fbpx

EMA INTEGRAL

Ötvözi a kényelmet és a stílust

Fedezze fel az EMA INTEGRAL fa-alumínium ablakokat, ahol a modern építészeti igények találkoznak a kivételes kényelemmel. Az EMA INTEGRAL sorozat, magas szintű energiahatékonysággal és letisztult designnal, tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni otthonuk melegsége és a fenntarthatóság között. Az INTEGRAL rendszer egyedi összetétele – a fa természetes szépségének és a modern alumínium tartósságának egyesítésével – nemcsak esztétikailag vonzó, de kiváló hőszigetelési és hangszigetelési tulajdonságokkal is rendelkezik. Az EMA INTEGRAL ablakokkal új szintre emelheti otthona kényelmét és stílusát.

Termékjellemzők:

  • Egyszerű forma és keskeny keretek: Az EMA INTEGRAL egyedülálló termékcsalád, amely a GEMINI család részét képezi. Rejtett alumínium szárnyprofiljával különleges vizuális hatást kelt, mintha csak egyetlen keretről lenne szó, hasonlóan a fix ablakokhoz. Ez a modern, egyszerű forma tökéletesen illeszkedik a legújabb építészeti trendekhez, amelyek az üveg, beton, alumínium és acél használatára épülnek.

  • Láthatatlan ferde profilok: A rendszer profiljai úgy lettek kifejlesztve, hogy nincs látható ferdeség, ennek eredményeképpen kívülről derékszög jön létre. Ez az innováció tovább erősíti az EMA INTEGRAL ablakok minimalista és letisztult megjelenését.

  • Megnövelt szigetelési teljesítmény: A keretprofilba integrált további hegesztett tömítés növeli az építmény teljes szigetelési képességét, amely eredményezte az E1200 osztályba sorolást az IFT Rosenheim teszteken.

  • Technikai jellemzők: Az EMA INTEGRAL rendszer jellemzői közé tartozik a hegesztett és mechanikus sarokösszekötések, a 68-92 mm közötti fa szekció vastagság, és a 24-64 mm közötti üvegezési vastagság, ami lehetővé teszi a széleskörű üvegezési opciók alkalmazását. A hőátbocsátási tényező (Uw) egy mintaablak esetén 1.23×1.48 méretben.

Az EMA INTEGRAL ablakrendszer a legújabb építészeti igények szerinti modern, egyszerű forma és a kiváló szigetelési tulajdonságok tökéletes kombinációját kínálja. A keskeny keretek és az egyedi profilok egy minimális dizájnt eredményeznek, amely tökéletesen illeszkedik a modern építészeti stílusokhoz, miközben magas szintű funkcionalitást és teljesítményt biztosít.

EMA INTEGRAL

    • Sarokösszekötések:

      • Hegesztett sarokösszekötés biztosítja a keretek nagyfokú stabilitását és tartósságát, hozzájárulva az ablakok hosszú élettartamához.
      • Mechanikai sarokösszekötés lehetővé teszi az ablakok gyors és hatékony összeszerelését, továbbá növeli a szerkezeti integritást.
    • Fa szekció vastagsága: 68-92 mm, amely biztosítja az ablakok robosztus szerkezetét és kiváló hőszigetelési tulajdonságait.

    • Üvegezési vastagság: 24-64 mm, lehetőséget biztosítva a különböző üvegezési opciók alkalmazására, beleértve a nagy teljesítményű hőszigetelt üvegeket is.

    • Sash és keret profil hajlítás: Ez a jellemző lehetővé teszi a különböző design megoldások alkalmazását, így a keretek és szárnyprofilok tökéletesen illeszkednek az épület architektúrájához.

    • Hőátbocsátási tényező (Uw): A mintaablak (1.23×1.48 [m]) hőátbocsátási tényezője megfelel a magas energiahatékonysági követelményeknek, ami kiváló hőszigetelési teljesítményt biztosít.

Az Ön életére gyakorolt hatás

Az EMA INTEGRAL ablakrendszerrel a felhasználók egy magas szintű energiahatékonyságú, kiváló minőségű és esztétikailag vonzó ablakmegoldáshoz jutnak, amely tökéletesen integrálódik a modern építészeti koncepciókba. A rejtett alumínium szárnyprofil és a láthatatlan ferde profilok egyedi megjelenést kölcsönöznek, míg a speciális tömítések és a magas minőségű üvegezési opciók biztosítják a kivételes teljesítményt és tartósságot.

 
 

Rendelhető profilok

Rendelhető színek

Fa-alumínium ablakainkat igény szerint személyre szabhatja: a belső fafelületet Classic és Trend színeinkkel, valamint a teljes RAL színskála bármelyik árnyalatával kínáljuk, míg a külső alumínium borítás a RAL színskála széles választékában érhető el.

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

EMA
RETRO

EMA
SOFT

EMA
RENO

EMA THERMO

EMA QUADRAT

EMA PASSIVE

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!