fbpx

Tapéta ajtók

Üdvözöljük prémium tapéta ajtóink világában, ahol az esztétika és a praktikum tökéletes összhangba kerül. Ajtóinkat úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthona designjához, miközben diszkréten integrálódnak a környezetbe. Ismerje meg a tapéta ajtók új dimenzióját, amely nem csak funkcionális, hanem díszítő eleme is lehet lakásának.

Elegancia és Funkcionalitás Egyedi Kivitelben

  • Esztétikai harmónia: A tapéta ajtóink falsíkba záródnak, így a fal felületével egy síkban helyezkednek el, amely elegáns és zökkenőmentes megjelenést kölcsönöz.
  • Egyedi méret és kivitel: Széles nyílásméret-választékunknak köszönhetően minden igényre tudunk megoldást kínálni. Alap kivitelben papírrács szerkezetű ajtóink gyárilag rejtett pántokkal és mágneses zárbetéttel készülnek.
  • Magas minőség: Kiemelt partnereink, biztosítják a prémium minőséget, melyet a precíz gyártási folyamatok és a magas minőségű anyagok garantálnak.
  • Személyre szabhatóság: Ajtóinkat különféle felületekkel kínáljuk, legyen szó festett, tapétázásra előkészített vagy CPL laminált felületről. Minden ajtót a vevő egyedi igényei szerint szabunk személyre.

Termékjellemzők

Az elegancia és a funkcionalitás találkozása tapéta ajtóinkban tükröződik. Íme a legfontosabb jellemzők, amelyek kiemelik termékeinket a piacon:

  • Papírrács szerkezet: Alap kivitelben papírrács szerkezettel készülnek ajtóink, ami könnyű, mégis stabil megoldást nyújt.
  • Rejtett pántok: Mindegyik ajtómodellünk rejtett pántokkal rendelkezik, amelyek biztosítják az ajtó esztétikus megjelenését és zökkenőmentes működését.
  • Mágneses zárbetét: Alapfelszerelésként mágneses BB zárbetéttel ellátott ajtóink sima záródást és könnyű kezelhetőséget kínálnak. Felár ellenében WC vagy PZ zárbetéttel is kérhető.
  • Alumínium tok szerkezet: Az alumíniumból készült tokok kiemelkedő tartósságot és könnyű beépíthetőséget kínálnak, alkalmasak vakolás előtti és utáni beépítésre is.
  • Személyre szabható felületek: A tapéta ajtók többféle felülettel rendelhetők, beleértve a festhető és tapétázható változatokat, amelyek lehetővé teszik a teljes személyreszabást.
  • Kiegészítő opciók: Választható további jellemzők, mint például automatikus küszöbök, furatolt faforgács betétek és egyedi tok színek, amelyek tovább emelik az ajtó funkcionális és esztétikai értékét.

Ajtóválasztási tanácsadás

Felfedezni az ideális tapéta ajtót otthona számára igazi kaland lehet. Szakértői csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek megtalálni és tökéletesen beilleszteni a kiválasztott ajtót otthonának stílusába.

A tanácsadás során célunk, hogy segítsünk Önnek a legjobb döntések meghozatalában, hogy az új ajtó tökéletesen illeszkedjen otthona stílusához és funkcionalitásához. Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és kezdje el ma a tervezést szakértőinkkel!

Miért Válassza Az EMA.hu Ajtóit?

Az EMA.hu széleskörű beltéri ajtóválasztéka lehetővé teszi, hogy minden otthon és épület számára ideális megoldást kínálhassunk. Kínálatunk a nyíló ajtóktól kezdve a tolóajtókon át a harmónika ajtókig terjed, számos anyagban és bevonatban elérhető, mint a dekorfóliás, CPL fóliás, festett MDF, fa, fafurnér, és a különleges tapéta ajtók. Egyedi és szabvány méretű ajtóinkkal célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni azt a megoldást, amely tökéletesen illeszkedik otthona vagy vállalkozása stílusához, funkcióihoz és követelményeihez.

Kiemelkedő minőségű ajtóinkkal, személyre szabott megoldásainkkal, és szakértő tanácsadásunkkal törekszünk arra, hogy minden ügyfelünk számára megkönnyítsük a tökéletes ajtó kiválasztását. A design fontosságán túl nagy hangsúlyt fektetünk a tartósságra, az energiahatékonyságra és a biztonságra is.

 

Fedezze fel, miért választják az EMA.hu ajtóit a piac elégedett ügyfelei, és miért érdemes Önnek is minket választania. Vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni ajtóinkról. Csatlakozzon azokhoz, akik már megtalálták az ideális ajtómegoldást velünk.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!