fbpx

Alumínium zsalugáter

Fény, stílus és védelem egyben

Fedezze fel az alumínium zsalugátereink sokoldalúságát, amelyek tökéletesen ötvözik az esztétikai megjelenést a magas szintű funkcionalitással. Legyen szó modern vagy hagyományos építészetről, alumínium zsalugátereink kiemelkedően illeszkednek minden stílushoz, miközben biztonságot és tartósságot nyújtanak otthonának vagy üzleti ingatlanának.

Védelem minden szempontból

Az alumínium zsalugáter nem csupán esztétikai elem, hanem hatékony védelmet is nyújt a napfény, a zaj és az időjáras kihívásai ellen. A modern technológiával gyártott zsalugátereinkkel maximalizálhatja otthona vagy üzlethelyisége komfortját és biztonságát. Kérje szakértőink segítségét, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb árnyékolási megoldást!

Az alumínium zsalugáter számos megoldást kínál

Alumínium zsalugátereink számos megoldást kínálnak, függetlenül attól, hogy az épület modern vagy tradicionális jellegű. Modelljeink megfelelnek a legszigorúbb építészeti igényeknek is.
Ami a modern építészetet illeti, a falsíkon eltolható és harmonika zsalugáterek a közvetlenül a homlokzati szigetelésre vagy keret nélkül az ablakra is fel lehet szerelni.
A tradicionális megjelenésben az első helyet a rusztikus modellek kapják, vagyis a spaletta, kerettel felszerelve vagy anélkül közvetlenül a homlokzatra.

Előnyei:

 • modern megjelenés,
 • gondozásmentes, RAL színekből választható porszórásos- vagy fa mintázatú festett felület,
 • 10 év teljes körű garancia,
 • alacsony fajlagos tömeg,
 • számos kombináció a megjelenést illetően.

Az alumínium zsalugáterek több szerelési variációt kínálnak

Alumínium zsalugátereink több szerelési lehetőséget kínálnak. Megfelelő felület esetén a homlokzatra is felszerelhető. A kerettel ellátott zsalugáterek közvetlenül az ablakhoz felszerelhetők, anélkül, hogy hely maradna az ablak és a keret között. A keretes zsalugáterek több modelljében lehetséges függőleges vagy vízszintes mozgatású mobil rovarháló felszerelés. A keret nélküli modell, közvetlenül az ablakra szerelhető, függetlenül attól, hogy műanyag, fa vagy alumínium ablakról van szó.

Termékjellemzők és előnyök

Az alumínium zsalugátereink minden épülettípushoz illeszkednek, legyen az modern vagy klasszikus stílusú. A kínálatunkban található változatos formák és színek segítségével tökéletesen harmonizálhat a homlokzattal, növelve az ingatlan esztétikai és piaci értékét. Különböző kivitelben készülhetnek, mint a keretes, keret nélküli, vagy spaletta stílusok, amelyek lehetővé teszik, hogy minden egyedi igény kielégíthető legyen.

Fokozott biztonság és tartósság

Az alumínium kiváló tartósságot nyújt, így a zsalugátereink ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem rozsdásodnak és nem deformálódnak. Továbbá, a masszív szerkezet hozzájárul az ingatlan biztonságához is, megnehezítve illetéktelenek bejutását.

Energiahatékonyság és kényelem

Alumínium zsalugátereink nem csak az esztétikumot szolgálják, hanem jelentősen javítják az energiahatékonyságot is. Nyáron visszaverik a napsugarakat, csökkentve a belső terek felmelegedését, télen pedig javítják a hőszigetelést, csökkentve ezzel a fűtési költségeket. A felszerelhető motoros és automata vezérlési lehetőségek pedig növelik a kényelmet, lehetővé téve a zsalugáterek egyszerű irányítását akár távolról is.

Gondozásmentes felületek

A porszórással festett vagy fa mintázatú felületek nem igényelnek karbantartást, és hosszú éveken át megőrzik színüket és állagukat. Ez azt jelenti, hogy Ön több időt tölthet élvezettel és kevesebbet karbantartással.

Rugalmas szerelési opciók

Alumínium zsalugátereinket könnyű integrálni meglévő épületekbe vagy új projektekbe egyaránt. Különböző szerelési technikáknak köszönhetően, mint a falra szerelhető, nyílászáróra szerelhető, vagy harmonika rendszerek, az alumínium zsalugáterek minden helyzetre kínálnak megoldást.

