fbpx

EMA RENO

Az újjávarázsolás művészete

Az EMA RENO fa-alumínium ablakrendszer azoknak szól, akik értékelik az épületek külső felújításának esztétikai és funkcionális előnyeit. A rendszer alapját az IV 68-as fa ablak képezi, amelyre az utolsó szakaszban alumínium keretek kerülnek felszerelésre. Az üvegezés teljes mértékben a fa rabbet részén történik, így nincs szükség további marásra. Az alumínium keretek hozzáadása jelentősen növeli az időjárási hatásokkal szembeni ellenállást a fa ablakokhoz képest. Az EMA RENO lehetővé teszi az esztétikai értékek fokozását és a színséma megváltoztatását az ablakok cseréje nélkül.

Termékjellemzők:

 • Fenntartott esztétika és megújult védelem: Az EMA RENO rendszer az IV 68-as fa ablakokra épül, amelyekre az utolsó szakaszban kerülnek felszerelésre az alumínium keretek. Ez a megoldás nem csak megerősíti az ablakok időjárási hatásokkal szembeni ellenállását, de lehetővé teszi az esztétikai értékek fokozását és a színséma megváltoztatását anélkül, hogy az ablakokat cserélni kellene.

 • Egyszerűsített üvegezési folyamat: Az üvegezés teljes mértékben a fa rabbet részén történik, eliminálva a szükségességet további marásra. Ez a megközelítés javítja a felújítási folyamat hatékonyságát, miközben megőrzi az ablakok eredeti kinézetét.

 • Alumínium keretek hozzáadása: A rendszer az alumínium keretek hozzáadásával növeli az időjárási hatásokkal szembeni ellenállást, biztosítva a fa ablakoknál magasabb védelmet, miközben a klasszikus fa megjelenést megőrzi.

 • Szögletes profilok és klasszikus stílus: Az EMA RENO rendszer szögletes profilformákat és klasszikus tervezést kínál, amely tökéletesen illeszkedik mind a hagyományos, mind a modern építészeti stílusokhoz. A rendszer lehetőséget biztosít az esztétikai értékek fokozására és a színséma frissítésére, anélkül, hogy a teljes ablakot cserélni kellene.

 • Magas szintű kompatibilitás: A Gemini Reno Line rendszer egyaránt alkalmazható új és meglévő fa ablakok külső felújítására, biztosítva a rugalmasságot és széleskörű alkalmazhatóságot különféle épületekben.

Az EMA RENO egy innovatív megoldás, amely a külső felújítási projektek során a meglévő fa ablakok esztétikai és funkcionális értékeinek megőrzésére és javítására szolgál. Az alumínium keretek hozzáadása növeli az ablakok tartósságát és ellenálló képességét, miközben az üvegezési folyamat egyszerűsítése és a design frissítési lehetőségek rugalmasságot és kényelmet biztosítanak a felhasználók számára.

EMA RENO

 • Alapstruktúra komponens: Az IV 68-as fa ablak szolgál az EMA RENO rendszer alapjaként, amely biztosítja a természetes fa szépségét és melegségét, miközben az alumínium keretek a végső szakaszban kerülnek hozzáadásra, növelve az időjárási hatásokkal szembeni ellenállást.

 • Üvegezés: Az üvegezés teljes mértékben a fa rabbet részén történik, amely egyszerűsíti az üvegezési folyamatot és növeli az ablakok esztétikai értékét, anélkül, hogy szükség lenne további marásra.

 • Alumínium keretek hozzáadása: A felújítási folyamat végső szakaszában alumínium keretek kerülnek felszerelésre, amelyek jelentősen növelik az ablakok időjárási hatásokkal szembeni ellenállását és tartósságát a fa ablakokhoz képest.

 • Sarokösszekötések:

  • Hegesztett sarokösszekötés: Az alumínium kereteknél alkalmazott hegesztett sarokösszekötések biztosítják a nagyfokú stabilitást és tartósságot.
  • Mechanikai sarokösszekötés: A fa és alumínium komponensek mechanikai összekötése lehetővé teszi az erős és stabil szerkezet kialakítását.
 • Fa szekció vastagsága: 68-92 mm, amely a robusztus és tartós szerkezet alapját képezi, miközben kiváló hőszigetelési tulajdonságokat biztosít.

 • Üvegezési vastagság: 24-64 mm, amely széleskörű üvegezési lehetőségeket kínál, beleértve a magas teljesítményű hőszigetelt üvegeket is.

 • Hőátbocsátási tényező (Uw): A mintaablak esetében 1.23×1.48 méretű ablak hőátbocsátási tényezője, amely bizonyítja az EMA RENO rendszer kiváló hőszigetelési képességét.

Az Ön életére gyakorolt hatás

Az EMA RENO fa-alumínium ablakrendszer tökéletes választás azok számára, akik külső felújítási projektek során keresik az esztétikai és funkcionális javítás lehetőségét, anélkül, hogy az ablakokat teljesen ki kellene cserélni. Az alumínium keretek hozzáadása és az egyszerűsített üvegezési folyamat kiváló tartósságot és ellenálló képességet biztosít, miközben megőrzi a fa ablakok természetes szépségét.

Rendelhető profilok

Rendelhető színek

Fa-alumínium ablakainkat igény szerint személyre szabhatja: a belső fafelületet Classic és Trend színeinkkel, valamint a teljes RAL színskála bármelyik árnyalatával kínáljuk, míg a külső alumínium borítás a RAL színskála széles választékában érhető el.

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

EMA
RETRO

EMA
SOFT

EMA THERMO

EMA INTEGRAL

EMA QUADRAT

EMA PASSIVE

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!