fbpx

Áthidalóba épülő redőny

A legmagasabb védelmet nyújtó  redőnyök

Különleges áthidalóba épülő redőnyrendszereink a funkcionális árnyékolás és a hőszigetelés ideális kombinációját kínálják. A B-REKORD redőnytokok nem csak szépségükkel tűnnek ki, hanem az általuk nyújtott páratlan időjárásállósággal és energiatakarékossággal is. Ezek a redőnyök tökéletesen integrálódnak a homlokzatba, így szinte láthatatlanok, miközben maximális védelmet biztosítanak az időjárás kihívásaival szemben.

Az EMA Áthidalóba épülő redőnyök azok számára ideális választás, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a stílus és a funkcionalitás között. Ezek a redőnyök már az épület alapszerkezetébe integrálva biztosítják a hő- és hangszigetelést, valamint a lakásbiztonság fokozását. Kérje szakértőink segítségét, hogy megtalálja az Ön otthonához leginkább illeszkedő megoldást, és élvezze a B-REKORD redőnytokok kínálta összes előnyt!

Magabiztos megoldás, ha Ön is minőségi redőnyt keres

redőnyök nem csak árnyékolástechnikai eszközök. Képesnek kell lenniük arra, hogy színben és formában a leginkább megfelelő módon legyenek kialakítva. A homlokzat esztétikáján túl igen fontos szempont a szigetelő képesség, az időjárásállóság, a hangszigetelés, a lakásbiztonság erősítése.

Az EMA nyílászárók mellé integrálható redőnyrendszereink képesek minden funkciók maradéktalan betöltésére.

Ezeket a döntéseket csak egyszer hozza meg az ember az életében.

Legjobb, ha már a tervezés időszakában.

A Cégünk kínálatában lévő tokrendszerek időt és költséget takarítanak meg, megakadályozzák az építkezési hibákat, optimalizálják az építkezés minőségét, és teljesítik a jövő szabványait.

Hely minden fajta napfény, időjárás elleni védelem és szúnyogháló számára. 

Az ablakok és a nap elleni védelem egy rugalmas, méretre szabott és tökéletesen felszerelt egységgé olvadnak össze.

A kifizetődő minőség

Az általunk kínált B-REKORD redőnytok a világon egyedülálló módon egy falazatba építhető áthidaló, amely egy falazóelem magasságon belül a hőszigetelt redőnytokot is magában foglalja!

Ezt az építésfizikailag optimalizált  tokrendszert már az épület alapszerkezetébe integrálják. A masszív szigetelőtest döntően hozzájárul a hő- és hangszigeteléshez. A tokrendszer diffúzióra nyitott szerkezetének köszönhetően nem gyülemlik fel kondenzvíz.

Ráadásul, a tokrendszer hőátbocsátási tényezője csak U=0,25 W/m2K!

Termékjellemzők és előnyök

Az Áthidalóba (falazatba) épülő redőnyrendszereink a homlokzat részeként már az építkezés kezdeti szakaszában beépülnek. Ez lehetővé teszi, hogy a redőnytok tökéletesen illeszkedjen a falazathoz, így a rendszer nem csak esztétikailag előnyös, hanem az építési folyamatot is leegyszerűsíti.

Kiváló hőszigetelés

A B-REKORD redőnytokok speciálisan kialakított szigetelőtestének köszönhetően kivételes hőszigetelést nyújtanak. Ez jelentős mértékben csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket, mivel megakadályozza a hőveszteséget télen és a túlzott felmelegedést nyáron.

Erősített biztonság

A redőnytokok merevítő gerendával és opcionálisan beépíthető biztonsági funkciókkal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak az épület védelméhez. Ezek a redőnyök akadályt jelenthetnek a behatolók számára, így növelve otthona biztonságát.

Időjárásállóság és tartósság

Az áthidalóba épülő redőnytokok ellenállnak a szélsőséges időjárási körülményeknek, beleértve a széltől kezdve az esőig és a hőmérséklet-változásokig. Az anyagok minősége és a tokrendszer konstrukciója garantálja a hosszú távú használatot.

