Az automatikus tolóajtórendszerek kimagasló teljesítményt nyújtanak egy sor olyan innovatív megoldással, amelyekre a legnagyobb igénybevételt jelentő környezetben is lehet számítani. A zavartalan, csendes működésű, sokoldalúan konfigurálható automatikus tolóajtórendszer a kórházaktól az üzlethelyiségekig és modern lakóépületekig bármilyen alkalmazási területen ideális.

ASSA ABLOY SL500 vastag keretes automatikus tolóajtórendszerek a legforgalmasabb pontokra

ema automata ajto

 

automata ajtó

 

Az ASSA ABLOY SL500 vastag keretes automatikus ajtórendszer egy strapabíró és lendületes megoldás, tökéletes választás a külső bejáratokra.

A vastag keretes egy- vagy kétfelé nyíló ajtórendszerként rendelhető, és a rendszer tartalmazza az ajtószárnyakat, a biztonsági kiegészítőket, a beléptetési opciókat és ha kell, fix szárnyakat és felülvilágítókat. Szerelhető sínre vagy falra, a robusztus aluprofilok natúr eloxáltak, a rétegelt üveg 6 mm-es.

ASSA ABLOY SL500 S vékony keretes tolóajtórendszerek az esztétikus bejáratokért

Körben vékonyított alumíniumprofilok keretezik, ami csökkenti az ajtószárnyak súlyát és mozgatásuk energiafelhasználását is, könnyed szépségük pedig szinte becsalogatja az embereket az épületbe.

A vékony keretes egy- vagy kétfelé nyíló ajtórendszerként rendelhető, és a rendszer tartalmazza az ajtószárnyakat, a biztonsági kiegészítőket, a beléptetési opciókat és ha kell, fix szárnyakat és felülvilágítókat. Szerelhető sínre vagy falra, a keskeny aluprofilok natúr eloxáltak, a rétegelt üveg 8 mm-es.

Keskeny átjárók és menekülési útvonalak

Korlátozott szélesség esetén kínálja magát a teleszkópos megoldás. Ideális keskeny átjárókban, mert maximális szabad nyílás szélességet biztosít. Az ajtórendszerekhez opcionálisan pánikfunkció is kérhető, amely lehetővé teszi, hogy vészhelyzetben az ajtónyílás és a fix szárnyak teljes szélességét használják menekülésre.

Fenntarthatóság

Az ajtórendszerekkel csökkenthető az épületek fűtéséhez vagy hűtéséhez szükséges energia, ami költségmegtakarítást és kisebb szén-dioxid lábnyomot eredményez. A nyitási és zárási idők kiegészítő érzékelőkkel még pontosabban szabályozhatók, ami az opcionális hőszigetelő üveg, a hőszigetelt profilok és a különlegesen jól tömítő kefék mellett további energia-megtakarítási lehetőséget jelent, és még a bejárat biztonsága is fokozódik.  

Tisztaüveg ASSA ABLOY SL500 tolóajtórendszerek

automata ajtó

A ASSA ABLOY SL500 tisztaüveg tolóajtórendszer egy impozáns, stílusos megoldás, amely mindent meghagy a szemnek.

Kétféle kivitelben rendelhető: Transparent (ASSA ABLOY SL500 T) (teljes felületén üvegezett) és Semi-Transparent  (ASSA ABLOY SL500 R) (félig átlátszó). Mindkettő nagyszerű a belső ajtók vagy a másodlagos bejáratok esetében, ahol az esztétikum fontosabb a teljesítménynél. Natúr eloxált aluprofilok tartják az egybefüggő üvegfelületű ajtószárnyat, amely csendesen fut, és a kerete szinte láthatatlan.

A Transparent változatban csak fölül van aluprofil, ideális választás belső alkalmazásokra. Többféle összeállításban és különféle opciókkal kérhető. Ez azt jelenti, hogy kivitele egyedi igények szerint alakítható.

A Semi-Transparent alapkivitelben tartalmazza az ajtószárnyak tetején és alján végigfutó aluprofilokat és az edzett üveget, emiatt a Transparent változatnál alkalmasabb külső alkalmazásokra.

Összeállítások

Mindegyik automatikus tolóajtórendszerünk egy- vagy kétfelé nyíló ajtórendszerként rendelhető, és a rendszer tartalmazza az ajtószárnyakat, a biztonsági kiegészítőket, a beléptetési opciókat és ha kell, fix szárnyakat és felülvilágítókat. Sínre és falra is szerelhető.

ASSA ABLOY SL500 P tolóajtórendszer a nagyobb biztonságért

automata ajtó

Az utcafronti üzlethelyiségekben működő vállalkozások joggal érezhetik magukat veszélyben. Ha nem egy némi védelmet nyújtó nagyobb épületben helyezkednek el, akkor a biztonságról teljes mértékben maguknak kell gondoskodniuk. Ebben segít a ASSA ABLOY SL500 P, amelynek fejlett biztonsági funkciói megerősítik a bejárati rendszer védelmét. Az RC2 betörésvédelmi szintet biztosító technológiával az ajtó keményen ellenáll a behatolási kísérleteknek. Tovább nehezíti a behatolók dolgát az ellenálló, kifinomult belső védelmi rendszerű, EU szabványú hengerzárbetét. A ASSA ABLOY SL500 P az üzlethelyiségek, vendéglátóhelyek és irodák ideális bejárati rendszere. 

