fbpx

Fa zsalugáter, fa spaletta

Fedezze fel a különleges és tartós fa zsalugáterek és spaletták világát, amelyek esztétikai és funkcionális megoldást kínálnak minden otthon számára. Kínálatunkban megtalálható a hagyományos mozgatható lamellás, a fix betétes, valamint a teljes betétes kivitel, melyek mindegyike kiemeli otthona karakterét, miközben kiváló védelmet nyújt a nap, szél és a kíváncsi tekintetek ellen. Válassza a természetes borovi fenyőből készült, műszárított, csomómentes zsalugátereinket, amelyek nemcsak szépek, hanem hosszú távú tartósságot is garantálnak. Strapabíró Roto vasalatokkal felszerelve biztosítjuk a zökkenőmentes és hosszú távú működést. Legyen szó belső vagy külső működtetésről, zsalugátereink könnyedén integrálhatók és kezelhetők, növelve ezzel otthona használati és esztétikai értékét.

Magabiztos megoldás, ha Ön is minőségi redőnyt keres

Ablakainkhoz profi kivitelű zsalugáterek rendelhetők, mozgatható vagy fix lamellás, illetve tele betétes kivitelben. Strapabíró, tartós Roto vasalatot használunk a hosszútávú zökkenőmentes működés érdekében!

Belső működtetésű zsalugátereket is készítünk, amelyeknél egy hajtókar, vagy motor segítségével, az ablak kinyitása nélkül is könnyedén nyithatjuk vagy csukhatjuk a szerkezeteket.

Termékjellemzők és előnyök

Fa zsalugáterek és spalettáink széleskörű design lehetőségeket kínálnak, lehetővé téve, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához. Legyen szó klasszikus, rusztikus vagy modern megjelenésről, különböző modelleink, mint a mozgatható lamellás, fix betétes vagy teljes betétes kivitel, minden igényt kielégítenek.

Kiváló hő- és hangszigetelés

A természetes fa kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így zsalugáterek és spalettáink hatékonyan hozzájárulnak az otthon hő- és hangszigeteléséhez. Az ablakokon keresztül beszűrődő hideg és meleg, valamint a külső zajok szintjét jelentősen csökkentik, ezáltal növelik otthona komfortját.

Tartósság és minőség

A műszárított, szinte teljesen csomómentes borovi fenyőből készült zsalugáterek és spaletták hosszú távú tartósságot garantálnak. A strapabíró Roto vasalatok biztosítják a zökkenőmentes működést, míg a különböző felületkezelési lehetőségek, mint a natúr csiszolt vagy MILESI felületkezelés, tovább növelik az időjárásállóságot és az esztétikai értéket.

Egyszerű kezelhetőség

Akár belső, akár külső működtetésről van szó, zsalugátereink könnyedén kezelhetők. A belső működtetésű modellek esetében a hajtókar vagy motor segítségével, az ablak kinyitása nélkül is könnyedén állíthatók a lamellák. Ez különösen hasznos magasabban elhelyezett vagy nehezen elérhető ablakok esetén.

Széleskörű alkalmazhatóság

Zsalugáterek és spaletták széles körben alkalmazhatók különböző típusú épületeken, beleértve a családi házakat, társasházakat és kereskedelmi épületeket is. Különböző méretek és nyitási módok (egyszárnyú, középen felnyíló, harmonika) biztosítják, hogy minden projekt specifikus követelményeinek megfeleljenek.

Technikai specifikációk és opciók

 • Faanyag: Kizárólag műszárított, szinte teljesen csomómentes borovi fenyő használatos, amely natúr kivitelben kapható.
 • Felületkezelés: Csiszolt felülettel és opcióként MILESI felületkezeléssel kapható, mely 18 alapszínből választható, biztosítva a hosszú élettartamot és az időjárásállóságot.

Méretek és Konfigurációk

 • Zsalugáter típusok: Mozgatható vagy fix lamellás, teljes betétes kivitel.
 • Nyitási módok: Egyszárnyú, középen felnyíló, harmonika nyitású.
 • Méretspecifikációk: Szabványos és egyedi méretek gyártása lehetséges. A névleges méret a falkáva méretét jelenti, a zsalugáter tényleges keret külmérete pedig a névleges méretből 3 cm-rel kisebb.

Vasalatok és Szerelvények

 • Vasalatok: Strapabíró Roto vasalatok garantálják a zsalugáterek hosszú távú zökkenőmentes működését.
 • Zsanérok: Minőségi zsanérok használata biztosítja a könnyű és megbízható nyitást és zárást.
 • Mozgatási lehetőségek: Manuális hajtókaros vagy motorizált rendszer áll rendelkezésre belső működtetéshez.

Rendelhető Extra Felszerelések

 • Rovarháló: Opcionális integrált rovarháló a mozgatható lamellás modellekhez.
 • Extra biztonsági funkciók: További biztonsági vasalatok felszerelése lehetséges a még nagyobb védelem érdekében.
 • Felületkezelés: Vízbázisú felületkezelő anyagok ajánlottak, melyek jobb időjárásállóságot és rugalmasságot kínálnak.
 • Kivitel: Íves kivitelek, kombinálható lamellás és betétes típusok, valamint teljes körű kivitelezés a felméréstől a felszerelésig.

GYIK

Az Ön Kérdései, Megválaszolva

Gyakori kérdések a fa zsalugáterekkel kapcsolatban kapcsolatban

A fa zsalugáterek műszárított, szinte teljesen csomómentes borovi fenyőből készülnek, natúr kivitelben, amely további felületkezeléssel is rendelkezésre áll.

A zsalugáterek méretezése során a névleges méretet kell megadni, ami az ablak nyílás (falkáva) méretére utal. A tényleges keret külméret mindig 3 cm-rel kisebb, mint a névleges méret.

Igen, a zsalugáterek mozgatható vagy fix lamellás kivitelben is rendelhetők. Mozgatható lamellák esetén a zsalugáterek kerettel készülnek, hogy a mozgatószerkezet helyet kapjon.

Ajánljuk a MILESI felületkezelést, amely 18 alapszínben elérhető. Ez a felületkezelés vízbázisú, ami jobb rugalmasságot és időjárásállóságot biztosít.

A hosszú élettartam érdekében ajánlott a zsalugáterek mielőbbi felületkezelése. A jó minőségű vízbázisú felületkezelő anyagok használata javasolt az olajbázisú festékek helyett.

A keretes zsalugáterek az ablak- vagy ajtótokra rögzíthetőek. A keret nélküli zsalugáterek esetében közvetlenül az ablakra szerelhetők, a felszerelés menete pedig magában foglalja a zsanérok és vasalatok előkészítését és beállítását.

Kiváló minőségű zsanérok használatosak, amelyek kiemelkednek a piacon a korrózióvédelmük miatt. Ezek biztosítják a zsalugáterek megbízható és zökkenőmentes működését.

Igen, különösen a mozgatható lamellás zsalugáterek esetében lehetséges a mobil rovarháló integrálása, amely a keretbe építhető.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!