fbpx

EMA PASSIVE

Fedezze fel az EMA PASSIVE fa-alumínium ablakok világát, ahol a korszerű energiatakarékosság találkozik a kifinomult stílussal. Az EMA PASSIVE ablakok, tervezve a passzívházak igényeire, nemcsak hogy kiemelkedő hőszigetelést biztosítanak, hanem az esztétikai élményt sem hagyják figyelmen kívül. Különleges konstrukciójuk révén ezek az ablakok megfelelnek a modern építészeti elvárásoknak, miközben a fenntarthatóság és a környezettudatos tervezés elveit is szem előtt tartják. Az EMA PASSIVE ablakokkal otthona nem csak melegebb és energiatakarékosabb lesz, hanem stílusos és időtálló is.

Termékjellemzők:

Az EMA PASSIVE fa-alumínium ablakrendszer az energiatakarékos építkezés és felújítás zászlóshajója, kifejezetten passzívházak és magas energiahatékonysági követelményekkel rendelkező épületek számára tervezve. Ez a rendszer egyesíti a fa természetes szépségét és hőszigetelő képességét az alumínium időtállóságával és karbantartásmentességével, így kínálva a legjobbat mindkét világból.

Az EMA PASSIVE rendszer jellemzői közé tartozik a magas szintű hőszigetelés, melyet a különleges foamed PS izolációs anyag tesz lehetővé, ami a fa tulajdonságaival rendelkezik, így növelve a rendszer merevségét és tartósságát. Az innovatív összekötő elemek lehetővé teszik, hogy közvetlenül a szigetelésbe csavarozzák őket, így biztosítva a rendszer stabilitását és szilárdságát.

A rendszer további egyedi komponensei, mint a szélesített fő tömítés, a PE zsinór, a további központi tömítés és a Swisspacer Ultimate meleg szélű spacer sáv, mind hozzájárulnak a rendkívüli hőszigetelési és légmentességi tulajdonságokhoz. Ezek az elemek együttesen biztosítják, hogy az EMA PASSIVE ablakok megfeleljenek a passzívházak szigorú követelményeinek, Uw < 0.80 W/(m²K) hőátbocsátási értékkel, amelyet a háromrétegű üvegezéssel érnek el a mérsékelt éghajlati zónákban, és Uw < 0.80 W/(m²K) az ultra hőszigetelt üvegezéssel a hidegebb éghajlatokon.

EMA PASSIVE

  • Hegesztett sarokösszekötések: Az alumínium keretek sarkainál alkalmazott hegesztett összekötések biztosítják a keret stabilitását és hosszú távú tartósságát.
  • Fa szekció vastagság: A rendszer fa profiljainak vastagsága 68-92 mm között változik, amely lehetővé teszi a nagyobb üvegezési vastagságok használatát, ezáltal javítva a hőszigetelési értékeket.
  • Üvegezési vastagság: Az üvegezési vastagság 24-44 mm közötti, ami engedi a még vastagabb háromrétegű üvegek használhatóságát, így javítva a hőátbocsátási tényezőt.
  • Innovatív izolációs anyag: A rendszer magas tartósságú habosított PS izolációs anyagot használ, ami megosztja a fa tulajdonságait. Ez a magas szintű merevség lehetővé teszi a Gemini összekötő elemek közvetlen csavarozását az izolációba.
  • További komponensek a felsőbb teljesítményért: További rendszerelemek, mint a szélesített fő tömítés, PE zsinór, további központi tömítés, és a Swisspacer Ultimate meleg szélű spacer sáv, hozzájárulnak a kiemelkedő hőszigetelési és légmentességi tulajdonságokhoz.
  • Passivhaus institut tanúsítvány: A Passivhaus Institut által tanúsított komponens, megfelel a passzívházak követelményeinek, biztosítva a Uw < 0.80 W/(m²K) hőátbocsátási értéket háromrétegű üvegezéssel a mérsékelt éghajlati zónákban, és Uw < 0.80 W/(m²K) az ultra hőszigetelt üvegezéssel a hidegebb éghajlatok számára.

Az Ön életére gyakorolt hatás

Az EMA PASSIVE ablakrendszer nemcsak a hőhatékonyság és a tartósság terén kínál kiemelkedő teljesítményt, hanem a design és az esztétika terén is új mércét állít. A fa és alumínium kombinációja elegáns és modern megjelenést kölcsönöz, míg a széles szín- és felületkezelési lehetőségek révén tökéletesen illeszkedik minden építészeti stílushoz és otthoni dekorációhoz.

Az EMA PASSIVE ablakrendszerrel otthona nemcsak energiatakarékosabb és kényelmesebb lesz, hanem esztétikailag is magasabb szintre emelkedik, miközben hozzájárul a fenntartható építészet és a környezettudatos életmód elveinek megvalósításához.

Rendelhető profilok

Rendelhető színek

Fa-alumínium ablakainkat igény szerint személyre szabhatja: a belső fafelületet Classic és Trend színeinkkel, valamint a teljes RAL színskála bármelyik árnyalatával kínáljuk, míg a külső alumínium borítás a RAL színskála széles választékában érhető el.

Miért Válassza Az EMA.hu Ablakait?

Az EMA.hu-nál tudjuk, hogy az ablakválasztás döntő fontosságú minden otthon és épület számára. Ezért kínálunk széles választékot, amely magában foglalja a fa, műanyag, alumínium, acél valamint a toló erkélyajtókat és ablakokat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Minőségi termékeinkkel, személyre szabott megoldásainkkal és szakértő tanácsadásunkkal célunk, hogy segítsünk Önnek a tökéletes ablak kiválasztásában, amely hozzájárul otthona vagy vállalkozása esztétikájához, energiahatékonyságához és biztonságához.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felfedezze, mi teszi az EMA.hu ablakait a piacon egyedülállóvá. Kapcsolatba léphet velünk bármikor, ha kérdése van, vagy ha szeretné megkezdeni az ablakválasztási folyamatot. Csatlakozzon azokhoz a elégedett ügyfelekhez, akik már megtalálták az ideális ablakmegoldást velünk.

Nézze meg további kínálatunkat

EMA
RETRO

EMA
SOFT

EMA
RENO

EMA THERMO

EMA INTEGRAL

EMA QUADRAT

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!