fbpx

Reluxa

Ismerje meg reluxa termékcsaládunkat, amely minden belső térbe hozzáadja a modern eleganciát és funkcionalitást. Az elmúlt években a reluxák rendkívüli technológiai fejlődésen mentek keresztül, amelyek ma már minden igényt képesek kielégíteni. Tökéletes megoldás otthonokba, irodákba és télikertekbe egyaránt, ahol a privát élettér védelme és a napfény szabályozása kulcsfontosságú.

Reluxáink többféle méretben és színben, valamint különböző működési módokkal érhetők el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Legyen szó klasszikus bowdenes, üvegpálcás, vagy modern motorizált rendszerről, reluxáink garantálják a kiváló fényzárást és hőszabályozást, miközben stílusosan egészítik ki az interiőrt.

A reluxa előnyei

Kiválasztott reluxánk nemcsak hogy védi a belső teret a kíváncsi tekintetek és az erős napfény elől, hanem segít megőrizni a helyiségek hűvösségét a forró nyári napokon, ezzel csökkentve a légkondicionálásra fordított energia mennyiségét. Böngéssze kínálatunkat, és válassza ki azt a reluxát, amely leginkább megfelel otthona vagy vállalkozása igényeinek!

Termékjellemzők és előnyök

 • Funkcionalitás és esztétika: Reluxáink modern és klasszikus designban egyaránt elérhetők, így könnyedén illeszkednek bármilyen belső tér stílusához. A széles szín- és anyagválaszték lehetővé teszi, hogy tökéletesen harmonizáljon a környezettel, miközben praktikus megoldást kínál a fény szabályozására.

   

 • Széleskörű alkalmazhatóság: Reluxáink ideálisak otthonok, irodák és télikertek számára. Különféle működési módok – bowdenes, üvegpálcás, VIP, MAGIC, ISO-DESIGN, VENUS és motorizált – biztosítják, hogy minden igényt kielégíthessünk.

   

 • Magas minőségű anyagok: A reluxák alumínium és fa lamellákból készülnek, amelyek tartósak és könnyen tisztán tarthatóak. Az alumínium lamellák 16mm, 25mm, 35mm, és 50mm méretben, míg a fa lamellák 25mm és 50mm méretben érhetők el.

   

 • Energiatakarékosság és komfort: A reluxák nemcsak esztétikai értéket képviselnek, hanem hozzájárulnak az energiahatékonysághoz is azzal, hogy szabályozzák a napfény beáramlását és segítenek fenntartani a helyiség hőmérsékletét, csökkentve a légkondicionálás szükségességét.

   

 • Egyedi méretek és szerelési opciók: Kínálatunkban szerepelnek ferde és alakos reluxák, tetőtéri megoldások, valamint standard méretek mellett egyedi méretmegoldások is, hogy minden egyes nyílászáróra tökéletesen illeszkedjen.

   

 • Biztonság és privát élettér: A reluxák hatékonyan tartják távol a kíváncsi tekinteteket, miközben lehetővé teszik a fényadag személyre szabott szabályozását. Védelmet nyújtanak az erős napfény ellen, megakadályozva a helyiség túlzott felmelegedését.

   

 • Könnyű kezelhetőség: A reluxák könnyen kezelhetők, legyen szó manuális, gyöngyláncos vagy motorizált működtetésről. A motorizált változatok távirányítóval vagy időjárásfüggő vezérléssel is felszerelhetők, növelve ezzel a kényelmet és a felhasználói élményt.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!