Kényelmes használat

A redőnytokok beépített motoros rendszerrel is felszerelhetők, amely lehetővé teszi az automatizált működtetést. Ez kényelmesen szabályozható távirányítóval vagy akár okostelefonos applikációval, így Ön egyszerűen irányíthatja otthona fényviszonyait.

Technikai specifikációk és opciók

Redőnytok anyaga: Az áthidalóba (falazatba) épülő redőnytokok magas minőségű, időjárásálló expandált polisztirol (EPS) testből és erősített alumínium szerkezeti elemekből készülnek, amelyek biztosítják a rendszer tartósságát és szilárdságát.

Méretek: A rendszer standard méretei illeszkednek a legtöbb építkezési igényhez. A redőnytokok szélessége és magassága testreszabható, hogy tökéletesen illeszkedjen az adott falnyílásokhoz. Maximális méret a 240 cm szélesség és 250 cm magasság.

Hőátbocsátási tényező: A tokrendszer hőátbocsátási tényezője U=0,25 W/m²K, ami kiemelkedően jó hőszigetelést biztosít, csökkentve ezzel az épület energiafelhasználását.

Szigetelés: Az integrált polisztirol test jelentős mértékben javítja a hang- és hőszigetelést, megakadályozva a hőveszteséget és a zaj behatolását az épületbe.

Vakolható felület: A tok külső felülete vakolható, így a beépítés után a redőnytok teljesen integrálódik a homlokzatba, és a felület színe a külső vakolat színére festhető.

Tömítés: A tokrendszer diffúzióra nyitott szerkezete megakadályozza a kondenzvíz felhalmozódását, növelve ezzel a rendszer élettartamát és csökkentve a karbantartási igényeket.

Opcionális motorizáció: A redőnytokok motorizált működtetésre is előkészítettek, lehetőséget adva az automatizált és távirányított használatra. Az elektromos motorok és vezérlőrendszerek külön rendelhetők és beépíthetők, így Ön időt takaríthat meg és növelheti otthona kényelmét.

Szúnyogháló kompatibilitás: A tokrendszer kompatibilis a szúnyoghálóval, amely könnyen integrálható és különösen hasznos nyári időszakban a rovarok elleni védelemhez.

GYIK

Az Ön Kérdései, Megválaszolva

Gyakori kérdések az áthidalóba épülő redőnyökről

Az áthidalóba épülő redőnyök kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, mivel integráltan részei az épületszerkezetnek. Emellett esztétikailag is előnyös, mert teljes mértékben beleolvadnak a homlokzatba, és nem zavarják a külső megjelenést.

Ebben a rendszerben mind alumínium, mind műanyag redőnylamellák használhatóak. Az alumínium lamellák jobb hőszigetelést és biztonságot nyújtanak, míg a műanyag lamellák költséghatékonyabb megoldást kínálnak.

A redőnytokokat már az építkezés korai szakaszában, a falazási munkálatokkal egyidejűleg kell integrálni. Ez lehetővé teszi, hogy a redőnytokok tökéletesen illeszkedjenek az épület szerkezetéhez, és a beépítés során ne kelljen későbbi módosításokat eszközölni.

Igen, a rendszer előkészített motorizált működtetésre. A motorok és vezérlőrendszerek külön rendelhetők, így lehetővé téve az automatizált és távirányított redőnyhasználatot.

A redőnytokok széles színválasztékban kaphatók, beleértve a standard fehér, szürke és bézs árnyalatokat, valamint egyéni RAL színekre festhetők, hogy tökéletesen illeszkedjenek az épület homlokzatához.

Az áthidalóba épülő redőnytokokat úgy tervezték, hogy minimális karbantartást igényeljenek. A szerviznyílásokon keresztül hozzáférhető minden komponens, ami lehetővé teszi az egyszerű és gyors karbantartást vagy esetleges javítást.

Általában többéves garanciát biztosítunk a redőnytokokra, amely magában foglalja az anyag- és gyártási hibákból eredő meghibásodásokat. A pontos garancia időtartamát és feltételeit az adott termék dokumentációjában találja meg.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!