fbpx

EMA SOFT

Fedezze fel az EMA SOFT fa-alumínium ablakrendszert, amely az aprólékos és esztétikus tervezési vonalakkal tűnik ki. Ez a rendszer kerekített profilformáival emelkedik ki, amely nem csak stílusos, hanem funkcionális megoldást is kínál. Az EMA SOFT magas hasznosítási paraméterekkel rendelkezik az izolációs, akusztikai és mechanikai tulajdonságok terén. A rendszer profiljai hegesztett vagy punched keretek formájában rendelhetők, lehetővé téve a kerekített formák építészeti vízióval való összehangolását.

Termékjellemzők:

 • Kifinomult és esztétikus design: Az EMA SOFT rendszer kerekített profiljai egyedülálló vizuális élményt nyújtanak, tökéletesen illeszkedve a modern és hagyományos építészeti stílusokhoz egyaránt. Ez a különleges formavilág kiemeli az ablakok esztétikai értékét, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz az épületnek.

 • Magas hasznosítási paraméterek: Az EMA SOFT rendszer kiemelkedik izolációs, akusztikai és mechanikai tulajdonságai révén, biztosítva az otthonok és épületek kényelmét és energiahatékonyságát. A rendszer fejlett izolációs anyagai és szerkezeti megoldásai hozzájárulnak a hőveszteség csökkentéséhez és az akusztikai komfort növeléséhez.

 • Funkcionalitás és rugalmasság: Az EMA SOFT rendszer profiljai hegesztett vagy punched keretek formájában rendelhetők, lehetővé téve a különböző ablak- és ajtókonstrukciók kialakítását. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy minden építészeti projekt specifikus igényeit kielégítsük.

 • Széleskörű alkalmazási lehetőségek: Az EMA SOFT rendszer különösen olyan projektek számára ideális, ahol a kerekített formák harmonizálnak az építészeti vízióval. A rendszer változatossága biztosítja, hogy minden építészeti stílusban és környezetben tökéletesen használható legyen.

 • Tartósság és időjárási ellenállás: A fa-alumínium kombináció garantálja az ablakok tartósságát és magas szintű időjárási ellenállását. Az alumínium külső keretek védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben, míg a fa belső része a természetes szépséget és melegséget biztosítja.

Az EMA SOFT rendszer tökéletes ötvözete a kiváló műszaki teljesítménynek és a lenyűgöző vizuális designnak. A kerekített profilok és az esztétikus megjelenés mellett a rendszer magas szintű izolációs, akusztikai és mechanikai teljesítményt kínál, biztosítva az otthonok és épületek kényelmét és hatékonyságát.

EMA SOFT

 • Sarokösszekötések:

  • Hegesztett sarokösszekötés: Biztosítja a keretek nagyfokú stabilitását és hosszú távú tartósságát, hozzájárulva az ablakok megbízhatóságához és időtállóságához.
  • Mechanikai sarokösszekötés: Lehetővé teszi a gyors és precíz összeszerelést, miközben megőrzi a szerkezetek erősségét és stabilitását.
 • Fa szekció vastagsága: 68-92 mm, amely a robusztus és megbízható ablakkeretek alapját képezi, biztosítva az ablakok kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságait.

 • Üvegezési vastagság: 24-64 mm, amely széleskörű üvegezési lehetőségeket biztosít, beleértve a magas teljesítményű hőszigetelt és speciális funkcionális üvegezést is.

 • Sash és keret profil hajlítás: Ez a jellemző lehetővé teszi a kerekített formájú ablakok és ajtók előállítását, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern és klasszikus építészeti stílusokhoz.

 • Hőátbocsátási tényező (Uw): A mintaablak (1.23×1.48 méret) hőátbocsátási tényezője kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt nyújt, amely megfelel a magas energiahatékonysági követelményeknek.

Az Ön életére gyakorolt hatás

Az EMA SOFT fa-alumínium ablakrendszer egyesíti a fa természetes szépségét és melegségét az alumínium tartósságával és időjárási ellenállásával. A kerekített profilok és a magas műszaki jellemzők biztosítják, hogy az EMA SOFT ablakok ideális választást jelentenek minden építészeti projekt számára, ahol a forma és funkcionalitás harmonikus összhangban áll.

Rendelhető profilok

Rendelhető színek

Fa-alumínium ablakainkat igény szerint személyre szabhatja: a belső fafelületet Classic és Trend színeinkkel, valamint a teljes RAL színskála bármelyik árnyalatával kínáljuk, míg a külső alumínium borítás a RAL színskála széles választékában érhető el.

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

EMA
RETRO

EMA
RENO

EMA THERMO

EMA INTEGRAL

EMA QUADRAT

EMA PASSIVE

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!