fbpx

EMA THERMO

Fedezze fel az EMA THERMO fa-alumínium ablakrendszert, amely a hő- és hangszigetelési követelmények magasra tett mércéjének megfelelően lett kialakítva. Az EMA THERMO, hasonlóan a GEMINI Classic rendszerhez, változatos ajtó- és ablakkonstrukciókban használható, tökéletes választást nyújtva minden épület számára. Az innovatív profilkamrák szigetelőanyaggal történő kitöltése révén az EMA THERMO kiváló hőparaméterekkel büszkélkedhet, miközben pozitív izotermikus eltolódást eredményez.

Termékjellemzők:

 • Kivételes hőszigetelés: Az EMA THERMO rendszer a hőszigetelés új dimenzióját nyitja meg, köszönhetően a profilkamrák innovatív szigetelőanyaggal történő kitöltésének. Ez a megoldás nemcsak javítja a hőszigetelési paramétereket, hanem pozitív izotermikus eltolódást is eredményez, optimalizálva az épület hőháztartását.

 • Magas szintű hangszigetelés: A szigorú akusztikai követelményeknek megfelelően tervezett EMA THERMO ablakok kiemelkedő hangszigetelést biztosítanak, lehetővé téve a csendes és nyugodt otthoni környezet megteremtését, még zajos környezetben is.

 • Széleskörű alkalmazhatóság: Az EMA THERMO rendszer többféle ajtó- és ablakkonstrukcióhoz is alkalmazható, így széles körben felhasználható új épületekben és felújítási projektekben egyaránt. A rendszer profiljai hegesztett vagy punched keretek formájában rendelhetők, biztosítva a design és funkciók sokféleségét.

 • Sokoldalú design opciók: Az EMA THERMO rendszer kínálata magában foglal többféle stílust, mint például a Thermo Soft Line, Thermo Linear, Thermo Quadrat, stb., amelyek lehetővé teszik, hogy pontosan az Ön preferenciáinak megfelelő ablakot válassza, ötvözve a funkcionalitást és esztétikumot.

 • Robusztus szerkezet: A 68-92 mm közötti fa szekció vastagság és a 24-64 mm közötti üvegezési vastagság biztosítja az ablakok erős és stabil szerkezetét, amely hosszú távon ellenáll a környezeti hatásoknak.

 • Fenntarthatóság: Az EMA THERMO ablakok nem csak energiatakarékosak, hanem a környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelnek, köszönhetően a fenntartható anyaghasználatnak és a magas szintű hőszigetelésnek, amely csökkenti az épületek energiafogyasztását.

Az EMA THERMO rendszerrel az otthonok és épületek tulajdonosai nem csak a legmagasabb szintű hő- és hangszigetelési teljesítményt kapják, hanem egy sokoldalú és esztétikailag vonzó ablakmegoldást is, amely tökéletesen illeszkedik a modern építészeti trendekhez.

EMA THERMO

 • Sarokösszekötések:

  • Hegesztett sarokösszekötés: Biztosítja a keretek nagyfokú stabilitását és tartósságát, hozzájárulva az ablakok hosszú élettartamához.
  • Mechanikai sarokösszekötés: Lehetővé teszi az ablakok gyors és hatékony összeszerelését, növelve a szerkezeti integritást.
 • Fa szekció vastagsága: 68-92 mm, ami biztosítja az ablakok robusztus szerkezetét és kiváló hőszigetelési tulajdonságait.

 • Üvegezési vastagság: 24-64 mm, lehetőséget biztosítva a különböző üvegezési opciók alkalmazására, beleértve a magas teljesítményű hőszigetelt üvegeket is.

 • Sash és keret profil hajlítás: Ez a jellemző lehetővé teszi a különböző design megoldások alkalmazását, így a keretek és szárnyprofilok tökéletesen illeszkednek az épület architektúrájához.

 • Hőátbocsátási tényező (Uw): A mintaablak (1.23×1.48 méret) hőátbocsátási tényezője kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt nyújt, amely megfelel a magas energiahatékonysági követelményeknek.

Az Ön életére gyakorolt hatás

Az EMA THERMO fa-alumínium ablakrendszer a hő- és hangszigetelés terén magas teljesítményt nyújt, miközben elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az épületeknek. A rendszer különféle design opciói és kiváló műszaki jellemzői lehetővé teszik, hogy minden építészeti projekt számára tökéletes megoldást kínáljon, legyen szó új épületekről vagy felújítási munkákról.

Rendelhető profilok

Rendelhető színek

Fa-alumínium ablakainkat igény szerint személyre szabhatja: a belső fafelületet Classic és Trend színeinkkel, valamint a teljes RAL színskála bármelyik árnyalatával kínáljuk, míg a külső alumínium borítás a RAL színskála széles választékában érhető el.

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

EMA
RETRO

EMA
SOFT

EMA
RENO

EMA INTEGRAL

EMA QUADRAT

EMA PASSIVE

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!