Cégfilozófia, küldetéstudat

Cégünk elkötelezett híve a változásoknak, az új szemléletek adoptálásának, melynek szellemében minden kihívást igyekszik a vásárló által támasztott elvárásoknak maximálisan megfelelve véghezvinni.
A hosszú múltra visszatekintő cég jelenlegi termelése már csak kis mértékben mutat hasonlóságot a kezdetekhez képest. Egyvalamiben mégis azonos: Az Európaszerte elismert minőség iránti elkötelezettség.
Mivel az utóbbi időben ismét növekedésnek indult a fából készült termékek iránti kereslet, a cég főprofilja továbbra is a faablakok, faajtók készítése maradt mindamellett, hogy a műanyag, alumínium és acél nyílászárók területén képes az egyéni igények kielégítésére is. A jelenleg használt technológiával elsősorban olyan nyílászárók gyártására rendezkedtünk be, melyek személyre szabottan készülnek. Természetesen profilunkban régi típusú és műemlék jellegű ablakok készítése is helyet kap a jelen kor követelményeinek megfelelve.
A társaság közel 7500 négyzetméteres üzemi csarnokába képzett, nagy szakmai tapasztalattal asztalosok dolgoznak. Kizárólag gondosan válogatott első osztályú faanyagból készítjük termékeinket, melyekhez minőségi szerelvényeket és segédanyagokat használunk.

ablak

Missziós nyilatkozat
„Az EMA.hu Kft. küldetése, hogy egy olyan hatékony szervezetet hozzon létre, mely az erőforrásaira alapozott üzleti koncepciót eredményesen valósítja meg, megfelelve ezzel a környezet elvárásainak egy feszített gazdasági helyzetben is.”

Az Ön szolgálatában, Önhöz közel
Minőségi fa és műanyag nyílászáró gyártóként már évek óta azt a filozófiát képviseljük, hogy Ügyfeleinknek csak hosszú élettartamú és funkcióbiztos termékeket szabad kínálnunk.
Annak érdekében, hogy a gyártást követően, szakszerú tanácsadással, tervezéssel és beszereléssel együtt biztosítsuk, Ön kizárólag minősített kereskedésekben juthat hozzá EMA-ablakaihoz, melyek a vállalkozásunk és a törvényi előírások által szabályozott keretek között működhetnek.
Viszonteladó Partnereinkkel való folyamatos és szoros együttműködésünk a biztosítéka annak, hogy szakszerű és mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújthassunk Önnek, Önhöz közel.
Természetesen bármikor felkeresheti mintatermeinket, ahol szakmai személyzetünk ellátja Önt a nyílászáró vásárlást előkészítő megfelelő tanácsokkal.

Kellemes otthonlét
Ha Ön az EMA fa nyílászáróit választja, akkor azt a saját kívánságát teljesíti önmagának, hogy melegséget, kényelmet és természetes életet.

A fa, mint egy ökológiai és tradicionális építőanyag, kiemelkedő hőszigetelést és egyedülálló látványt biztosít. A magas szilárdság, az alacsony hőveszteség, a páranyomás és a sokoldalú formálhatóság optimális egyensúlya teszi a fát ideális alapanyaggá.

Gondosság és szakmai tapasztalat
Ahhoz, hogy magas minőségű nyílászárókat tudjunk előállítani, a több évtizedes tapasztalaton, a legmodernebb technológián és specifikus szaktudáson túl szükség van az alapanyagok magas fokú ismeretére és elismerésére.
Évek óta különleges figyelmet szentelünk a technológiai innováció, valamint munkatársaink kreativitásának és kvalifikáltságának megfelelő kapcsolatára.

Impresszum
Cégnév: EMA.hu Európai Minőség Ablakgyártó Kft.
Rövidített cégnév: EMA.hu Kft.
Központi és levelezési cím: H-8360 Keszthely, Lovassy Sándor u. 8.
Tel/Fax +36 83 321 333
Központi mobil: +36 70 606 3333
E-mail: info@ema.hu
Honlap: https://ema.hu
Adószám: 14588170-2-20
Uniós adószám: HU14588170
Cégjegyzékszám: 20-09-069109
Cégképviseletre jogosultak: Farkas Eszter ügyvezető, Farkas Bálint ügyvezető, Farkas Angéla ügyvezető

Adatvédelmi tájékoztató a honlaphoz

Az EMA.hu Kft. elkötelezett a WEB-hely működése során, az ügyfelek által rendelkezésünkre bocsátott személyes információk tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Internetes oldalunkat olyanra terveztük, hogy Ön és valamennyi partnerünk anélkül látogathasson meg minket, hogy akaratán kívül felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt adna magáról.
Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe:

  1. az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben,
  2. Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal az 1992 évi LXIII. törvény és a kapcsolódó rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.
Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az EMA.hu Kft. A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem veszünk igénybe.
Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, az EMA.hu Kft. nem adja tovább.
A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését az EMA.hu Kft. saját maga végzi.
A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.
Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kérjük, válassza az „Írjon nekünk” menüpontot. Ilyenkor meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését vagy véleményét. Kérdését, véleményét eljuttatjuk a társaság illetékeseihez; a választ megküldjük Önnek.
Felhívjuk figyelmét arra, hogy az Ön számítógépe és a WEB-hely működését biztosító számítógép összekapcsolódása a nyilvános Internet hálózaton történik. Amennyiben, a személyes adatközlést megelőzően, nem kerül sor biztonságos adatkapcsolat kialakítására, akkor a kommunikáció adatbiztonsági szempontból védtelen, így személyes adatainak védelme a kommunikációs csatornán nem biztosított.

Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk:

  • elektronikus levélben: info@ema.hu
  • telefonon: 83-321-333
  • postai úton: 8360 Keszthely, Lovassy Sándor u. 8.

Szerzői jogok, Copyright
A honlapon közzétett cikkek, alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)].
Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.