Három paneles teraszajtó

Termék jellemzők:

132mm-es PVC ablakrendszer
Minimum méret (cm): 270*200
Maximum méret (cm): 360*240
Üvegezés: 1,1 W/m2K 2,8 W/m2K

A TOLÓAJTÓ előnyei:

Helytakarékosság
Egyszerű működés
Nem csapkodja a huzat
Könnyű tisztíthatóság
Beépített szúnyogháló

Hogyan működik a három paneles teraszajtó?

A három paneles toló teraszajtó belső ajtó panelje (szárnya) a tokban oldal irányba jobbról balra vagy balról jobbra mozogva biztosítja a szerkezet működését, külső két panelje pedig fixek. Legnagyobb előnye a helytakarékosság, mert használat közben nem vesz el helyet sem a belső sem a külső térből. Mozgó panelje a beépített görgőkön és a fém sínen gurulva egyszerűen működtethető.

Három paneles teraszajtó Három paneles teraszajtó Három paneles teraszajtó Három paneles teraszajtó

Hogyan szellőztessünk a három paneles teraszajtóval?

A szellőztetés mértéke tetszőlegesen beállítható, a mozgó ajtó panelt nyithatjuk akár résnyire, vagy akár teljesen áttolva az ellenkező oldalra, és mivel a tokba vezetődik, ezért soha nem csapkodhatja a huzat. A termék rendelhető jobbos és balos kivitelben.

A háló kerete alumínium profilból készül, fehérre színterezve. 

Három paneles teraszajtó szellőztetés Három paneles teraszajtó szellőztetés Három paneles teraszajtó szellőztetés Három paneles teraszajtó szellőztetés

Mi a tokba helyezhető szúnyogháló előnye?

Teraszajtó rendszereink gyári alaptartozéka a tokba beépíthető szúnyogháló ajtó, melynek nagy előnye, hogy a rovarok nem tudják  megkerülni, oldal irányba jobbról-balra, vagy balról-jobbra tolható a mozgó ajtó panellel párhuzamosan.
A háló kerete alumínium profilból készül, fehérre színterezve.

Három paneles teraszajtó szúnyogháló Három paneles teraszajtó szúnyogháló Három paneles teraszajtó szúnyogháló Három paneles teraszajtó szúnyogháló

Egyedi kedvezményes árainkról kérjük, érdeklődjön nálunk elérhetőségeinken itt, Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!