fbpx

Sávroló

A sávrolók egyszerre dekoratívak és funkcionálisak, számos textilválasztékkal és egyedi mintázattal rendelkeznek. Az anyagok különleges kezelése révén ellenállnak a szennyeződéseknek és a gombásodásnak, így hosszú távon megőrzik esztétikus megjelenésüket. Az egyedi működési jellegzetességeknek köszönhetően, a sávrolók különösen jól illeszkednek olyan terekbe, ahol a hagyományos megoldások nem kivitelezhetők.

A sávroló tökéletesen igazodik a modern, minimalista enteriőrhöz.

A sávrolók lefutósín nélkül, függőleges felületeken is alkalmazhatók, és bár hasonlóak a rolettákhoz, jelentős különbségekkel bírnak, mint például a fényzárás mértéke. A fényzáró és fényáteresztő sávok alternálása lehetővé teszi, hogy a zárt állapotban is átszűrődjön némi fény, miközben a külső tekinteteket távol tartja. A sávrolók gyöngyláncos vagy motoros működési lehetőséggel rendelkeznek, amelyek különböző típusú vezérlő elektronikákkal is kombinálhatók.

A sávrolókat a mennyezetre, oldalfalra, vagy akár nyílászáró keretbe is felszerelheti, így tökéletes megoldást nyújtanak olyan helyekre is, ahol a hagyományos függöny vagy roletta nem alkalmazható. A sokoldalú szerelési lehetőségek révén a sávrolók széles körben alkalmazhatók, legyen szó lakóterekről vagy üzleti helyiségekről.

Termékjellemzők és előnyök

  • Modern megjelenés: A sávroló tiszta és letisztult vonalvezetésével tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrökbe.
  • Dekoratív elem: Nem csak funkcionális, hanem kifejezetten dekoratív megjelenésű, így esztétikai értéket is ad otthonának vagy munkahelyének.

Kiváló funkcionalitás

  • Árnyékolás és fényáteresztés: A sávrolók különleges tervezése lehetővé teszi, hogy a zárt állapotban is biztosítanak némi fényáteresztést, miközben hatékonyan árnyékolnak.
  • Szabályozható intimitás: Az állítható sávoknak köszönhetően könnyen szabályozhatja, hogy mennyi fényt és rálátást enged meg az adott helyiségbe.

Tartósság és karbantartás

  • Könnyű tisztíthatóság: A speciális textília taszítja a port és a szennyeződéseket, így a sávroló karbantartása rendkívül egyszerű.
  • Hosszú élettartam: A magas minőségű anyaghasználat és a gombásodást gátló bevonat hosszú távú védelmet nyújt a sávroló számára.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

  • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
  • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
  • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!