fbpx

EMA QUADRAT

Fedezze fel az EMA QUADRAT fa-alumínium ablakok új dimenzióját, ahol a formatervezés és a műszaki innováció találkozik. Az EMA QUADRAT FB SF, a Schrägfalzsystem technológiával – egyedi ferde szárnyprofilokkal, amelyek 7-től 15 fokig hajlanak – új szintre emeli az ablakok vízelvezetését és esztétikáját, elhagyva a hagyományos központi TPE keret tömítést. Ez a rendszer, amelyet a legújabb típusú marófejek gyártói népszerűsítettek, nemcsak különleges megjelenést biztosít, hanem javítja a vízelvezetés hatékonyságát is, köszönhetően a fa keret ferde részének. Az EMA QUADRAT ablakok, az elegancia és a tartósság szimbóluma, tökéletes választás azok számára, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni sem a design, sem a funkcionalitás terén.

Termékjellemzők:

Az EMA QUADRAT fa-alumínium ablakrendszer az új generációs építkezések és felújítások élharcosa, ahol a modern design találkozik a

  • Innovatív vízelvezetés: Az egyedi „Schrägfalzsystem” vagy ferde rebate technológia, amely 7-től 15 fokig hajló szögben kialakított fa ablakkereteket jelent, javítja a vízelvezetést, ezzel növelve az ablakok élettartamát és teljesítményét.
  • Magas szintű hőszigetelés: A rendszer a vastagabb üvegezési lehetőségeknek köszönhetően (24-64 mm) kiváló hőszigetelési értékeket biztosít, amelyek hozzájárulnak az otthonok energiahatékonyságának javításához.
  • Robusztus szerkezet: A hegesztett és zagnyomott sarokösszekötések biztosítják a keretek magas szilárdságát és tartósságát, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a mechanikai terheléseknek.
  • Személyre szabhatóság és esztétika: A fa és alumínium kombinációja nemcsak tartósságot és megbízhatóságot, hanem széles szín- és textúraválasztékot is kínál, lehetővé téve, hogy az ablakok tökéletesen illeszkedjenek a különböző építészeti stílusokhoz és belsőépítészeti elvárásokhoz.
  • Környezetbarát megoldás: Az EMA QUADRAT ablakok gyártása során figyelembe veszik a fenntarthatósági szempontokat, így azok a környezettudatos építkezés ideális elemei lehetnek.

Az EMA QUADRAT rendszer azok számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a funkcionalitás, sem az esztétikum terén, és értékelik a modern technológiák által nyújtott további előnyöket. Az EMA QUADRAT ablakokkal otthona nem csak energiatakarékosabb és kényelmesebb lesz, hanem egy lépéssel közelebb kerül a jövő építészetéhez.

EMA QUADRAT

  • Hegesztett sarokösszekötések: Az alumínium keretek sarkainál alkalmazott hegesztett összekötések biztosítják a keretek hosszú távú stabilitását és tartósságát, amelyek kulcsfontosságúak a magas szélterhelés és időjárási körülmények elleni védelemben.

  • Fa szekció vastagság: A rendszer fa profiljainak vastagsága 68-92 mm közötti, amely lehetővé teszi a nagyobb üvegezési vastagságok (24-64 mm) használatát, ezáltal javítva az ablakok hőszigetelési értékeit és teljesítményét.

  • Ferde szárnyprofil: A „Schrägfalzsystem” vagy ferde szárnyprofil, 7-től 15 fokos hajlással, javítja az ablakok vízelvezetési teljesítményét, csökkentve a víz által okozott károsodás kockázatát.

  • Vízelvezetés: A vízelvezetés a fa keret ferde részén keresztül történik, amely innovatív megoldást nyújt a hagyományos kerettömítés helyett, így javítva az ablakok élettartamát és csökkentve a karbantartási igényt.

Az Ön életére gyakorolt hatás

Ezek a technikai jellemzők és design innovációk teszik az EMA QUADRAT rendszert kiváló választássá azok számára, akik a legmodernebb fa-alumínium ablakmegoldást keresik otthonukba vagy irodájukba. Az EMA QUADRAT ablakokkal nem csak az esztétikai és funkcionalitási igények teljesülnek, hanem a legmagasabb energiahatékonysági és tartóssági elvárások is.

Rendelhető profilok

Rendelhető színek

Fa-alumínium ablakainkat igény szerint személyre szabhatja: a belső fafelületet Classic és Trend színeinkkel, valamint a teljes RAL színskála bármelyik árnyalatával kínáljuk, míg a külső alumínium borítás a RAL színskála széles választékában érhető el.

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

EMA PASSIVE

EMA INTEGRAL

EMA THERMO

EMA
RENO

EMA
SOFT

EMA
RETRO

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!