Négy paneles teraszajtó

Termék jellemzők:

132mm-es PVC ablakrendszer
Minimum méret (cm): 270*200
Maximum méret (cm): 360*240
Üvegezés: 1,1 W/m2K 2,8 W/m2K

A TOLÓAJTÓ előnyei:

Helytakarékosság
Egyszerű működése
Nem csapkodja a huzat
Könnyű tisztíthatóság
Beépített szúnyogháló

Hogyan működik a négy paneles teraszajtó?

A négy paneles toló teraszajtó középső két belső panelje mozgatható, egyik oldal jobbról balra a másik oldal pedig balról jobbra mozogva. Az ajtó szélén lévő két panel pedig fix. Legnagyobb előnye a helytakarékosság, mert használat közben nem vesz el helyet sem a belső, sem a külső térből. Mozgó paneljei a beépített görgőkön és a fém sínen gurulva egyszerűen működtethetők.

Négy paneles teraszajtó Négy paneles teraszajtó Négy paneles teraszajtó Négy paneles teraszajtó

Hogyan szellőztessünk a négy paneles teraszajtóval?

A szellőzetés mértéke tetszőlegesen beállítható, a mozgó ajtó paneleket nyithatjuk akár résnyire, vagy akár teljesen áttolva az ellenkező oldalra, és mivel a tokba vezetődnek, ezért soha nem csapkodhatja a huzat. A termék középső nyitású kivitelben rendelhető.

Négy paneles teraszajtó szellőzés Négy paneles teraszajtó szellőzés Négy paneles teraszajtó szellőzés Négy paneles teraszajtó szellőzés

Mi a tokba helyezhető szúnyogháló előnye?

Teraszajtó rendszereink gyári alaptartozéka a tokba beépíthető mozgó szúnyogháló ajtó, melynek nagy előnye, hogy a rovarok nem tudják  megkerülni, oldal irányba jobbról-balra, vagy balról-jobbra tolható a mozgó ajtó panellel párhuzamosan.

Ennél a terméknél két szúnyogháló ajtót adunk. Mindkét mozgó panelnak van külön-külön szúnyogháló ajtója. A háló kerete alumínium profilból készül, fehérre színterezve.

Négy paneles teraszajtó szúnyogháló Négy paneles teraszajtó szúnyogháló Négy paneles teraszajtó szúnyogháló Négy paneles teraszajtó szúnyogháló

Egyedi kedvezményes árainkról kérjük, érdeklődjön nálunk elérhetőségeinken itt, Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!