fbpx

EMA ALULINE

A Harmonikus egyesülés a műanyag és alumínium világában
Fedezze fel az EMA ALULINE termékcsoportot, ahol eleganciát, időtállóságot és kiváló szigetelési értékeket kínálunk. Az alumínium burkolat szinte korlátlan színválasztékot biztosít az elegáns alumínium designokhoz, míg a modern PVC-U profilrendszer optimális hő- és hangszigetelést garantál. Az EMA ALULINE az alumínium és a műanyag tökéletes összhangját kínálja, megmutatva az új profilgeneráció energetikai és építészeti potenciálját: a stabil szerkezet akár 56 mm vastag, háromrétegű vagy ultramodern funkcionális üvegezést is képes fogadni, így lehetővé téve nagy ablakfelületek kialakítását. Az EMA ALULINE nemcsak esztétikai és funkcionális előnyöket kínál, hanem ökológiai szempontból is példamutató, hiszen a KÖMMERLING az első olyan gyártó, amely ólommentes PVC-t használ „zöld” stabilizátorokkal, így hozzájárulva a környezet védelméhez.

Beépítési mélység
0 mm
Légkamra
0
Rétegű üvegezés
0
Év szavatosság
0

Termékjellemzők:

 • Energiahatékonyság: Korszerű technológiák és többrétegű üvegezés garantálják ablakaink és ajtóink kiemelkedő energiahatékonyságát, jelentősen csökkentve ezzel a fűtési és hűtési költségeket.
 • Tartósság: Kiváló minőségű anyaghasználatunk révén termékeink hosszú élettartammal és rendkívüli időjárásállósággal bírnak, fenntartva esztétikai és funkcionális tulajdonságaikat éveken át.
 • Biztonság: Többpontos zárrendszereink révén ablakaink és ajtóink megnövelik otthona védelmét, hozzájárulva ezzel a biztonságosabb otthoni környezethez.
 • Biztonság: Az EMA ALULINE rendszer kiemelkedő biztonsági jellemzőkkel rendelkezik. A PVC-U és alumínium kombinációja nem csak esztétikai és hőszigetelési előnyöket nyújt, hanem növeli az ablakok mechanikai stabilitását is, biztosítva otthona védelmét.
 • Hanggátlás: Az akár 56 mm vastagságú, háromrétegű vagy speciális funkcionális üvegezés kiváló hangszigetelést biztosít, így az EMA ALULINE ablakok segítenek távol tartani a külső zajokat, biztosítva a csendes és nyugodt otthoni környezetet.
 • Energiahatékonyság: Az EMA ALULINE rendszer kiemelkedő Uf értéke (0.95 W/(m²K)) és a hőszigetelő hármas üvegezés révén maximalizálja az energiahatékonyságot, megfelelve ezzel a passzívházak és alacsony energiafelhasználású épületek szigorú követelményeinek.
 • Könnyű tisztítás és karbantartás: Az alumínium burkolat és a PVC-U profilok kombinációja nem csak tartós és időjárásálló megoldást kínál, hanem a tisztításuk és karbantartásuk is rendkívül egyszerű, így az ablakok hosszú távon is megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat.
 • Az EMA ALULINE ablakok a műanyag és alumínium előnyeit egyesítik, így ideális választást jelentenek azok számára, akik a modern design mellett nagy hangsúlyt fektetnek az energiahatékonyságra, a biztonságra és az egyedi stílusra is.

EMA ALULINE

 • Profil besorolás: A
 • Hőszigetelés: Kiemelkedő, optimalizált a fokozott energiahatékonyságért, eléri a passzívház-szintű izolációt
 • Hangszigetelés: Kiemelkedő, biztosítva a csendes és nyugodt otthoni környezetet
 • Beépítési mélység: 82-88 mm, biztosítva a kiváló stabilitást és hőszigetelést
 • Légkamra: 7, a magasabb hő- és hangszigetelésért
 • Gumitömítés: 3, az optimális tömítés és energiahatékonyság érdekében
 • Üvegezés: 3 rétegű hőszigetelt alapból (Ug=0,5-0,6 W/m²K), opciósan 4 rétegű üvegezés is választható
 • Vasalat: Alap biztonsági funkciókkal, opcionálisan RC1, RC2, és RC3 emelt biztonságú vasalatokkal is kérhető
 • Kényelem: Könnyű kezelhetőség, hibás működtetésgátló vasalat, résszellőztető funkció alapfelszereltségben, bukó állásban becsapódás elleni védelemmel, valamint egyszerű tisztíthatósággal
 • Ellenőrzött minőség: 1. osztályú, német UV-stabil PVC profilok garantálják a hosszú élettartamot
 • Környezettudatos: Ólommentes profilok, „zöld” stabilizátorokkal készítve, amelyek hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez
 • Garancia: 5 év, amely karbantartási szerződéssel tovább meghosszabbítható
 • Színválaszték: Közel 40 féle dekorfólia áll rendelkezésre, valamint szinte bármilyen színű külső alumínium burkolat is választható az egyéni igények maximális kielégítése érdekében

Az Ön Életére Gyakorolt Hatás

Az EMA ALULINE Műanyag-Alu Ablakok egyedülálló kombinációját kínálják a modern PVC-U profilrendszer előnyeinek és az alumínium elegáns, időtálló designjának. Ez a termékcsalád ideális választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem az esztétika, sem a funkcionalitás terén, és egy magas szintű, energiatakarékos, biztonságos, és környezetbarát ablakmegoldást keresnek otthonuk számára.

Rendelhető színek

Műanyag-alumínium ablakainkat igény szerint személyre szabhatja: a belső fafelületet több mint 40 különböző dekorfóliából választhatja, míg a külső alumínium borítás a RAL színskála széles választékában érhető el.

Modern elegancia és innovatív technológia

Az EMA kínálatában megtalálható továbbá a teljesen szögletes profilú és egy síkban záródó nyílászárók is. A designja különleges, karakteres szögekkel és keskeny ablakvasalatokkal van ellátva, ami tökéletes választás új épületekhez és felújításokhoz egyaránt. Az innovatív „bonding inside” technológia révén rendkívül jó statikai és hőtani paramétereket lehet elérni, mivel az üveg és a szárny tartós összeragasztása csökkenti a szárny elhajlásának és elgörbülésének kockázatát, hosszú távú komfortos használatot garantálva.

Ez a rendszer nemcsak a funkcionalitásban, de a vizuális megjelenésben is új dimenziót nyit, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy otthonuk vagy projektjeik esztétikáját a legmodernebb designnal ötvözzék. Ezek az ablakok így nem csak energetikai hatékonyságot és tartósságot kínálnak, hanem egy letisztult, modern látványt is, amely illeszkedik a mai építészeti trendekhez.

Műanyag-alumínium ablakok színválasztéka

Műanyag-alumínium ablakaink lehetővé teszik, hogy a belső és külső oldal különböző színekben pompázzon, harmonizálva otthona stílusával.

 

Az alábbi színválaszték csak tájékoztató jellegű. Látogasson el bemutatótermünkbe, vagy kérjen színmintákat munkatársainktól, hogy segítsenek Önnek megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő színeket.

 • Belső oldal: A belső műanyag rész a Salamander színpalettájából választható, amely széles körű lehetőségeket kínál, hogy tökéletesen illeszkedjen a belső terekhez.
 • Külső oldal: A külső alumínium rész a RAL színskála árnyalatai közül választható, biztosítva, hogy az ablakok megjelenése ideális összhangban legyen az épület külső homlokzatával.

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!