fbpx

EMA RETRO

Időtlen elegancia és stílus

Az EMA RETRO fa-alumínium ablakrendszer az antik és retro stílusú objektumok számára lett tervezve, különleges profilformáival elegáns, osztályos és időtlen karaktert kölcsönöz az ablakoknak. A rendszer széles színválasztéka tökéletes kiegészítője még a legigényesebb alkalmazásoknak is. Az EMA RETRO különösen a design és funkcionalitás terén tűnik ki, széleskörű elérhető konstrukciókkal és kiváló funkcionalitással.

Termékjellemzők:

 • Elegáns és időtlen design: Az EMA RETRO rendszer különleges profilformái eleganciát és klasszikus stílust kölcsönöznek az ablakoknak. Ez a rendszer tökéletes választás az antik és retro stílusú épületekhez, ahol a történelmi karakter megőrzése kulcsfontosságú.

 • Széles színválaszték: A rendszer széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy az ablakok tökéletesen illeszkedjenek az épület stílusához és színvilágához. Az EMA RETRO alkalmazkodik a legigényesebb design követelményekhez, így kiegészítve még a legkifinomultabb építészeti megoldásokat is.

 • Sokoldalúság és funkcionalitás: Az EMA RETRO rendszer széleskörű elérhető konstrukciókat kínál, beleértve a tilt & turn, tilt & slide ablakokat, íves és forgó ablakokat, valamint a különböző típusú ajtókat. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy minden egyedi építészeti igényt kielégíthessünk.

 • Kiváló teljesítmény: Az EMA RETRO ablakok kiváló hőszigetelési, akusztikai és mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, biztosítva az otthonok kényelmét és energiahatékonyságát. A rendszer magas minőségű izolációs anyagokat és szerkezeti megoldásokat használ, hogy megfeleljen a modern építészeti követelményeknek.

 • Időjárási ellenállás: Az alumínium külső keretek védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben, miközben a fa belső része hozzájárul az ablakok természetes szépségéhez és melegségéhez. Az EMA RETRO rendszer garantálja az ablakok hosszú távú tartósságát és stabilitását.

Az EMA RETRO rendszer a retro és antik stílusú építészeti projektek számára kínál tökéletes megoldást, ötvözve a múlt szépségét a modern funkcionalitással. A rendszer egyedi profilformái, széles színválasztéka és sokoldalú konstrukciói lehetővé teszik, hogy minden épület megszerezze azt az elegáns és időtlen karaktert, amely megkülönbözteti azt a többi építészeti megoldástól.

EMA RETRO

 • Sarokösszekötések:

  • Hegesztett sarokösszekötés: A magas szintű stabilitást és tartósságot biztosító hegesztett sarokösszekötések révén az EMA RETRO ablakkeretek rendkívül megbízhatóak és időtállóak.
  • Mechanikai sarokösszekötés: A precíz és erős összekötési megoldás lehetővé teszi a keretek gyors és hatékony összeszerelését, miközben a szerkezet integritása megőrzött.
 • Fa szekció vastagsága: 68-92 mm, amely a robustus és elegáns keretek alapját képezi, hozzájárulva az ablakok kiváló hőszigetelési és akusztikai teljesítményéhez.

 • Üvegezési vastagság: 24-64 mm, amely széleskörű üvegezési lehetőségeket kínál, beleértve a magas teljesítményű hőszigetelt és speciális funkcionális üvegezést is, megfelelve a különleges építészeti és design követelményeknek.

 • Profilok hajlítása: A sash és keret profilok hajlítási lehetősége lehetővé teszi az íves és egyedi formájú ablakok és ajtók előállítását, amelyek tökéletesen illeszkednek a retro és antik stílusú építészeti projektekhez.

 • Hőátbocsátási tényező (Uw): A mintaablak (1.23×1.48 méret) hőátbocsátási tényezője bizonyítja az EMA RETRO rendszer kiváló hőszigetelési teljesítményét, amely hozzájárul az energiahatékonyság javításához és a fűtési költségek csökkentéséhez.

Az Ön életére gyakorolt hatás

Az EMA RETRO fa-alumínium ablakrendszer az antik és retro stílusú építészeti projektek számára kínál tökéletes megoldást, ötvözve a múlt stílusát a modern technológiai innovációkkal. A rendszer egyedi profilformái, magas szintű hőszigetelési és akusztikai teljesítménye, valamint a széleskörű üvegezési és profilhajlítási lehetőségek biztosítják, hogy az EMA RETRO ablakok megfeleljenek a legmagasabb építészeti és funkcionalitási követelményeknek, miközben elegáns és időtlen karaktert kölcsönöznek az épületeknek.

Rendelhető profilok

Rendelhető színek

Fa-alumínium ablakainkat igény szerint személyre szabhatja: a belső fafelületet Classic és Trend színeinkkel, valamint a teljes RAL színskála bármelyik árnyalatával kínáljuk, míg a külső alumínium borítás a RAL színskála széles választékában érhető el.

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

EMA
SOFT

EMA
RENO

EMA THERMO

EMA INTEGRAL

EMA QUADRAT

EMA PASSIVE

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!