Biztonságos és fenntartható

Minden vállalkozásban alapvető szempont a biztonság és a fenntarthatóság. A ASSA ABLOY SL500 P mindkét téren megállja a helyét, hiszen megfelel az EN 16005 biztonsági előírásainak, ugyanakkor a fenntarthatóságot javító funkciókkal rendelkezik. Innovatív opciókkal is lehet az automata ajtórendszer környezetbarátságát fokozni, például a jobb tömítésű keféket alkalmazó TightSeal technológiával, vagy az energiafelhasználást követésében segítő Eco Convenience érzékelővel.

Összeállítások

Ez az automata tolóajtórendszer egy- vagy kétfelé nyíló változatban rendelhető. A rendszer tartalmazza az ajtószárnyakat, a biztonsági kiegészítőket és a beléptetési opciókat.

Az ASSA ABLOY SL500 P falra szerelhető.

A kórházak, laboratóriumok és hasonló létesítmények tisztatereire szigorú higiéniai és közegészségügyi követelmények vonatkoznak. A hermetikus tolóajtókat kifejezetten a tisztaterekben történő használatra terveztük.

A hermetikus tolóajtórendszert kifejezetten olyan terekhez terveztük, ahol tiszta, higiénikus, jól tömítő ajtókra van szükség. Az ASSA ABLOY SL540 automatika hajtja, és tökéletes légzárást biztosít a tisztatereknek, például kórházi műtőkben, gyógyszergyárakban, élelmiszeripari üzemekben vagy laboratóriumokban.

Az ASSA ABLOY Unislide C tolóajtórendszerét hatékonyság és elegancia jellemzi.

toló ajtó

A tolóajtók előnyeit a forgóajtók esztétikájával egyesítő íves tolóajtórendszer egyszerre nyújt lenyűgöző és elegáns bejáratot három dimenzióban, mélységi, szélességi és magassági paraméterekkel. A szabad nyílás szélessége is nagyobb, mint a sík tolóajtóké, emiatt a forgalmas időszakokban sem jelenthet problémát a nagy forgalom.

Az íves tolóajtók ASSA ABLOY SL530 automatikát kaptak, és elérhetők kétfelé nyíló külső és belső ajtókhoz. Rendelhetők komplett ajtórendszerként burkolattal, ajtószárnyakkal és fix szárnyakkal.

Tolóajtó Automatikák

Erős és megbízható tolóajtó-automatika a nagy forgalmú helyekre

Nagy forgalmú boltokba, szállítmányozási és egészségügyi területre – ahol szükséges a nagy teljesítmény – az ASSA ABLOY SL500 tolóajtó-automatika egy megbízható megoldás. Az erős, mégis könnyed működésű automatika minden gond nélkül mozgat akár két darab 200 kg tömegű vagy egy 240 kg tömegű ajtószárnyat, és sokféleképpen konfigurálható.

A többi automatikához hasonlóan a ASSA ABLOY SL500-as is könnyen kezelhető, intelligens, érintőképernyős panele elhelyezhető az ajtó mellett vagy akár 500 méter távolságban. A programkapcsolókkal akár öt ajtórendszert is lehet kezelni.

Slim tolóajtó-automatika – a könnyed stílus

Ha különösen fontos a bejárat esztétikuma – például modern épületek üvegajtói esetében –, a ASSA ABLOY SL510 automatika tökéletes választás. A mindössze 100 mm magas automatika leheletfinoman működik, teljesen beleolvad a környezetébe, mégis maximális teljesítményre képes.

Teleszkópos tolóajtó-automatika a maximális nyitási szélességért.

A ASSA ABLOY SL520 automatika tökéletesen illik a szűk folyosókra vagy bejáratokra, ahol előny a lehető legnagyobb nyitási szélesség elérése. A moduláris ASSA ABLOY SL520 modellel sikerült elérni a bejáratok maximális nyitásszélességét. Elérhető kétfelé nyíló négyszárnyú és egyfelé nyíló kétszárnyú kivitelben. A maximális biztonság érdekében egy különleges megoldással az ajtószárnyak egyidejű, de külön lezárását is lehetővé teszi.

Tökéletesen az igényekhez igazodva

Az automatikák beépíthetők egy tolóajtórendszer részeként, illetve az ügyfelek igényeit figyelembe véve sokféle meglévő ajtóhoz is adaptálhatók. Gyárilag a tartósínre van szerelve, ami szavatolja a minőséget, és megkönnyíti az automatika telepítését, legyen szó új vagy felújító telepítésről.