fbpx

EMA PRESTO

Az EMA PRESTO acél ablakrendszer a modern építkezések költséghatékony és energiahatékony ablakmegoldása. A rendszer robusztus konstrukciója, széles színválasztéka és többfunkciós alkalmazhatósága tökéletes választást kínál mindenféle építészeti projekt számára, ahol az energiatakarékosság és a stílus egyaránt fontos szempont.

Beépítési mélység
0 mm
Üvegcsomag szélessége
0 mm
Tömítések száma
0
Év szavatosság
0

Termékjellemzők:

  • Robusztus konstrukció: Az EMA PRESTO egykamrás acél ablakrendszert kifejezetten kisebb energiaigényű épületek számára tervezték, melynek 50 mm-es beépítési mélysége és maximális 36 mm-es üvegcsomag szélessége biztosítja a struktúra szilárdságát és tartósságát.
  • Széles színválaszték: A rendszer porlakk bevonata a RAL paletta tetszőleges színében elérhető, lehetővé téve az ablakok személyre szabását és az építészeti stílushoz való tökéletes illeszkedést. A lakkozás teljes RAL K7 palettájával, valamint kívánságra adott por kód szerint is megvalósítható, biztosítva ezzel a végtelen színvariációkat.
  • Energiatakarékos megoldás: Az EMA PRESTO rendszer ideális választás ablakok, ajtók, válaszfalak, szélfogók, kirakatok, vitrinek és mindenféle térszerkezetes építmény építéséhez, különösen azokban az esetekben, ahol a fő cél a költséghatékony és energiahatékony megoldás.
  • Többfunkciós alkalmazhatóság: Tökéletesen megfelel az ipari, kereskedelmi és lakóépületek széles körű igényeinek, biztosítva a funkcionalitást és esztétikumot minden típusú építészeti projektben.
  • Tömítések és hőszigetelés: Bár az EMA PRESTO egykamrás rendszer hőbetét nélkül került kialakításra, a rendszer tömítései biztosítják a megfelelő lég- és vízzáró tulajdonságokat, javítva az ablakok általános hőszigetelési teljesítményét.

Specifikáció

  • beépítési mélység 50 mm
  • üvegcsomag szélessége: max. 36 mm
  • porlakk a RAL paletta tetszőleges színében
  • egykamrás rendszer hőbetét nélkül
  • lakkozás: teljes Ral K7 paletta és kívánságra a por adott kódja szerint

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

Fa ablakok


Fa-alumínium ablakok

Műanyag ablakok

Műanyag-alumínium ablakok

Alumínium ablakok

Acél ablakok

Tetőablakok


Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!