Technikai specifikációk és opciók

Anyagminőség és konstrukció

 • Alumínium profilok: Magas minőségű, horganyzott acéllemezből készült fejsín és préselt alumínium záró profilok garantálják a szerkezet tartósságát és szilárdságát.
 • Rozsdamentes zsanérok: A zsanérok kiváló korrózióvédelemmel rendelkeznek, ami hosszú távú, problémamentes használatot biztosít.

Lamellák

 • Választható profilok: „C”, „S”, „Z” formájú lamellák közül választhat, amelyek különböző mértékű fényzáró képességgel rendelkeznek.
 • Szélesség: Lamellák szélessége általában 80-90 mm között változik, visszaperemezett kialakításukkal megnövelt szélállóság érhető el.

Felületkezelés és színek

 • Porszórás: A lamellák és a keretek porszórással festettek, ami tartós, kopásálló felületet biztosít.
 • Színválaszték: 13 alap RAL színben kapható, további egyedi RAL színekkel és fa mintázatokkal bővíthető.

Szerelési opciók

 • Falsíkon eltolható: Innovatív falsíkon eltolható rendszerek, amelyek lehetővé teszik az ablakkeretek mögé való telepítést.
 • Spaletta: Helyszínhez igazított spaletta kialakítások, melyek a homlokzathoz rögzíthetők.
 • Rovarhálós opciók: Integrált rovarhálóval kapható modellek, amelyek védelmet nyújtanak a rovarok ellen anélkül, hogy a természetes szellőzést akadályoznák.

Mozgatás és automatizálás

 • Manuális és motoros működtetés: Választható manuális, hajtókarral vagy motoros megoldások, amelyek növelik a kényelmet és a felhasználóbarátságot.
 • Intelligens vezérlések: A modern zsalugáterek szél-, fény- és esőérzékelőkkel, valamint teljes körű épületautomatizálási rendszerekkel kompatibilisek, amelyek lehetővé teszik az energiahatékonyság növelését.

GYIK

Az Ön Kérdései, Megválaszolva

Gyakori kérdések az alumínium zsalugáterekkel kapcsolatban

Az alumínium zsalugáterek előnyei közé tartozik a magasabb tartósság, alacsony karbantartási igény, jobb időjárásállóság, és széles szín- és formaválaszték. Ezenkívül az alumínium nem vetemedik, nem rothad, és nem igényel újrafestést.

Az alumínium zsalugátereket közvetlenül az ablakhoz vagy a falra lehet szerelni. Keret nélküli modellek esetében a zsalugáter közvetlenül az ablakra rögzíthető, míg a keretes modellek a homlokzatra vagy a fal síkjára illeszthetők. A szerelési mód választása függ az adott épület adottságaitól és az ügyfél igényeitől.

Az alumínium zsalugátereket manuálisan (hajtókar vagy sodrony segítségével) vagy motorosan lehet működtetni. A motoros vezérlés lehetőséget biztosít távirányítóval, időzítővel vagy akár okostelefonos alkalmazással történő irányításra, valamint automatizálható időjárás-érzékelőkkel kombinálva.

A színválasztékot a RAL színskála biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön otthonához vagy épületéhez illő tökéletes árnyalatot. A lamella formák, mint a „C”, „S”, és „Z” profilok különböző design és funkcionális igényeket szolgálnak ki. Fa mintázatú felületek is rendelhetők, ha fa megjelenésű, de alumínium előnyeit kínáló zsalugátert szeretne.

Az alumínium zsalugáterek karbantartása rendkívül egyszerű. Általában elegendő őket nedves ronggyal letörölni. Kerülje a durva tisztítószereket és a súrolószereket, hogy megőrizze a felület épségét és fényét. Periodikusan ellenőrizze a mozgó alkatrészeket és szükség esetén kenje meg őket.

Az alumínium zsalugáterekre általában 10 év garanciát biztosítunk, amely magában foglalja az anyaghibából eredő károkat és a gyártási hibákat. Kérjük, tájékozódjon a garanciális feltételekről a termék megvásárlása során, mivel a garancia részletei eltérhetnek a különböző gyártók és modellek esetében.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!