fbpx

Napellenzők

Az EMA napellenzők ideális megoldást nyújtanak a családi házak, éttermek és kávézók teraszainak védelmére. Három különleges könyökkaros rendszerünk: M1-M2 sima könyökkaros, Maximus nagy tokos és Spiral kis tokos biztosítja, hogy minden igényt kielégítsünk. A rendszerek kurblis és motoros működtetéssel egyaránt elérhetők, biztosítva a könnyű használatot és a kényelmet.

Kültérre szerelhető könyökkaros napellenző rendszerek

A napellenzőink vásznai kifejezetten kültéri használatra lettek tervezve, vízzáró réteggel ellátva, amelyek akár 1,0 m vízoszlop nyomását is bírják. A színezett akryl szálakból készült textíliák kiváló UV védelemmel és kopásállósággal rendelkeznek, így hosszú távon is megőrzik színüket és minőségüket.

Válasszon a 40 UNI szín, 60 Fantázia csíkos és 250 egyedi szín közül, hogy napellenzője tökéletesen illeszkedjen környezetéhez.

Élje át a napellenzők nyújtotta kényelmet és stílust, miközben védelmet biztosít otthona és üzlete számára a nap káros sugarai ellen.

Termékjellemzők és előnyök

Az EMA napellenzői kiválóan védik a teraszokat és erkélyeket a közvetlen napfény és az UV-sugarak ellen. Különleges vásznaik 85-90%-ban hatékonyan szűrik a káros sugarakat, miközben fenntartják a természetes fény és szellőzés előnyeit. Vízzáró bevonatuknak köszönhetően a váratlan esőzések sem okoznak problémát.

Rugalmas működtetési opciók

Választható kézi-kurblis vagy motoros üzemeltetés teszi könnyűvé a napellenzők használatát. A motoros változat távirányítóval szabályozható, így a kényelem és az egyszerűség maximális szintre emelkedik.

Széles szín- és méretválaszték

Rendkívül széles színskála áll rendelkezésre: 40 UNI szín, 60 Fantázia csíkos és 250 egyedi szín biztosítja, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő árnyalatot. A napellenzők méretei széles körben variálhatók, akár 6 méter szélességig és 3 méter kinyúlásig, biztosítva a nagy területek árnyékolását is.

Tartós anyagok és kivitelezés

A napellenzők alapanyaga a kopásálló és UV stabil akryl szál, amely hosszú távú használat mellett is megőrzi tulajdonságait és szépségét. Az alumínium és rozsdamentes acél komponensek biztosítják a szerkezet tartósságát és az időjárás viszontagságai elleni ellenállást.

Integrált szél- és esőérzékelők

A fejlett modellekben elérhető szél- és esőérzékelők automatikusan szabályozzák a napellenző állapotát a környezeti viszonyok függvényében, növelve ezzel az eszköz praktikusságát és az otthon védelmét.

Technikai specifikációk és opciók

Szerkezeti kialakítás:

 • Szerkezet anyaga: A szerkezetek alapvetően alumíniumból készülnek, ami garantálja a könnyű, mégis stabil felépítést.
 • Szerkezet színei: Alapértelmezett fehér szín mellett minden RAL színben elérhető a testreszabás lehetősége.
 • Védőtok: Alumínium védőtok burkolja a rolettahengert, védelmet nyújtva a textíliának, amikor nem használják.

Textília:

 • Anyag: 100% kopásálló és UV stabil akryl szál.
 • Vízzáró réteg: Speciális vízzáró bevonattal ellátott, amely akár 1,0m vízoszlop esetén sem ázik át.
 • Színválaszték: 40 féle UNI szín, 60 féle Fantázia csíkos szín, 250 féle egyedi szín.

Működtetés:

 • Kézi-kurblis: Egyszerű és költséghatékony megoldás kisebb méretű napellenzőkhöz.
 • Motoros üzemeltetés: Kényelmes és felhasználóbarát, távirányítóval vagy kapcsolóval irányítható. Lehetőség van automatizálásra és okos otthon rendszerekbe történő integrálásra.

Méretek és konfigurációk:

 • Maximális szélesség: Akár 6 méterig.
 • Maximális kinyúlás: Akár 3 méterig.
 • Szerkezeti formák: Egyszárnyú vagy többszárnyú, bölcsős megoldásokkal is.

Szerelési opciók:

 • Védőtető: Opcionálisan választható, amely még nagyobb védelmet nyújt az elemek ellen.
 • Szerelési módok: Falra, mennyezetre vagy állványra szerelhető, a helyszín adottságaitól függően.

Extra tartozékok:

 • Szélérzékelő: Automatikusan felhúzza a napellenzőt erős szél esetén.
 • Napfényérzékelő: Automatikusan kiengedi a napellenzőt, amikor a napfény megköveteli.
 • Vízérzékelő: Biztosítja a napellenző automatikus behúzását eső esetén.

Az EMA napellenzői nemcsak hatékony árnyékolást biztosítanak, de estétikailag is kiegészítik a modern és hagyományos építészeti stílusokat, tökéletesen illeszkedve a környezetbe. Az egyszerű kezelhetőség és a széleskörű testreszabási lehetőségek révén minden ügyfél megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.

GYIK

Az Ön Kérdései, Megválaszolva

Gyakori kérdések a napellenzőkkel kapcsolatban

A napellenzőink széles színskálán elérhetőek, beleértve 40 féle UNI színt, 60 féle Fantázia csíkos színt, és 250 féle egyedi színt. Speciális kérések esetén egyedi RAL színek is választhatók.

A napellenzőink UV-stabil akryl szálból készülnek, amely kopásálló és rendkívül ellenálló az UV-sugárzással szemben. A speciális vízzáró réteggel ellátott textília 1,0m vízoszlop esetén sem ázik át, így a szerkezet és a textília is jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

A motoros napellenzők távirányítóval vagy kapcsolóval működnek, és opcióként integrálhatók okos otthon rendszerekbe. Kiegészíthetők szél-, fény- és esőérzékelőkkel, amelyek automatikusan szabályozzák a napellenző állapotát az időjárási körülmények függvényében.

Minden napellenzőnkre 10 év teljes körű garanciát biztosítunk, ami magában foglalja a szerkezeti elemeik és a textília hibáitól való védelmet.

A napellenzők telepítése egyszerű és gyors, a megrendeléstől függően falra, mennyezetre vagy állványra szerelhetők. A telepítés előtt javasolt konzultálni szakértőinkkel a helyszín adottságai és a szerelési lehetőségek tekintetében.

Igen, napellenzőink elérhetők kézi-kurblis üzemeltetéssel is, amely egy egyszerű és költséghatékony megoldás azok számára, akik nem igénylik az automatizált rendszert.

A szerkezetek alumíniumból készülnek, amely könnyű, mégis erős és korrózióálló anyag. Az alumínium szerkezetek hosszú élettartamot és magas szintű stabilitást garantálnak az éveken át tartó használat során.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!