek kombinációjával is gyárthatóak
  • karbantartást nem igényel, teljes mértékben gondozásmentes
  • erős faforgácslap hordozófelület
  • alapáron papírrács betétes ajtólap, de kérhető lyukfuratolt betéttel is, mely még stabilabbá teszi a szerkezetet, és hosszabb élettartamot biztosít
  • elérhető fal előtt futó tolóajtó kivitelben is!

Standard kivitel

Intarziás ajtók

Fémcsíkos ajtók

Kazettás dekorfóliás ajtók

Edzett üvegesajtók

Színválaszték

A CPL ajtók frontlemeze és a tok frontlemeze CPL azaz laminált. A laminálás folyamán melamin gyantával beitatják és préselik a dekorfóliát egy speciális eljárással ( CPL lemez gyártója az EGGER). Ez az eljárás egy bizonyos fényességet és egy felületi struktúrát ill. színt eredményez. A CPL felületet az EGGER kivitelezi. Az EGGER termékeiből készítjük az ajtajainkat. A dekorfóliák alkalmazása a többi felületen technológiából adódóan elkerülhetetlen.

Mivel a dekorfólia nem esik laminálásos eljárás alá ezért:

  • felülete eltérő fényességű
  • érzékenyebb a fizikai behatásokkal szemben
  • nem tökéletesen színazonos.
  • színek jelentős részében a farezet is csak hasonló de nem azonos.

Miért Válassza Az EMA.hu Ajtóit?

Az EMA.hu széleskörű beltéri ajtóválasztéka lehetővé teszi, hogy minden otthon és épület számára ideális megoldást kínálhassunk. Kínálatunk a nyíló ajtóktól kezdve a tolóajtókon át a harmónika ajtókig terjed, számos anyagban és bevonatban elérhető, mint a dekorfóliás, CPL fóliás, festett MDF, fa, fafurnér, és a különleges tapéta ajtók. Egyedi és szabvány méretű ajtóinkkal célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni azt a megoldást, amely tökéletesen illeszkedik otthona vagy vállalkozása stílusához, funkcióihoz és követelményeihez.

Kiemelkedő minőségű ajtóinkkal, személyre szabott megoldásainkkal, és szakértő tanácsadásunkkal törekszünk arra, hogy minden ügyfelünk számára megkönnyítsük a tökéletes ajtó kiválasztását. A design fontosságán túl nagy hangsúlyt fektetünk a tartósságra, az energiahatékonyságra és a biztonságra is.

 

Fedezze fel, miért választják az EMA.hu ajtóit a piac elégedett ügyfelei, és miért érdemes Önnek is minket választania. Vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni ajtóinkról. Csatlakozzon azokhoz, akik már megtalálták az ideális ajtómegoldást velünk.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!