fbpx

Motorok és vezérlések árnyékolókhoz

Fedezze fel az automatizált motoros árnyékolók világát, ahol minden gombnyomásra mozgásba lendül. A kínálatunkban szereplő motorok nemcsak hazánkban, hanem nemzetközi szinten is a legkiválóbb minőséget képviselik. A motoros árnyékoló rendszerekkel Ön csupán egy lépésre van az automatizált, okos otthontól.

Miért válasszon motoros árnyékolókat?

 • Kényelem: Távirányítóval vagy okostelefonról vezérelheti az összes árnyékolót az otthonában, anélkül hogy fel kellene állnia a kanapéról.
 • Biztonság: Automatizált redőnyökkel, zsaluziákkal növelheti otthona biztonságát, mivel ezek akadályozzák az illetéktelen behatolást, és a jelenlét szimulációjuk megnyugtató érzést kelt, akkor is, ha épp távol van otthonától.
 • Energiatakarékosság: Az árnyékolók automatikus szabályozásával optimalizálhatja a hőmérsékletet otthonában, csökkentve a légkondicionálás és fűtés költségeit.
 • Hosszabb élettartam: A finom motoros működtetés megvédi az árnyékolókat a felesleges kopástól és sérülésektől.

Motoros árnyékolók az EMA-tól:

Engedje meg, hogy otthona kényelmesebb és biztonságosabb legyen a motoros árnyékolók segítségével. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk Önnek, és fedezze fel az automatizálás új dimenzióit otthonában.

Termékjellemzők és előnyök

A motoros árnyékolók egyre népszerűbbek mind otthoni, mind irodai környezetben, köszönhetően számos előnyüknek. Íme néhány kulcsfontosságú jellemző és előny, amelyek miatt érdemes motorizált árnyékolót választani:

Kulcsjellemzők:

 • Automatizált működtetés: Modern motorokkal felszerelt, amelyek lehetővé teszik az árnyékolók egyszerű távirányítását vagy akár okos eszközökről történő vezérlését.
 • Széles termékválaszték: A redőnyöktől, zsaluziáktól, napellenzőktől az egyéb belső és külső árnyékolókig minden kategóriában kínálunk motorizált megoldásokat.
 • Energiatakarékos Megoldások: A motorok pontos működése segít optimalizálni a fénybeállítást és a hőmérséklet szabályozását, csökkentve ezzel az energiafelhasználást.

Előnyök:

 • Kényelem: A motorizált árnyékolók távolról, kényelmesen irányíthatók, elkerülve a manuális működtetés fáradságát és időigényét.
 • Biztonság: Biztonsági funkciók, mint a feltolásgátló és jelenlét szimulációs technológiák növelik otthona védelmét.
 • Hosszú élettartam: A motorok finomhangolt működése csökkenti az árnyékolók mechanikai igénybevételét, így hosszabb élettartamot biztosítva.
 • Egyedi beállítások: A motorizált árnyékolók esetében lehetőség van egyéni beállítások mentésére, így az adott napszakhoz vagy időjárási körülményekhez igazítva a fény- és hőszabályozást.
 • Esztétikus megjelenés: A motorok és vezérlőelemek diszkréten elrejthetők, így nem zavarják az otthon vagy iroda esztétikáját.

Speciális változatok:

 • Garázskapu motorok: Különösen nagyméretű árnyékolókhoz, mint a garázskapuk, ajánlott a motoros megoldás a könnyű és biztonságos működtetés érdekében.
 • Prémium motorok: Magasabb igényeket kiszolgáló, extra funkciókkal ellátott motorok, amelyek tökéletes választások lehetnek a modern és magas technológiai igényű otthonok számára.

Fedezze fel prémium termékeinket!

Az EMA.hu több mint 70 éves múltra tekint vissza a nyílászárók és kaputechnikák területén, amely idő alatt folyamatosan az innováció és a megbízhatóság útját jártuk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink generációkon át választanak minket, ami nem csupán a kiváló minőségű termékeinknek, hanem elkötelezettségünknek és szakértelmünknek is köszönhető.

Különleges igényekhez tervezett termékeink nem csak esztétikai, hanem funkcionalitási szempontból is kiemelkednek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet. Akár egyedi méretekben és színösszeállításokban is kérheti őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek épületének stílusához.

Iratkozzon Fel Ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkért!

Miért érdemes feliratkoznia?

 • Praktikus tippek és tanácsok közvetlenül a szakértőinktől.
 • Segítség a különböző nyílászáró anyagok, stílusok és technológiák közötti választásban.
 • Információk a legújabb trendekről és innovációkról a nyílászáró iparágban.

Hogyan kapja meg az útmutatót?
Töltse ki az alábbi űrlapot nevével és e-mail címével, és azonnal elküldjük Önnek az ingyenes Nyílászáró Választási Útmutatónkat. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy vállalkozását biztonságosabbá, energiatakarékosabbá és esztétikailag vonzóbbá az EMA.hu szakértelmével.

Elérhetőségeink

Érdi bemutatóterem

Mobil: +36 70 608 0808

Keszthelyi bemutatóterem

Írjon nekünk az alábbi email címen: info@ema.hu

Kövessen minket a social felületeinken is!

Kérjen ajánlatot ma!